50

3.7K 235 72
                                    

Ik kijk in de spiegel en zie een meisje in een roze badjas, haar haren zitten in een strakke knot en ze heeft dikke rode ogen vol tranen. Ja, dat meisje heet Nora. 

De Nora die met iemand moet trouwen waar ze zelf niet voor gekozen heeft. De Nora die nu middenin haar eigen bruiloft is terwijl niemand van haar familie er is. Geen enkel persoon. Dat is toch triest?

Verloren druk ik mijn gezicht in mijn handen en begin volop te snikken. Ik heb me vandaag zo rot gevoeld, de hele dag door had ik fake moeten glimlachen naar iedereen. Maar diep van binnen ging ik kapot en wou ik het liefst gewoon wegrennen. Maar dan zou ik zwaar in de problemen komen, dat weet ik nu al 100% zeker.

Dit is een nieuw begin van mijn leven. Dat moet ik gewoon accepteren. Een nieuwe start met mijn man die ik uit de grond van mijn hart haat.

Ineens hoor ik de deur open gaan en zie ik Wassim daar staan. Ik kijk gebroken weg en zet mijn hoofd weer in mijn handen. ''Ga weg.'' Zeg ik met een trillende zachte stem. ''Nee?'' Ik voel hoe hij dichterbij komt lopen en achter mij gaat staan. Hij zet zijn handen op mijn schouders en knijpt erin. ''Raak me niet aan.'' Zeg ik terwijl ik mijn schouders wild door elkaar heen schud. Hij zet zijn handen weer stevig op mijn schouders en doet mijn kin omhoog terwijl hij mij aankijkt in de spiegel. 

''Nu ben je van mij.'' Bromt hij en net als ik wat wil zeggen gaat de deur weer open. De ziana loopt naar binnen en kijkt me bezorgd aan als ze mijn betraande gezicht ziet. ''Gaat het wel, schat?'' ''Ja, het zijn alleen de zenuwen.'' Glimlacht Wassim terwijl hij lief een kus op mijn voorhoofd drukt.

Die flikker..

''Aaawh, kan ik wel begrijpen hoor!'' Zegt ze terwijl ze de jurk erbij haalt. ''Zullen we maar beginnen met je haar en make-up?'' Ik veeg ruw mijn tranen weg en knik afwezig. Ze begint aan mijn make-up en doet mijn haar. Wassim zit in een hoekje rustig te kijken hoe alles verloopt en eerlijk gezegd krijg ik wel de kriebels.. De ziana geeft mijn jurk aan en ik kijk haar twijfelend aan. Moet ik me aankleden waar Wassim gewoon bij is?

''Toe maar, het is je man maar.'' Lacht ze als ze me heeft opgemerkt. Zuchtend laat ik mijn badjas naar beneden glijden en na een seconde of 2 sta ik in mijn lingerie. Ik voel de blik van Wassim gewoon branden op mijn lichaam. De Ziana helpt mij met de jurk en als ik klaar ben ga ik voor de spiegel staan. Het is een prachtige lichtblauwe jurk met gouden tintjes (zie bijlage), mijn make-up ziet er ook écht mooi uit. Je ziet gewoon echt niet meer dat ik heb gehuild. 

Ik voel hoe een warme hand de mijne pakt en via de spiegel zie ik hoe Wassim mij aankijkt. Hij heeft zijn stropdas veranderd in de kleur lichtblauw. Ik zeg het niet graag maar hij ziet er damn sexy uit.. Zijn krulletjes heeft hij met gel opzij gekamt, hij is strak in pak, zijn lippen zijn opgezwollen en hij ruikt heerlijk.. 

De ziana schiet nog een paar foto's van ons en samen lopen we het kleedkamertje uit. Meteen hoor je de kattengejank van die oude vrouwtjes en snel doe ik een schietgebedje tegen bozeoog. 

Dounia de ziana leid ons naar de bruidstoelen en we gaan rustig zitten. Al gauw springt het liedje 'Lawn Ayounak' op. 

