62.Bölüm

6.7K 892 1.9K
                                    

(Taehyung)

"Taehyung!"

Bakışlarım, arabasının önünde durup el sallayan Hwa Mi'yi bulduğunda So Ra ile birlikte rotamızı değiştirdik ve hızlı adımlarla onun yanına geçtik.

"Dünden beri sana ulaşamadım. Gelmeyeceksin sandım ve çok endişelendim."

Hwa Mi'nin yüzünde ufak da olsa bir rahatlama hissi geçtiğine tanık oldum.

"Dün oldukça erken uyudum. Uyanınca da acilen evden çıkıp havaalanına ulaşmamız gerekti. Seni aramak için vakit bulamadım," dedim ve tek kaşımı havalandırıp merakla sordum. "Zaten tüm bilgilere ulaşmış olman gerekmez mi? Neden bu kadar endişelisin?"

Hwa Mi alt dudağını ısırıp bıkkın nefesini dışarı üfledi.

"Yoongi avukatı olmamı reddettiği için dava hakkında en ufak bilgi alamıyorum."

Hwa Mi'nin bakışlarındaki hüzün huzursuz hissetmem için yeterli olmuştu. Buradaki işlerimizi halledince bu konuya da el atmam gerekecekti.

"Anladım," dedim dudaklarımı ıslattım.  "Yoongi'nin suçsuzluğu kanıtlandı ve dün tahliye edildi. Buraya da EASAN ile ilgili ifade vermek için gelmiş olmalı. Henüz EASAN'daki ajan bulunamadı," dediğimde gözlerinin içi parlayan Hwa Mi bir şeyler sormak için dudaklarını araladı fakat ona engel olmak zorunda kaldım. "Her şeyi anlatacağım ama biraz beklemen gerekecek. Şimdi So Ra ile ufak bir işimiz var," diyerek müsaade aldım.

Hızlı adımlarla karakola giriş yaparken telefonu istilaya uğramış gibi So Ra'ya art arda mesajlar geldiğinde kim olduğunu tahmin etmek çok da zor değildi.

"Ella mı?" diye gülerek sorduğumda So Ra da bana katıldı.

"Eve geçmişler. Sana ulaşamıyormuş."

"Telefonum hala uçuş modunda," diye kısa bir yanıt verdim. "Birkaç saate döneceğimize dair bir mesaj at."

So Ra hızlı bir şekilde mesajı gönderdikten sonra telefonunu sessize alıp çantasına tıktı. Diğer türlü telefonunun susmayacağını fark etmiş olmalıydı. Umarım biz dönene kadar Jungkook ve Hoseok, Ella ile ilgilenirdi. Canı sıkıldığı taktirde regl gerginliği ile canıma okuyacağı oldukça açıktı.

"Taehyung sürekli böyle ifade vermeye mi gidip geleceğiz?"

So Ra'nın bunaldığını fark edebiliyordum. Mikroçip yüzünden yeniden ameliyat olduğu yetmezmiş gibi bir de sürekli tanıklık etmek zorunda kalıyordu. Üstelik uykusuzluk sorunu yeniden nüksettiği için kendini yorgun hissediyordu.

"Merak etme. Bunun son olacağını düşünüyorum. Bir daha tanıklık etmemiz, muhtemelen mahkeme için olacaktır."

So Ra'yı rahatlatmaya çalışıyordum fakat işin hukuk ile ilgili olan kısmından pek anlamıyordum.

.....

Cambridge polisine anlattığım her şeyi Seoul polisine de tek tek açıklamış, birkaç belge imzalamıştım. Olayı çözmelerinde Cambridge polisine yardımcı olduğum için komiserlerinden bilgi akışı sağlayabiliyordum fakat Seoul polisi bu konuda bana yardımcı olamayacağını açıkça belirtmişti. Bu durumda tek çare yasal olmayan yollarla bilgi elde etmekti.

"Son bir şey sormamız gerekiyor. EASAN'da iş arkadaşınız Min Yoongi'nin herhangi bir düşmanı var mıydı? Ona bu tuzağı kuran kim olabilir? Yani Yoongi'nin telefonuna yazılımı kim yüklemiş olabilir?"

Blue Side ❧ VWhere stories live. Discover now