9

5.9K 283 46
                                    

Ik word wakker door hard gesnurk, ik open mijn ogen rustig en ga zitten. Ik kijk naast me en zie opeens dat mijn oma daar ligt. Maar niet op een normale manier... Haar benen wijd openen, mond wijd open, kwijl hier en daar, en zal ik nog even doorgaan?

Ik zucht en kijk op mijn telefoon; 6:00. Ik sta kreunend op en strek me uit. Ik doe een ochtendwork-out en sprint naar de douche. Ik kleed me snel uit en spring onder de warme stralen.

'Het was een jongen met een eigen wil. Een jongen die je niet op straat zag, een jongen die maakte van weinig heel erg veel. Niet de type dat steelt, niet de type die hosselt. Een type voor de boeken zijn moeder was trots op hem'
Zing ik zachtjes. Ik draai de douche weer uit en poets mijn tanden grondig, vervolgens wikkel ik mijn haren in een handdoek en stap ik in mijn badjas.

Snel trek ik weer een sprintje naar mijn kamer en ik droog mezelf snel af. Tja, mijn oma hoeft me echt niet zo te zien hoor. Ik trek ondergoed aan en ga staan voor mijn kast. Uiteindelijk word het een zwarte skinnyjeans met gaten in de knieën, een zwarte basic-shirt, en een olijfgroene jasje. Ik doe mijn haar in een donut en spring in mijn zwarte Timberlands. Doe wat make-up op en spuit een beetje parfum op van Guess. Ik ga voor de spiegel staan en glimlach van oor tot oor.. Ik zie er best wel leuk uit, al zeg ik het zelf.. Snel maak ik een spiegelfoto en gooi hem op insta.

Vervolgens stop ik de nodige boeken in mijn zwarte Michael Kors en hobbel ermee de trap af. Ik wil net een broodje smeren totdat ik gebeld word door Hajar.

Nora: Gutentag mievrouw.
Hajar: ewa Noooooooor
Nora: hahaha, faina Hajar. Hoe gaat het?
Hajar: mlieeeeeh, zeg.. We hebben eerste 2 uur vrij eh.
Nora: kifesh? We zitten niet eens bij elkaar in de klas
Hajar: het geld voor alle 5e klassers a izan
Nora: okey, dankjewel dat je dat even komt melden
Hajar: praat normaal a zeekoe. Mohiem, trek in een lift?
Nora: wat? Ik praat gewoon normaal hoor! Ga, ga marmita eten en nee ik hoef geen lift
Hajar: ga, ga kaas eten ofzo. Mohiem, ik sta om half 10 voor de deur met Wassim. Als je er niet staat breek ik je nek. Thala lelijkerd!

Ik zucht en leg neer. Die koppigheid van Hajar is on point.. Wollahme je kan van haar winnen.. Dan maar een ontbijt maken voor de familie..

Ik maak snel msemen en marokkaanse pannekoeken. Ik wikkel het in aluminiumfolie en loop dan naar boven waar ik Zaka wek.

'Zakaria opstaan' fluister ik in zijn oor. Hij kreunt en wikkelt zijn deken strakker om zich heen. Ik zucht en trek heel het dekbed van zich af. 'Nu opstaan!' Ik trek aan zijn oren en eindelijk word hij wakker. 'Zieeeeeeed! Naar de douche!' Zeg ik streng.

Hij poetst zijn tanden en ik was zijn gezicht goed af. Vervolgens lopen we weer terug naar zijn kamer en hij trekt ondergoed aan, terwijl ik voor hem een outfit zoek.

Een witte Ralph Lauren overhemd, met daarop een grijze Ralph Lauren trui. Eronder heeft hij een grijze spijkerbroek aan met zijn schattige zwarte Armani schoentjes. Ik breng zijn haar in model door een beetje gel, ik smeer Zwitsal op zijn gezicht en spuit een beetje parfum op. Hij ziet er oogverblindend uit. We schieten nog een paar foto's en ik pak zijn rugzakje. Vervolgens lopen we naar beneden waar ik voor hem een lunchpakketje maak en hem in zijn rugzakje stop. Ik geef hem een paar Marokkaanse pannenkoeken en opeens horen we gestommel.

'Heh? Eh.. Ben ik te laat? Snel praat!' Roept   Mo terwijl hij als een dier de keuken in komt rennen. Zaka en ik kijken elkaar aan en schieten in de lach. 'Ik weet het niet' zeg ik terwijl ik mijn schouders ophaal. Hij kijkt ons vies aan en gaat aan de keukentafel zitten. Hij kijkt op zijn telefoon en reageert op zijn appjes. Vervolgens doet hij zijn haar goed via zijn voorcamera en pakt hij zijn tas. Daarmee rent hij zonder pardon de deur uit...

'Rare gast' mompelt Zakaria. Ik schiet in de lach en drink van mijn sinaasappelsap. Als het kwart over 9 is, staan we op en springen we in onze zwarte Canada jassen. Daarmee lopen we de deur uit naar mijn scooter en ik rijd aan naar de school van Zakaria.

-

Als net thuis binnenkom hoor ik getoeter. Hajar en haar broer.. Ik zucht , pak snel mijn tas en ga weer de deur uit. Daar staat de oh zo mooie witte Audi R8 van Wassim.. Soms denk ik echt; waar halen die jongens al dat geld vandaan? Youssra zegt altijd dat ze dat eruit poepen...

Hajar gooit de portier open en wacht totdat ik naar haar toe kom. Ik schiet in de lach en knuffel haar terwijl ze blijft zitten. Vervolgens geef ik Wassim een hand.. En.. Hij kijkt me diep in de ogen aan zonder mij los te laten. Ik begin het warm te krijgen en wend mijn blik van hem af. 'Ga instappen a hond' zegt Hajar. Ik merk nu pas dat ik helemaal over haar heen ben gebogen om een hand aan Wassim te geven. Ik schraap mijn keel en doe snel de achterportier open van de auto. Ik ga zitten en meteen rijd Wassim aan. Nog steeds heeft hij geen een woord gezegd... Wassim is echt gewoon NIET lelijk. Waarom kunnen jongens zo knap zijn? Meteen daarna volgt Reggada die Hajar heeft aangezet en ik ga helemaal los in mijn hoofd. Kennen jullie dat? Dat je dan niet met je lichaam kunt losgaan op de muziek? Ik heb dat heel vaak, en dan doe ik het maar in mijn hoofd..

Op school loop ik direct naar mijn kluisje en stop daar mijn jas in. 'NORAAAAA!' ik draai me om en zie Ashraf en Youssra daar met een grijns staan. 'Faka' ik geef ze een knuffel en we praten over ditjes en datjes. 'NOOR EN YOUSS MELDEN!!!' schreeuwt Hajar door de kantine heen. We kijken elkaar aan en rollen met onze ogen. Snel lopen we naar Hajar toe en nemen we plaats. 'Wat wou je zeggen?' vraagt Youssra schaapachtig. 'Hoi' antwoord Hajar droog. 'HEB JE ONS VOOR NIKS VOOR SCHUT GEZET?!' schreeuwt Youssra opeens hard. Ik zucht diep en kalmeer Youssra. 'Wollah jullie zijn echt heethoofden' lach ik.

Opeens horen we gelach, we draaien om en kijken met open mond naar wat we zien. En meteen voel ik een hele erge steek in mijn hart.

---

Wat denken jullie dat er is gebeurd? Laat het me weten in de reacties en stem, stem, stem!

Xx Meryam

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now