7

5.7K 297 90
                                    

lk kijk geschrokken voor me uit. Deze jongen ben ik vandaag al 2x tegengekomen.. Nu voor de derde keer!! Hoe kan dat?! Betekend dat iets? Ik bedoel.. Dat zie ik zovaak op films gebeuren.. Awilieee.. Volgens mij begin ik gek te worden..

Die jongen kijkt om zich heen en schrikt blijkbaar als hij mij ziet. Tja.. Zou ik ook doen als ik een beeldschoon meisje zag.. Haha..

Hij loopt naar me toe en ik doe alsof ik met mijn ring aan het spelen ben.. Mijn ring...

'Ehm, hoi' zegt ik na 5 minuten. Ja, 5 minuten lang is hij naast me komen zitten, maar het leek wel een uur. Kifesh hij komt naast me zitten?

'Asalaam ou 3alaykom' antwoord hij. Mijn hart smelt gewoon bij het horen van zijn prachtige stem en die mooie woorden. Masha Allah...

'Ehm, we zijn elkaar vandaag nu al 3x tegen gekomen' begint hij. Pfff, mijn hart gaat van boem boem boem. 

(A/N: Welk liedje is dat ook al weer?)

'En ik weet zeker dat dat geen toeval kan zijn. Je valt me eigenlijk best wel op' ik bloos en staar naar de kinderen die op het schoolplein aan het spelen zijn. Ya Allah.. Wanneer komt Zakaria a mattie? Deze jongen maakt mij gek door zijn prachtige woorden..

Huh?! Wat? Nee. Astaghfirullah, ik heb Abdel Hasib. Niet dat ik hem heb, maar ik voel me gedwongen om hem leuk te vinden. Maar het probleem is dat ik hem leuk vind! Althans, dat denk ik...

 'Maar, omdat het waarschijnlijk geen toeval kan zijn.. Mag ik je nummer?' vraagt hij. Ik kijk hem glimlachend aan. 'Ja tuurlijk!' ik haal mijn telefoon uit mijn jaszak en geef het hem aan. 'Sowsoow! Iphone 6? Sterk hoor!' lacht hij. Damn, die tanden. 'Tja, je weet zelf toch?' antwoord ik lachend. 

Hij slaat zijn nummer in en vlak daarna rent er een klein meisje naar hem toe. 'Badr!' roept een schattig klein meisje met een piepstemmetje. Hmm, hij heet dus Badr.. Ze geeft hem een dikke knuffel en ik kijk haar bewonderend aan, wauw.. Ze is een prachtig meisje.. Donkere grote ogen, donkerbruine lange haartjes en schattige kuiltjes. Zo een meisje wil ik later ook... Ze ziet er trouwens ook super schattig uit, een zwarte cirkelrokje, roze blousje en zwarte uggs.

'Aawhh!! Is dat je zusje?' vraag ik, ik ben gewoon verliefd.. Zo prachtig is ze dus.. 'Wat? Haha, nee joh! daar is ze te mooi voor. Het is mijn nichtje, die ik elke maandag van school moet halen' glimlacht hij trots. 'Masha Allah' fluister ik, hij knipoogt naar me en steekt zijn hand uit. 'Ik heet trouwens Badr' ik neem hem aan. 

'Had ik al door, ik ben Nora.' vlak daarna hoor ik geschreeuw. Heel groep 5 (de klas van Zakaria) komt naar buiten, ze3ma gangsters toch? 'EWA NOOR!' schreeuwt Zakaria terwijl hij stoer naar me toe komt lopen. 'En wie is deze mooi boy?' vraagt Badr lachend. 'Haha, dit is mijn broertje, Zakaria' zeg ik terwijl ik mijn broertje een boks geef. 'NEE! IK HEET ZAKA' schreeuwt hij opeens waardoor ik schrik. 'Ewa Zaka, mohim ik moet gaan. Ik spreek je nog eh!' knipoogt hij en met die woorden loopt hij weg met zijn nichtje.

'WIE IS DIE JONGEN?! IK GA TEGEN MO ZEGGEN! HIJ SLACHT JOU A MATTIE!' schreeuwt Zakaria weer. 'Beter voor je je houd je bek, voordat ik tegen Mo ga zeggen wat jij op GTA deed' sis ik en meteen is hij stil. 'Dacht ik al' ik geef mezelf een schouderklopje en we lopen naar mijn vespa. 

