68

3.1K 226 33
                                    

Wat vooraf ging..

Ik geef Youssra de brief aan en haar ogen glijden over de regels. "Dus je was helemaal geen rondje gaan lopen?" Ik schud mijn hoofd. "Hij vertelde me dat hij loog tegen me, en dat hij degene was die dat meisje zoende. Hij loog gewoon tegen me! Besef!" Roep ik gefrustreerd.

Youssra haalt haar neus op en knikt langzaam. "Geef me je telefoon." Verbaasd geef ik het haar aan. "Ik ga hem even een stevig lesje leren." Sist ze terwijl ze naar zijn nummer zoekt.

Ik hoor de telefoon overgaan en ze gooit hem meteen op luidspreker. "Nora?! Gelukkig.. Ik heb zo een spijt hea lieve schat. Het doet me p-"

"Luister jij vieze vuile kleine mormel. Als ik je pak dan hak ik jouw ballen eraf zodat je nooit kinderen kan krijgen!" Schreeuwt Youssra geïrriteerd. "Wat? Wie is dit?" "Youss the fucking bigboss!" Snauwt ze en eerlijk gezegd word ik er zelfs bang van?

"Luister, jij bent echt zo zielig hea? Hoe kun je nou gelogen hebben tegen iemand waarvan je hield? Echt een sukkel." "Je bekijkt het verhaal maar van één kant." Hoor ik hem kalm zeggen.

"JA DAT BOEIT MIJ NIET WEET JE?" Barst ze ineens los. Geschrokken deins ik met mijn hoofd naar achter waardoor ik tegen te muur stoot. "Auw, verdomme." Mompel ik, wat ik niet had moeten doen, want natuurlijk moet Badr me horen.

"Nora! Kan je alsjeblieft spreken." Zuchtend schud ik mijn hoofd. "Het spijt me Badr, maar je had nooit moeten liegen tegen me." Zeg ik zacht. "Denk je dat het mij niet pijn doet?! Denk je dat ik er niet mee zit dat ik tegen je heb gelogen? Denk je dat ik mezelf niet dom vind?!" In zijn stem hoor je de gemengde gevoelens; woede,verdriet en spijt.

"Dan had je er maar eerder over na moeten denken." Zegt Youssra vel en hangt meteen op. Met open mond kijk ik haar aan. "Waarom hang je op!" Gil ik gefrustreerd. "Wat denk je zelf?" Snauwt ze terug. "Maar ik hou van hem.." Fluister ik met een brok in mijn keel.

"Ja zie je me boeien? Het is een vuile schoft." Zegt ze met haar neus ophalend. "Je begrijpt hier ook helemaal niks van hea." Fluister ik zuur. "Dat doe ik wel." "Nee, dat doe je niet! Stel dat Mo dit bij je had geflikt?!"

"Dan zou ik hem al geslacht hebben." Zegt ze kalmpjes en loopt rustig mijn kamer uit. Geïrriteerd dump ik mijn gezicht in mijn kussen en gil hard.

Ik háát dit leven. Ik haat het, ik haat het, ik haat het!

Waarom kan niks gewoon normaal lopen? Waarom ben ik degene die elke keer weer in de diepte gegooid word? Ik wil het niet meer.

Ik weet nu niet eens meer wat liefde betekend. Elke keer faal ik er weer in. Elke keer gaat alles weer fout. Ik ben gewoon een mislukkeling.. 

De tranen springen weer in mijn ogen als ik moet denken aan mijn moeder. Zou ze de paradijs zijn betreden? En wat zou mijn vader nu aan het doen zijn? Sowieso die goedkope hoer aan het wiepen.. Ik noem hem niet eens mijn vader meer! Arrogante klootzak. Als ik hem ooit onder ogen kom hea.. Ineens vliegen mijn gedachtes naar Ilias en zonder twijfels grijp ik naar mijn telefoon.

Hij is de enige die mij begrijpt en mijn beste vriend.. 

Ik toets zijn nummer in en bel hem op. Na een paar keer overgaan hoor ik harde muziek op de achtergrond. 

''Hallo?! Wie is dit?!'' Hoor ik hem schreeuwen. ''Nora, je had me jouw nieuwe nummer gegeven, remember?'' ''Faka Noraaa! Wacht, wacht, ik loop even naar buiten.'' Langzamerhand dempt de muziek en hoor hem dan ineens hijgen. 

''Ewa, hoe gaat het broer?'' Ik grinnik en sluit mijn ogen. ''Goed hoor, waarom die harde muziek?'' ''Owh ik was in shishalounge weetje.'' Ik haal mijn neus afkeurend op en schud mijn hoofd. ''Kleine Ilias is altijd al dezelfde gebleven.'' ''Ja, stil maar weer. Maareh, waarom bel je me?'' 

Ik slik en bijt op mijn lip. ''Ik had even je steun nodig..'' Fluister ik ineens vol emoties. ''Aaawh, zina wat is er? Moet ik naar je toe komen?'' Hoor ik hem bezorgd vragen. Ik snuif mijn neus en zeg dat het niet hoeft. ''Vertel me dan wat er aan de hand is.'' 

''Het is moeilijk uit te leggen door de telefoon.'' ''Dus ik moet wel komen?'' 

''Nee, dat zeg ik niet.'' 

''Saff, omw. Jullie meiden bedoelen altijd het omgekeerde.''

---

Hooii,

Ik heb een cover boek gepubliceerd. Dus heb je een cover nodig? Neem dan snel een kijkje!

Xx

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now