2.13

2.6K 196 75
                                    

Ik strijk mijn jurkje recht en kijk Youssra aan. ''Zou je misschien mijn sandalen dicht willen maken? Ik kan niet bukken man..'' Ze draait zich om en kijkt me met een opgetrokken wenkbrauw aan.

''Waarom zou ik moeten bukken? Wesh ben ik een hond? Wesh ben ik je man? Vertel mij?!'' Ik trek meteen een droog gezicht en kijk haar dan vies aan. ''Je bent iiiiiizan. Ja? Goed?'' Ik steek de Marokkaanse middelvinger op om het af te maken. ''Stop die in je teghnaaa (kont)'' Ze stift haar lippen verder en ik zucht diep.

''Badr!!!'' Gil ik alsof ik ga bevallen. ''Badr kom alsjeblieft!'' Ik schreeuw het uit en steek mijn tong lelijk op naar Youssra. ''Wedden hij komt binnen twee seconden?'' Grijns ik en op dat moment vliegt de deur open.

''Wat is er?!'' Roept hij bezorgt, terwijl ik hem met een grote lach aankijk. ''Zou je mijn sandaal dicht willen maken? Ik kan niet bukken en Youssra moet weer doen alsof ze daarna dood gaat.'' Hij kijkt me serieus aan en snuift z'n neus.

''Zeg wollah ik ben helemaal hier voor gekomen?'' Ik hou mijn hoofd scheef en knik lief. Hij rolt met z'n ogen en steekt middelvinger naar Youssra.''Stop die in je teghnaaaaa!!!'' Roept ze nogmaals en hij kijkt haar raar aan. ''Nee, ehsen (beter) in die van Ilias.''

Grinnikend bukt hij tegenover mij en doet hij mijn sandalen goed. ''Dankjewel lieverd.'' Ik druk een kusje op zijn wang en lachend loopt hij weer de kamer uit. Heb ik trouwens al gezegd dat hij er verdomd goed uit ziet? Nee? Nou, dan weet je het nu.

Met zijn spijkerbroekje met witte scheurtjes tot zijn knieën, een donkerblauwe polo van Ralph Lauren en witte Nike Huaraches laat hij je gewoon kwijlen. Zijn stylo is gewoon on fleek en schattig tegelijk..

''Ben je al klaar of niet? Wollahma we gaan de koning bezoeken hoor?'' Zucht ik naar Youssra, en laat me op het bed vallen. ''Ilias is mijn koning, so shut up.'' Mompelt ze terwijl ze haar gezicht afpoederd. ''Aaaaawh! That's so sweet!'' Roep ik bijna jankend en ze kijkt me grijnzend aan.

''Yallah, we are going to overnemen Morocco with onze beautiful faces.'' Zegt Youssra met een illie stem waardoor ik in de lach schiet. ''All right, let's go than..'' Ik sta op, pak mijn schoudertasje die ik meteen om doe en trek aan Youssra's arm.

''EEEEEEYWAAAA!!'' Gillend en klappend lopen we de grote trappen af, terwijl Badr en Ilias ons raar aanstaren vanaf beneden. ''Oh hello beautiful guys!'' Roep ik wuivend als een prinses. ''Bitch, please. Ilias is not YOUR beautiful guy. Fuck off to that ugly and stupid kid.'' Zegt Youssra als ze ineens stopt en wijst naar Badr.

''Oh come on, girl. Your boy is my boy!'' Ze trekt haar wenkbrauw op en schud haar hoofd. ''Never ever, wesh meen je deze?'' Ik knik grijnzend en draai me om naar Badr die me nu boos aankijkt.

Oh shit..

''Ik maakte maar een grapje..'' Piep ik terwijl ik Ilias hulpeloos aankijk, in de hoop van dat hij me hieruit zal helpen. ''Ik zoek geen problemen, nee. Bitch ik zoek geen problems, problems. Ik zoek geen problemen, nee. Al zijn er problemen, ik solve ze, solve ze.'' Begint hij ineens Sevn na te bootsen.

''Ewa weten jullie wat? Fuck jullie en jullie relatie. This bitch is going to eat. Bye!'' En met die woorden loop ik als een model langs ze heen, sla mijn haar naar achter, kijk weer om naar Badr en stuur een luchtkusje.

I'm the queen.

Oké nee.

---

HALLOOOOO,

IT'S MY BIRTHDAAAAYYY!!! OYEAAAHH

OKAY BYE

Verloren Liefde (VOLTOOID)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