'Huh? Van wie is deze scooter? Van die ene jongen?!' roept hij weer. Oefff, soms lijkt het alsof hij ouder is dan mij! 'Nee, die heb ik van Mo gekregen a sahbi' zeg ik droog. Hij knikt en ik help hem op de scooter. Zelf stap ik er ook op en zet Sia-Chandelier op. Wollah, blijft een mooi nummer..

Thuis aangekomen springen we meteen op de bank en kijken we tv. Nog steeds zijn alleen Zaka en ik home alone. Opeens word ik gebeld en zonder te kijken neem ik op.

Nora: Ewa, wie moet mij op dit moment storen?
?: OUAT SIWAR BOE AMNI IEK YAMAM! (niet zo praten tegen je moeder!)
Nora: Owh sam7ayi a yama(Owh, sorry mama). Waarom bel je me? 
Mama: Heb je Zakaria gehaald uit madrassa? (school)
Nora: Awa! Tuurlijk, ik ben de beste!
Mama: Mmm, amshneg rogo (ik ga jullie nu laten zien) beste! Atdjem3ed koshi tadat (je gaat het hele huis opruimen) Moet giwoon hilemaal netjes! Fehmed? (begrijp je?) En jij moet likker etan koken. Maar icht, icht likker. Coush Coush ofzo. Oke? Waarom, zie je wel als we toush (thuis) komen.
Nora: HALLO. MA-

Maar voordat ik kan ''maren'' hangt ze al op. Tfoee, dit haat ik van mijn moeder. Ik sta op en trek aan Zakaria's benen. 'Wil je met me-'
'Trouwen? NEE. DONDEROP!' schreeuwt hij. 'Nee a zeekoe, opruimen' hij kijkt me droog aan en negeert me. 'TFOEEE. IK HAAT ME LEVEN!' schreeuw ik boos terwijl ik naar boven ren. Ik verwissel mijn kleding weer in pyjama en zet boxers aan. Mounir Taktika ~ Lala la3roussa, wow, ik houd zoveel van dat liedje... (Staat in media)

Ik begin eerst met de kamer van Mo. Oeff, deze jongen heeft nooit gehoord van opruimen.. Ik dans op de maat van de muziek en tegelijkertijd gooi ik alle vieze boxers, 1000 trainingspakken en stinksokken in een wasmandje. Ik doe de raam dansend open voor frisse lucht en ga door met alle afval die ik weggooi. Ik neem 10 seconden pauze en schud met mijn heupen, je weet toch op bruiloften? Ik ga snel met een stofzuiger er doorheen en spuit een beetje parfum in zijn kamer. Nou een beetje kun je het niet noemen.. Zeg maar gerust, zijn hele flesje van Calvin Klein. Ik zweer hij verkracht mij, maar ja.. Het zijn de klappen waard, zo erg stinkt het dus...

Snel ren ik dansend naar de keuken, maar precies op het moment dat ik de keuken binnen kom, is het liedje afgelopen, en komt er een saai liedje.. Ik zucht diep en ren weer naar mijn kamer. Ik zet Nordine H-Ali-Prod ~ Had El Lilla op en ren weer dansend terug naar de keuken waar ik couscous klaarmaak. Ik zet het op het vuur en ren weer naar boven. Ik maak alle andere kamers ook schoon en dweil het hele huis.

Als ik klaar ben ren ik weer terug naar de keuken en bak een cake. Ik gooi het in de oven en ren nu weer naar de zolder. Wollah je hoeft echt helemaal niet naar de sportschool te gaan, schoonmaak in een Marokkaans huis is meer dan genoeg. Ik draai een paar wassen en ren weer helemaal naar beneden waar ik de hele woonkamer opruim en schoon boen.

Als ik klaar ben kijk ik tevreden naar het resultaat. Het hele huis is spik en span door mij. Opeens besef ik me dat er een cake in de oven zit. Ik snel er naar toe en haal hem eruit. Ik versier hem mooi en doe er een overdosis slagroom op. Vervolgens gaat de bel en ik doe de cake snel in de koelkast. Ik zet mijn haar goed en loop naar de gang. Ik doe de deur open en zie...

---

Tjaa, wie zou er voor de deur staan? Wat denken jullie?
Volg me als je dat nog niet gedaan hebt, STEM en REAGEER!



Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now