4

6.6K 315 145
                                    

'Jeh vieze flikker! Kifesh hij kijkt jou niet aan!' zegt Hajar boos als ik weer bij ze sta. 'Ja wollah wel, tfoee vieze zebbi!' ik schiet in de lach en knijp in hun wangetjes. 'Maakt niks uit a sah' zeg ik en meteen daarna komen Ashraf en Kamal aangelopen. 

'EY EY, KAM!! JE WEET TOCH DIE NIEUWELING?' schreeuwt  Youssra. 'Niet zo schreeuwen a dier. Maar ja? Die Appie toch?' ze knikt hevig. 'Wollah hij is 3eyeck lekker' zucht Hajar. 'Ja man, Masha Allah' zegt Ashraf opeens. We kijken hem met grote ogen aan en schieten in de lach. 

'Tfoeee vieze homo. Ga, ga. Donder op van deze tafel alsjeblieft' zegt Youssra terwijl ze hem vies aankijkt. 'Wesh mag ik geen jongen mooi vinden? Ik zweer zijn litteken is on fleek' zegt hij op een gay toontje. Ik geef hem lachend een por en hij springt op. 'Kom vechten dan!' roept hij. Ik doe alsof ik een boxer ben en geef hem een paar stoten in zijn buik. 'Jeh kleintje, beter voor je, je rent nu weg' sist hij met een grijns. 'Fshiltni' zegt Youssra droog. 'Echt kleuters' maakt Kamal af.

Ik negeer hen en ren lachend weg van Ashraf die achter me aan komt rennen. Ik voel dat ogen op mijn rug branden. Ik kijk om en zie dat Ashraf al weg is. Yeh mongool, tfoee, helemaal voor niks mijn energie verspilt. Ik wil weer terug naar het groepje lopen, maar weer voel ik ogen op mij branden. Ik kijk om me heen en zie dat Abdel Hasib met Wassim zit op een bankje achterin. Ik frons mijn wenkbrauwen en loop weer terug naar mijn squad.

Als ik weet ga zitten schiet Ashraf in de lach. 'Je had je gezicht moeten zien a sah. 3e-yeck grappig!' Roept hij, en volgens mij hoort heel de kantine dat... 'Als je wilt lachen, leer het alsjeblieft. Vieze varken' ik kijk hem scheef aan en neem plaats.

Na 10 minuten gaat de bel en de mensen gaan naar hun lokaal. Mijn klas en Hajar's klas hebben toevallig allebei een tussenuur dus we blijven zitten. Abdel Hasib dus ook...

'Hajar kom, kom mee' zegt Youssra terwijl ze opstaat en Hajar overeind trekt. 'Ten eerste; noem me Hajar Ronaldo. Ten tweede; hoezo?' Ze rolt met haar ogen en kijkt haar boos aan. 'RONALDO IZAN! MEE KOMEN NU!' Meteen is Hajar stil en ze lopen in de richting van Ashraf, Kamal en Abdel Hasib die aan het praten zijn.

'Ewaaaa!' Roept Youssra terwijl ze hun een boks geeft. 'Je hebt ons 5 minuten geleden gezien. Wat moet je?' Zegt Kamal droog. Wilieee als ze wat tegen die Abdel gaan zeggen ehh.. 

'Jij bent toch Appie?' Zegt Youssra terwijl ze zich omdraait en mij grijnzend aankijkt. Hij knikt en richt zijn blik op zijn telefoon. 'Ewa ik heb een leuk nieuwtje voor je. Zie je die lekkerding daar?' Ze wijst naar me en ik word helemaal rood. Ik doe alsof ik het niet hoor en prop zenuwachtig een koekje in mijn mond. Tfoeee, kapot vies. Zat volgens mij een jaar in mijn tas. 

'Ewaaa zij vind je kaulo leuk!' Hoor ik haar roepen. Meteen staat mijn hart stil. Boos sta ik op en ik loop naar ze toe. 'Wat vertel je ze?' Vraag ik boos. 'Dat je Appie leuk vind. Dat is toch waar?' Zegt ze grijnzend, ik kijk haar vies aan en wend me weer op de jongens. Nog steeds staart hij naar zijn telefoon, ik schraap mijn keel en kijk ongemakkelijk naar de jongens. Ze knikken, omg, zij voelen mij altijd gewoon. 'Luister ehh, Abdel Hasib.. Ik vind je niet leuk, begrijp je? Ik hoef jou niet' zeg ik terwijl ik hem serieus aankijk. Hij kijkt op van zijn telefoon en voor het eerst kijkt hij in mijn ogen. Damn, deze jongen heeft 3eyeck mooie ogen a mattie... Grijs, groen, bruin.. Hele mix!

'Ik hoef jou ook niet' zegt hij droog en Youssra en Hajar kijken me met grote ogen aan. 'Saff. Beter toch? Thala!' Ik loop weg van hun en ren naar de wc waar ik mezelf opsluit. Ik laat mezelf vallen op de wc-pot en begin te huilen.

