67

3.1K 219 74
                                    

"W-wat?" Vraag ik vol ongeloof. Mijn lippen beginnen te trillen en ik schud langzaam mijn hoofd. "Je had dus een vriendin.. Waarom zei je dat niet?" De tranen prikken in mijn ogen en hij voelt aan mijn wang.

"Luister, iedereen heeft problemen in z'n leven. Ik was te gefrustreerd dat ik dat meisje kuste. Ik weet ook niet waar dat vandaan kwam." Zegt hij zacht terwijl hij me doordringend aankijkt.

"Nee, je had niet tegen me moeten liegen. Hoe weet ik of je nu de waarheid spreekt?!" Ik werp een blik naar mijn armbandje en kijk hem weer met betraande ogen aan.

"Raak me niet aan." Fluister ik als hij een lok achter mijn oor zet. "Ik had geen vriendin, Nora."

"Ja, zie je me boeien? Het gaat erom dat je keihard hebt gelogen tegen me. Het interesseert mij echt niet dat je een of andere hoer hebt gezoend, echt niet." Zeg ik vel terwijl ik aanstalten maak om weg te lopen.

"Nora! Zie je, daarom wou ik je het niet vertellen." Ik aap hem na en ren naar huis.

Wat denkt hij wel niet? Zomaar tegen mij liegen. Ik ben geen kleuter die aan haar moeder vraagt hoe je kinderen krijgt?

Woest loop ik naar binnen en trap ik mijn badslippers uit. Als ik net naar de trap wil lopen, voel ik een stevige greep aan mijn arm. Ik draai me om en zie -natuurlijk wie anders- Mo z'n kop.

"Wat is er." Zucht ik terwijl ik me losmaak van zijn greep. "En nu vertel je de waarheid, wie is die jongen." "Welke jongen?" Vraag ik zogenaamd verbaasd.

"Lieverd, ik ken je langer dan vandaag.
Dus schiet op met praten of ik hack je telefoon." Ik kijk hem raar aan en draai me weer om.

"Ik meen het." Met een ruk trekt hij me weer naar zich toe en maakt een gebaar dat ik moet zitten op de trap. Ik rol met mijn ogen en doe wat hij zegt.

"Nou? Vertel op, wie is de gelukkige." Ik bijt op mijn lip en kijk hem diep ik de ogen aan. "Oké, ik vertel het. Maar aan niemand doorvertellen, alsjeblieft. En word niet boos." Hij snuift z'n neus en knikt als teken dat ik verder moet gaan.

"Nou, i-ik ben lesbisch." Fluister ik, en als een mongool ren ik de trappen op naar mijn kamer. Hodee, dat was net op het nippertje..

Snel poets ik mijn tanden en was ik mijn gezicht. Ik trek mijn kleren uit tot mijn bh en onderbroek en wil net in bed gaan liggen, tot de deur openvliegt.

"Wow, waarom be-" "MO KOWED VAN MIJ!" Gil ik terwijl ik snel in bed duik. "Kun je me nooit een ietsie pietsie privacy geven? Ik heb gezegd dat ik lesbisch ben en dat is meer dan genoeg, byeeee!" Ik gooi een random kam naar zijn hoofd en snel duikt hij naar beneden.

"Je liegt, en ik kom erachter wie hij is! Waarom slaap je trouwens half naakt?" "Weet je hoe lekker dat slaapt." Sis ik en gooi de dekens over mij heen. Gelukkig hoor ik een paar tellen later de deur weer dicht gaan.

Zuchtend gooi ik de dekens van me af en ga zitten. Ik hou van Badr.. Maar dit kan echt niet hoor, hij hoorde niet tegen me te liegen. Hij kon ook gewoon toegeven dat hij haar zoende en dan zou ik het accepteren. Ik wil er niet een groot probleem van maken, maar het doet me gewoon zó een pijn dat hij tegen me heeft gelogen..

Zucht. Ik grijp naar de lade van mijn nachtkastje en pak er een Milka reep uit. ''Hewa Noortje!'' Ik rol met mijn ogen terwijl ik een grote hap neem. "Liefdesverdriet nigh?" Youssra neemt plaats op mijn bed en pakt de Milka van me af.

"Vertel tante Youssra maar wat je dwars zit." Zegt ze hoog en propt een stukje chocola in haar mond. "Nou, oké kijk." "Ik kijk." "Houd je bek dan?" Ze gooit haar armen in de lucht als teken dat ze zich overgeeft en zuchtend leun ik naar achter.

"Een keer zag ik Badr zoenen met een meisje, ik zat er heel erg mee en sindsdien had ik hem niet gesproken. Tot de dag dat we in Marjane waren. Weet je nog in Marokko? Je duwde me zijn richting op.." Ze knikt als teken dat ik moet verder gaan en ik snuif mijn neus.

"Ik vroeg hem waarom hij niet zei dat hij een vriendin had en hij keek me ze3ma (zogenaamd) verbaasd aan. 'Dat was mijn tweelingbroer Saber.' Zei hij gewoon. En ik geloofde hem, tot hij me deze brief gaf en vertelde dat hij ergens mee zat."

Ik geef Youssra de brief aan en haar ogen glijden over de regels. "Dus je was helemaal geen rondje gaan lopen?" Ik schud mijn hoofd. "Hij vertelde me dat hij loog tegen me, en dat hij degene was die dat meisje zoende. Hij loog gewoon tegen me! Besef!" Roep ik gefrustreerd.

Youssra haalt haar neus op en knikt langzaam. "Geef me je telefoon." Verbaasd geef ik het haar aan. "Ik ga hem even een stevig lesje leren." Sist ze terwijl ze naar zijn nummer zoekt.

---

Eid mabrouk alvast voor iedereen! Ik hoop dat jullie er een gezellige dag van gaan maken met jullie familie, en zo niet.. Vermaak je dan met Netflix en eten🙃🙃🙃🙃

Voor degene die vandaag hadden gevast en dua's hebben gedaan.. Insha Allah worden je dua's verhoord en je vasten geaccepteerd!

Sleepwell❤️❤️

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now