Meteen voel ik de tranen gewoon weer prikken in mijn ogen en dit keer laat ik ze gewoon over mijn wangen glijden. Ik zie de mensen mij met medelijden aankijken. Zij denken natuurlijk dat ik mijn familie ga missen bla bla. Maar de grap is dat ik die niet eens meer heb. 

Waarom mag ik niet trouwen met de liefde van mijn leven? Waarom moet ik trouwen met deze klootzak? Ugh.

Dounia veegt mijn tranen weg en ze leid ons naar de grote taart. We snijden een stukje en Wassim stopt de vork in mijn mond. Hij glimlacht lief als ik ook een stukje in zijn mond stop en ik glimlach maar zwakjes terug. Van mij mag hij echt de pot op. 

Nadat iedereen heeft genoten van de taart is het tijd om afscheid te nemen. Ik zie hem afscheid nemen van zijn familie en ik sta er maar ongemakkelijk bij. Sommige geven mij rare blikken maar ik vestig mijn blik op de grond.

Ya Allah.. Wanneer is dit afgelopen?

Even later voel ik weer een hand de mijne omringen en ik kijk in de ogen van Wassim. ''Kom, we gaan.'' Zegt hij met een schorre stem. Ik knik zachtjes en we lopen naar de dikke Merrie die voor de deur staat. Droomauto gewoon?

Hij doet de portier voor mij open en helpt me met mijn jurk. Zelf stapt hij ook in en in stilte rijden we naar huis.

Wat een izan bruiloft was dit.. Ik gun dit echt helemaal niemand, want dit doet gewoon echt pijn..

*

Ik voel twee handen onder mijn rug en ik open gauw mijn ogen. ''Uhm, je was in slaap gevallan dus ik wou je optillen.'' Ik knik enkel en sluit rustig mijn ogen weer. Ja hallo? Hij mag me gewoon lekker optillen hoor. 

Hij sluit mijn portier met zijn voet en loopt naar de voordeur van een best groot huis. ''Pff je bent zo zwaar.'' Mompelt hij terwijl hij onhandig zijn sleutels zoekt. ''Ugh.'' Zeg ik geïrriteerd en ga weer op de grond staan. ''Snel want ik heb het koud.'' Snauw ik en met opgetrokken wenkbrauwen doet hij snel de voordeur open. 

Ik schop mijn hakken uit en ren meteen naar boven. Als ik in onze kamer ben doe ik mijn jurk uit wat niet echt lukt, omdat het te groot en te zwaar is. Ik hoor voetstappen dichterbij komen en nog steeds zit ik te vechten met mijn jurk. ''Ga nou uit kutding!'' Ik probeer mijn hoofd in mijn jurk te doen wat er echt idiotisch uitziet. Vanuit een hoek hoor ik gegrinnik en boos draai ik me om. ''Wat loop je nou te lachen?'' 

Hij lacht harder en loopt mijn kant op. Voor ik het weet staat hij voor mijn neus. Letterlijk. Onze neuzen raken elkaar bijna aan? Hij doet de rits van achter open en laat de jurk naar beneden glijden. Ik kijk naar zijn lippen en zie hoe hij damn sexy erop bijt. 

Een tel later gooit hij me op bed en hangt hij over me. Ik zie letterlijk die vuur in zijn ogen? ''Wat ben je van plan?'' Zeg ik half stotterend. Hij lacht scheefjes en doet mijn bh uit waarna hij een kus op mijn borst drukt.

''Ik ga je laten schreeuwen.''

---

Hooooooiiii!!!

Love naar al mijn fans wollah, ik zweer ik hou zoveeeeel van jullieee!! Love love love. 

Lmohiem, Wassim en Nora zijn nu getrouwd. Al shipnames bedacht of hebben jullie liever #teamIlias of #teamBadr?

Laat het me weten in de reacties en vertel me meteen wat je vond van deze xxl hoofdstuk!

Ben trouwens weer in Hollanda, top vakantie gehad! Jullie ook?

XXXXX Mery

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now