Heh?! Kifesh ik huil? Nog nooit heb ik een jongen leuk gevonden... Heeft Hasib toch mijn hart veroverd? Ik krijg een melding binnen van Instagram, het is een volgverzoek... Ik kijk op diegene het profiel en zie Abdel Hasib Loukili staan. Mmm, Loukili dus.. Ik accepteer het en stuur hem ook een verzoek. Waarom zit ik eigenlijk aan het huilen? Tfoeee, Youssra heeft gewoon gelijk. Ik ben wehed baby...

Ik doe de deur van het wc hokje open en was mijn gezicht. Ik rommel in mijn tas en uiteindelijk vind ik alleen maar bodylotion en mascara. Ach ja, beter iets dan niets. Ik doe snel wat op en doe mijn haar in een knot. Snel doe ik mijn oordopjes in en zet Ismo-Tegenslagen op.

Ik loop de kantine weer in en ga zitten op een bankje. Meteen komen Hajar en Youssra naar me toegerend. 'Maakt niks uit schatje, wij gaan ervoor zorgen dat hij jouw voeten gaat likken' fluistert ze in mijn oor. Ik geef haar een kusje op haar wang en sluit me ogen.

Als de bel gaat slenteren we weer naar onze klas en we volgen de lessen. 'Ik weet zeker dat hij jou leuk vind' fluistert Youssra tijdens de les. Ik kijk haar droog aan en speel Candy Crush. 

'MENEER, NORA ZIT OP HAAR TELEFOON' schreeuwt Hamza. Ik kijk hem kwaad aan, Hamza vond mij leuk, maar door mijn afwijzing is hij sindsdien heel erg vervelend geworden. 'Tfoe geck. Kun je niet je kaulo bek houden ofzo?!' Roep ik boos terwijl ik dreigend opsta. 'Nee, want ik heb geen bek' zegt hij droog. 'HOE KINDERACHTIG KUN JE WEL NIET ZIJN A SAHBI?! WOLLAHTE IK GA JE SLAAN. TFOE A ZEBBI' schreeuw ik opeens. Wow, nog nooit ben ik zo boos geworden... 

Iedereen staart me met open mond aan. Begrijp ik wel, zo lekker ben ik dus... 'NORA, ERUIT! SCHREEUWEN EN DREIGEN IN MIJN LOKAAL?? BEN JE HELEMAAL BETOETERD?' Schreeuwt de docent boos. Ik zucht rollend mijn ogen en pak mijn boeken. Ik wil net de klas uitlopen, totdat Youssra opeens meegaat. 

'En waar denk jij naar toe te gaan mevrouwtje?!' Roept hij boos. 'Ik ga met haar mee. Zie je toch?' Antwoord Youssra droog. 'Niks ervan, jij hebt niks gedaan dus je gaat nu zitten en de les volgen' zegt hij beslist. Ze kijkt hem vies aan en pakt een boek van een meisje. Ze gooit hem naar de andere kant van de klas en het beland op zijn hoofd. Wilieee, ik zei toch dat ze een dier is. 'THALA DIKZAKKEN!' Schreeuwt ze en rent de klas uit. Ik ren lachend achter haar na en we laten ons vallen op een bankje tegenover onze kluisjes.

'We moeten uitstuurbriefje halen toch?' Vraag ik dan. 'Wesh denk je ik ga briefje halen voor die baviaan? Meh die krijgt hij. Pak, pak je jas. We gaan de stad in' ik krijg meteen een glimlach op me gezicht. We pakken onze jassen en melden ons ziek.

Als we bij de bushalte zijn, checken we in en we gaan helemaal achteraan zitten. Opeens gaat een jongen tegenover ons zitten. Psg trainingspak, Gucci pet, Royoums... Sterk, maar hij heeft zeker inkopen gedaan in souk van Nador. Ik grinnik om mijn eigen grap. Ik krijg een melding van whatsapp binnen en kijk wie het is.

Youssraaa: deze jongen voor ons is 3eyeck lekker.. Fix hem!
U: Wesh ben je gek?! Ik heb toch ze3ma appie?
Youssraaa: ALS JE HEM FIXT GA JE DOOD!!!

Ik grinnik en ze knipoogt naar mij. Als de bus er is, staan we op en de jongen kijkt ons glimlachend aan. Omg, hij is zooo schattig! Kuiltjes in de wangetjes on fleek😍😍😍

We stappen uit en lopen de stad in. We gaan eerst naar Adidas store waar we elk voor ons een Real Madrid pak halen. Vervolgens gaan we de Nike store in waar we zwarte Huarache' halen,  daarna gaan we langs ici Paris en we kopen daar wat make-up spulletjes. Als we klaar zijn gaan we naar de Mac Donalds waar we ons vol proppen met vis-menu.

-

We gaan weer met de bus naar huis en slenteren moe met onze tassen naar binnen. 'Nora, ik moet je even spreken' zegt mijn moeder boos. Ik kijk bang naar Youssra. Wat wilt ze me vertellen? Wat heb ik gedaan?

---

Ik wil jullie nog even melden dat dit verhaal deels waargebeurd is! En anders overdrijf ik een beetje, zoals dat boek..

Vote en comment!

VOLG BTW OP INSTAGRAM: goalsparis.
Ik beheer dat account samen met een Turk... (NIKS TEGEN TURKEN)

Verloren Liefde (VOLTOOID)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora