69

3.1K 236 60
                                    

Bijlage: Ss van Prison Break, HAHA IK VOEL ME ECHT COOL NU

---

Ik doe de deur van mijn slaapkamer op slot en sluip naar mijn raam. Ik doe hem open en zie Ilias tegen een boom aangeleund.  

"Psst! Pssssst!" Als een gek kijkt hij om zich heen en geef mijn voorhoofd een klap. Wat een Ilias zeg..

"Hier a mongool!" Schreeuw ik fluisterend. "Oowh daar, FAKA NORA!" Weer geef ik mezelf een facepalm, waarna ik mijn wijsvinger op mijn lippen plaats.

"Kun je je fucking bek niet houden? Bijna iedereen slaapt!" Hij haalt zijn schouders op en zuchtend ga ik zitten op het randje van de raam.

"Wesh wil je zelfmoord plegen? Wacht ik ga je opvangen." "Gentleman ofzo." Grijns ik en hij rolt met zijn ogen. "Oké, vanaf drie. 3-2- AUW NORA." Met een harde klap vallen we op de grond.

Nou ja, ik lig zowat op hem. "HAHAHA SORRY." Ik geef hem een kus op zijn wang en hij duwt me van zich af. "Echt een zeekoe jij." Mompelt hij terwijl hij zijn wang vieskijkend afveegt.

Ja, ik weet niet waarom ik hem die kus gaf? Ik voelde gewoon aantrekkingskracht door dat mooie baardje.

Oké, wow?

"Laten we maar een nieuwe start maken." Zeg ik grijnzend. Hij kijkt me raar aan en veegt zijn kleren af. "Hoe bedoel j- Eyh waar loop je heen?!" "Blijf daar staan!" Roep ik terwijl ik wegloop.

"Oké, drie, twee, één." Ik loop naar hem toe met grote passen en hij kijkt me nog raarder aan. "What you doing lahn." Mompelt hij hoofdschuddend. "Heeey Ilias!" Roep ik nep en geef hem een knuffel.

"Haayy Nora!" Roept hij girly. "Hoe gaat het met je?" "Goed hoorr!" Antwoord ik nog nepper. "Heb je misschien wat make-up voor me? Mijn nagel is namelijk gebroken.." Zegt hij sip met nog steeds een meisjes stem.

Waaaat?

"Oké, stop it." Hij haalt z'n schouders op en ik schiet in de lach. "Je bent gestoord Ilias." Weer haalt hij z'n schouders op, wat me nu echt op mijn zenuwen begint te werken.

Ik stoot hem hard op zijn arm en pijnlijk wrijft hij eraan. Meteen daarna gaat er een pijnscheut door mijn eigen arm heen.

"Yeh flikker!" Gierend van het lachen ren ik achter hem aan en duw hem met volle kracht ineens keihard op de grond. Met zijn voorhoofd beland hij op de harde stoeptegels.

Omijngod we lijken net kleuters.

"Ilias! Sorry, sorry, sorry!" Roep ik bezorgt terwijl ik hem overeind help. "Raak me niet aan, monster!" Kreunt hij terwijl hij aan z'n voorhoofd voelt.

"Vieze heks, door jou zit er nu een gat in mijn kop." Fluistert hij geschrokken als hij bloed aan z'n vingers ziet. "Dat meen je niet.. Lord, wacht. Ik bel Youssra snelletjes."

Snel pak ik mijn telefoon uit mijn bh terwijl Badr me walgelijk aankijkt. Ik bel Youssra en wacht af tot ze opneemt. "Ewa homo." Hoor ik haar etend zeggen. "Youss, noodgeval! Kom met ehbo-doos naar het veltje achter jouw huis."

"Kifesh je bent buiten?" "Ja, lang verhaal. Kom nou maar!" Ik hang meteen op en kijk Ilias bezorgt aan. "Het komt goed Ilias inou." Hij kijkt mij droog aan en snuift zijn neus.

"Je doet bhel ik ben bevallen. Maar nee, in plaats daarvan zit ik nu op de stoep om elf uur s'avonds, omdat een handicap mij bijna heeft vermoord." Ik glimlach zwak en haal een hand door mijn haar.

"Yeah, right. Sorry." Mompel ik peinzend. "Wat deed je eigenlijk in shishalounge?"

"Koeien melken." Krijg ik als antwoord. Ik kijk hem scheef aan en hij haalt zijn wenkbrauw op. "I-z-a-n."

"Auw, die doet me pijn." Zegt hij kreunend terwijl hij z'n handen op zijn hart doet. Ik klap voor mezelf en ineens vliegen mijn gedachtes naar zijn vriendin.

"Hoe gaat het met Oumaima?" Vraag ik nieuwsgierig. "Het is uit." Antwoord hij serieus. "Echt? Waarom?" "Ik wil er niet over praten."

Ik knik maar en zie Youssra al in de verte aankomen rennen. Ik zwaai als een gek naar haar en ze gooit middelvinger naar me. Nu voel ik me gekwetst..

"Wowowow, ten eerste: Ligt het aan mij of ben je veel knapper geworden, Ilias?" Youssra is Youssra niet als ze mooie boys niet chant. "Geef geef die pleister of wat dan ook. Mijn hoofd bloed leeg?" Uit reflex pak ik de ehbo-doos uit haar handen en gooi hem open.

"Oké, dit gaat een beetje pijn doen." Ik doe wat besmettingsmiddel op een watje en dep zijn wondje ermee schoon. Ik zie hoe zijn kaaklijn aanspant door de pijn, en ik zeg je eerlijk..

Hij is fucking lekker als hij dat doet..

Nora, focus. Je hebt Badr? Dus wtf are you doing, stupid bitch.

"Nora? Wat the fuck ben je aan het doen?!"

Meteen sperden mijn ogen wijd open en laat ik het watje vallen.

Badr..

---

Ik ga lekker niet naar school💃🏽

Hihi, yeah, ik ben ziek.

Vote, comment?
Byeee 👯

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now