71

3.5K 245 199
                                    

Bijlage: Deze quote hea.. I'm dede? HAHA

---

Één maand later..

Ik gooi frietjes in de pan en ga aan de keukentafel zitten. Zuchtend leun ik met mijn gezicht in mijn hand terwijl ik staar naar Khadija die kaassoufflé in haar mond propt.

"Weet je, Nora.." Ik kijk op en ze slikt moeitevol haar eten door. "Het verbaasd me nog steeds dat je Badr sinds die dag niet hebt gesproken."

Mijn gedachtes vliegen weer naar Badr en de tranen beginnen te prikken. Hij is zó boos.. Ik heb hem nog nooit zo boos tegen me gezien.

Flashback

"Uit mijn auto, Nora." Paniekerig kijk ik hem aan. "W-waarom?!"

"Waarom denk je zelf?!" Schreeuwt hij uit het niets. Het valt stil en met een kloppende hart als een sneltrein zet ik mijn hand op mijn mond.

"Ik weet het niet.." Fluister ik zacht. "Je bent een fucking dramaqueen. Oké? Is dat wat je wou horen?!"

Owh, ik heb ruzie met toekomstige man, owh ik ga heel wanhopig met een andere jongen afspreken in de hoop van dat hij me kan troosten!" Zegt hij met een meisjesstem.

Normaal zou ik keihard lachen om zijn rare gebaren, maar nu sta ik op het punt om in keiharde tranen uit te barsten. En niet omdat hij gemeen tegen me doet..

Omdat hij de keiharde waarheid verteld.

"H-het spijt me." Stotter ik terwijl ik mijn ogen neersla. Hij schiet in de lach en schudt zijn hoofd.

"Hoe vaak heb ik dat ook al weer gezegd in één fucking avond? Eruit. Ik hoef je niet meer te zien."

Einde flashback

Ik barst in tranen uit en meteen komt Khadija op mij afrennen. "Sorry ik had er niet over moeten beginnen, schat!" Roept ze bezorgt terwijl ze me in mijn armen neemt.

"H-het maakt niks uit." Fluister ik afwezig. Hij heeft me meteen geblokt op alles, en hij reed hard weg toen ik uit de auto stapte.

Eerlijk gezegd heb ik een raar bezorgt gevoel over hem. Ik hoop dat ondanks alles het toch goed met hem gaat..

"Kom, veeg je tranen af, dan gaan we eten.. DINA KOM EENS SNEL!" De deur van de keuken vliegt open en meteen hoor je God Vergeef Me door het huis galmen.

"Faka drerries." Wauw.. Ze ziet er on fleek uit.

Haar haar zit in een knot letterlijk op haar hoofd, haar Marokkaanse huisjurk heeft ze half gepropt in haar onderbroek en ze loopt op lelijke roze teenslippers.

"Haal is even die patat van het vuur." Beveelt Khadija haar terwijl ze naast me komt zitten en mijn haar uit de knot haalt. "Hoe moet dat.."

We kijken haar droog aan en ze bijt grijnzend op haar lip. "Laat maar, ik zoek het zelf wel uit." Ze pakt haar telefoon uit haar bh en doet enkele handelingen.

"Ewa lelijkerds! Vandaag heb ik patat gebakken.." En zo begint ze tegen haar snapvriendjes te praten.

That little bitch.. Ik heb die patat gebakken...

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now