42

2.9K 293 78
                                    


Stilletjes zit ik in de auto. Nog steeds in shock om wat er net gebeurd was. Mijn moeder schreeuwde huilend dat ik niet weg mocht gaan, alsof er iets heel ergs gaat gebeuren.

Een steek gaat door mijn hart. Iedereen keek me zo emotieloos aan. Zelfs Dina, Khadija en Nesrine. De vrolijkste meiden die ik ken.

En Mo.. Mijn broer die van me houdt, maar me soms dood wil hebben. Op dat moment had ik het gevoel alsof hij me wou vermoorden. "Je gaat boeten voor wat je gedaan hebt." Zei hij nors. Maar voor wat moet ik boeten? Vertel het mij alsjeblieft want ik begrijp er helemaal niks van.

Ik haal met trillende handen mijn haar uit mijn ogen en met een naar gevoel staar ik uit het raam.

Waarom deed mijn moeder zo? Ik bedoel.. Ik ga maar een paar dagen naar mijn overgroot moeder aan de overkant van de stad. Dat is toch niet zo erg?

Of wel soms..

Ik hoor mijn vader ineens vloeken en rijdt stevig door. "Wat is er?" Vraag ik zonder hem aan te kijken. "Tank is leeg." Antwoord hij droog en rijdt de tankstation in.

Hij stopt en stapt snel uit. Zuchtend pak ik een waaier uit mijn tasje en begin in mijn gezicht te wapperen. Het is zó heet..

Mijn vader loopt dat winkeltje in om te betalen en ineens komt er een illie langs de auto lopen. Hij kijkt me grijnzend aan en ik trek een wenkbrauw op. Ik doe de deur open en zijn grijns wordt nog breder. "Is er wat?" Vraag ik in het Berbers en hij knikt. "Ik wil je nummer zina." Ik schiet in lach en kom niet meer bij.

"A ga ga a groenpaspoortlelijkerd." Mompel ik in het Nederlands en stap de auto weer in, waarna ik het snel op slot doe. Voordat hij me gaat ontvoeren ofzo..

Ik grinnik in mezelf en begin weer te wapperen in mijn gezicht. "Ik mis liefde." Fluister ik. Verbaasd kijk ik mezelf aan in de voorruitspiegel. Zei ik dat nou echt? Ik betrap mezelf dat ik Badr of Ilias mis.

Ja, Badr óf Ilias. Ik weet nou nog steeds niet van wie ik nou echt hou. Allebei doen ze mijn hart extreem kloppen. Ik krijg het van allebei de heren extreem warm. En allebei laten ze me elke keer weer lachen.

Het zijn allebei zulke leuke jongens.. Ilias is in een korte tijd zo belangrijk voor me geworden. Ik glimlach als ik denk aan die dag in de klas..

Flashback

Ik pak mijn tas weer van de grond en ren naar de klas. Als ik de deur open doe kijkt iedereen mij aan. ''FAKA NORA!'' Hoor ik iemand uit een hoek roepen. ''HAHA FAKA ILIAS!'' Gil ik terug. Ik loop langzaam naar mijn plek en nog steeds is het stil.

Dafack is er met die docent?

Ik pak rustig mijn spullen en ga uiteindelijk zitten. Ik kijk strak naar het bord en nog steeds voel ik alle ogen op mij branden. ''Nora en Ilias? Eruit. Je bent dik te laat jonge dame, en Ilias je hoeft niet zo hard te schreeuwen.'' ''Alleen omdat ik een Marokkaan ben? Seni sekerim domuz.'' Hoor ik hem weer uit een hoek. Zuchtend pak ik mijn tas, ik stop alle spullen erin en slenter achter Ilias aan.

''Wat betekende dat?'' Vraag ik droog als we naar beneden lopen. ''Ik neuk je, varken.'' Antwoord hij droog. ''HAHAHA maar het is een man?'' ''Dus? HAHA''
''HAHAHA'' ''HAHAHAHAHA''
''Oké stop maar.'' Ik trek aan zijn arm en we melden ons bij de receptie.

Ilias is eigenlijk best wel een aardige jongen, alleen praat ik niet zoveel met hem. Hij heeft zijn vrienden, en ik heb mijn vrienden.

*Sukkels
**Homo's
***Lelijkerds
****Dieren

"Weet je Nora?" Ik kijk hem droog aan en wacht op antwoord. "Praat dan?'' ''Ja je moet eerst antwoorden?'' Ik zucht en krab aan mijn voorhoofd. ''Hoi.'' Ineens komt er een lelijke grijns op zijn gezicht. ''Ik ben kapot lekker.'' ''HAHAHAHA.''

Ik ga niet liegen voor jullie, maar hij is écht wel knap.

''Ik ben mooier dan jou vriend?'' Ik zoek in mijn tas naar mijn over de datum koekjes en als ik ze heb kijk ik hem met een vieze lach aan. ''Heb je honger?'' ''Altijd babe.'' Ik druk de koek in zijn hand en kijk hem afwachtend aan.

Ineens gooit hij het weg in prullenbak naast ons?

''KILL. Mijn koek?'' Roep ik geschrokken. ''Schatje, ik heb met duizenden meisjes gehad. Denk je ik ben dom?'' Zegt hij droog en pakt uit zijn zak een pakje kauwgom. ''Hier, voor de schrik.'' Ik kijk hem scheef aan en pak een kauwgompje waarna ik het in mijn mond stop.

En meteen spuug ik het weer uit.

''HAHAHA LEKKER VOOR JE KUTHOER. Hij zit al een jaar in deze jas, speciaal voor zulke noodgevallen.'' Ik klap hem op zijn gezicht en al gauw worden we weggestuurd naar buiten.

''Zina, wat gaan we doen?'' ''IK GA NAAR BADR. DOEI!''

Einde flashback

Ik lach zachtjes. Je had z'n gezicht moeten zien.. Doodlachen. Ik kijk snel weer normaal als mijn vader komt. "Hier is wat kauwgom." Mompelt hij terwijl hij het in mijn hand duwt. Zonder hem aan te kijken neem ik het aan en lach ineens keihard als ik weer denk aan Ilias.

Maar mijn lach verdwijnt meteen als ik zie dat mijn vader een afslag neemt naar een heel andere stad.

Al Hoceima..

---

Ik vind het zó erg jammer voor de mensen die wél stemmen. Ik had zoveel gekke inspiratie voor dit hoofdstuk, maar ja.

Meer dan 200 lezers en maar 40 stemmen. Bruh, is het zo moeilijk om gewoon op dat sterretje te drukken?

Lmohiem, dit hoofdstuk is dus speciaal voor mijn trouwe stemmers. Lysm❤️❤️❤️

Ohja mensen wie gaat/is Marokko, wie blijft in dit kikkerlandje en wie gaat/ is naar/in een ander land?

Ik ga over 2 weekjes een weekje naar Parijs, heerlijk gewoon relaxen en spelen in Disneyland. Maar toch heb ik liever Marokko😭😭😭

Laat me het dus weten en degene met snap; voeg me toe (YPL.ML) en stuur je vakantiefoto's naar mij! Dat vind ik leuk😊😊😊😊😊

Doeegg! X Meryam

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now