❄ 1. BÖLÜM ❄

18.9K 787 410
                                    

Ölümle anlaşırsanız, doğuracağı sonuçları da kabul etmek zorundasınız.

asperatus

❄Mutlak Evren - Dünya - 20 Ocak 2017❄

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❄Mutlak Evren - Dünya - 20 Ocak 2017❄

Sırtındaki derince kamburdan da anlaşılacağı üzere, ellili yaşların sonuna yaklaşmış olan ihtiyar görevli, uzun çalışmaların kendisine kazandırmış olduğu yaşlılığın da büyük etkisiyle oldukça boğuk ve kalın bir ses tonunda, gözlerini dikmiş olduğu cam fanusa doğru konuştu.

"Şu an kimsin?"

Yaşlı görevlinin gözlüğünün iki yanından süzülen mavi ışık huzmeleri zavallı genç kızın gözlerini almış olacak, cam fanusun içerisindeki yatağında güçlükle duran kız, küçük ve çekik gözlerini ışığın olmadığı bir tarafa ağırca çevirdi ve diğer kelimelere son derece yabancı olan dudaklarından yine aynı ismin dökülmesine izin verdi.

"Bei Ji Wei."

Adam, elindeki dosya yığınlarının arasından bir kağıt daha çıkararak, üzerine izleyicilerin ne olduğunu anlamadığı bir şeyler daha karaladı. Kızın dağınık gözleri yeniden adamın sorgu dolu mavi gözlerine çevrilmişti.

"Pekala," dedi adam kıza dönüp onun yeniden rahatsız olmasına sebep olurken. "Önceden kimdiniz Bayan Bei?"

Genç kız sanki sorulan soru oldukça doğalmış gibi omuz silkti. Bu davranışı, vücudunda kalan son kişilik kırıntısı gibi duruyordu.

Adam kağıda bir şeyler daha karalarken "Bayan Bei?" dedi. Az evvelki sorusuna yanıt istiyordu.

"Bei Ji Wei," dedi kız. Araştırma merkezinin sekizinci katında yer alan ve yanlış programlama yüzünden aynı kelimeyi tekrarlayıp duran robotlar misali yalnızca adını söylüyordu. "Bei Ji Wei."

"Onunla ne zaman tanıştığınızı hatırlıyor musunuz?"

Genç kız gözlerini kapadı ve susuzluktan dolayı kurumuş dudaklarını yaladı. Biraz sonra faaliyete geçecek proje için, tıpkı diğer hastalar gibi onun da bir şeyler yemesine izin verilmemişti ve bu yüzden sık sık başı dönüyor, içerisinde bulunduğu dünyadan kopuyormuş gibi hissediyordu.

Kendisini diğer tarafta bekleyen, tıpkı bir sırtlan gibi insanların içerisindeki kişiliklere aç olan o kütü ruhun, Bei Ji Wei'yi, kendisini diri diri yememesi için yeniden gözlerini araladı. Unutmamalıydı. Adını unutmaması gerekiyordu.

"Bei Ji Wei."

"O bir insan mıydı Bayan Bei?"

Genç kızın gözlerindeki ifade seyrini korurken elleri kısa bir süreliğine titredi. Bir şeyler anımsadığı ortadaydı. Göz bebeklerinin irileşmesi de bunun bir göstergesiydi.

Asperatus Nevm ✓Where stories live. Discover now