2.29

2.3K 211 63
                                    

Vier maanden later..

PERSPECTIEF BADR

Ik probeer te slapen, maar hoor constant het gekrijs van Amir. Gapend wrijf ik door mijn ogen.

Waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen?

Even grinnik ik in mezelf en krabbel ik overeind. Niet zo praten joh, je bent zijn vader. Ik werp even een blik naar de spiegel en zie mijn haar warrig voor mijn ogen dwarrelen. Zuchtend open ik de deur van mijn slaapkamer als ik Amir nog harder hoor huilen.

Wesh is Nora gewoon door aan het slapen ofzo? Een beetje geïrriteerd treed ik de kamer van Ibtissam binnen. ''Nora?'' Verbaasd kijk ik naar Nora die met haar armen en benen gespreid op het bed ligt. Ze snurkt nét niet en naast haar ligt Amir omringt door kussens; zeker in de hoop dat hij niet eens op z'n bek valt.

''Nora!'' Verhef ik mijn stem als ze nog steeds niet wakker wordt. Wayemma (oh moeder).. Ik pak Amir voorzichtig op en merk dat hij langzamerhand weer stil wordt. Ik glimlach even en geef hem een kus op zijn wang.

''KAULO INDRINGER!'' Hoor ik Nora ineens keihard gillen. Geschrokken kijk ik haar aan en net op dat moment voel ik een harde klap tegen mijn rug aan. ''Yeh mongool, ik ben het maar hoor?'' Ik knipper het licht aan en zie hoe slaapdronken Nora me aankijkt.

''Tfoe geck (tfoe voor jou ofzo).'' Mompelt ze waarna ze weer half dood gaat liggen. ''Haaallo, haallo, hallo. Denk je is feest ofzo? Ka sini, ka (opstaan jij).'' Zeg ik tegen haar terwijl ik met één hand een kussen tegen haar aangooi. ''Kowed.'' Mompelt ze terwijl ze haar gezicht in dezelfde kussen drukt.

''Jij leeft in fantasiewereld man..'' Ik zucht even en leg Amir op een paar dekentjes op de grond. Vervolgens pak ik Nora bij haar armen en druk ik een lange kus op haar voorhoofd. ''Wakker worden, beauty.'' Zeg ik lief en neem haar dan in mijn armen. ''Schatje..'' Ik knijp zachtjes in der wangetje, waarna ik er weer zachtjes op klap.

''Eyy wollah wakker worden nu, anders word ik m3asseb (boos).'' Als ze een wenkbrauw optrekt en me met gespleten ogen aankijkt, geef ik het op en laat ik haar weer op bed vallen. ''Dan niet toch.'' Zeg ik boos terwijl ik Amir weer oppak. ''Dan niet, ja.'' Hoor ik haar nog fluisteren, en woelt -wat alles nog erger maakt- door de dekens.

''Ga ga slapen?'' Met Amir in mijn armen loop ik de keuken binnen. ''Waar ben je, Nutrilon? Amir wilt je chappen, G!'' Zeg ik met een Antilliaans accent terwijl ik Amir neerleg in zijn stoeltje, en vervolgens de kasten doorzoek. Als ik de Nutrilon ergens achterin vind, pak ik ook zijn babyflesje en maak ik zijn melk klaar.

''Papa!'' Hoor ik hem brabbelen, en lachend draai ik me om. ''Hoe noemde je mij?'' Ik druk een kus op zijn wang en aai over zijn hoofdje.

''Mama.'' Zegt hij vervolgens lachend. Meteen kijk ik weer serieus. ''Nee, papa!'' Probeer ik hem te overtuigen. ''Papa je moer, mama in da house!'' Ik frons even en draai me om waar ik Nora met een rare beweging zie staan.

Haar haar zit in een vogelnest, maar dat maakt niks uit. Ze is altijd prachtig. Alleen kan ze soms wel irritant zijn, maar dat hoort er ook weer bij.

''How cute, je bent gewoon zijn melk klaar aan het maken!'' Ze slaat haar handen om mijn middel en zachtjes sla ik ze weg. ''Ik ben boos op je.'' Mompel ik terwijl ik het flesje in de magnetron stop. ''Waarom?'' Vraagt ze verbaasd, leunend tegen het aanrecht.

''Why do you think?'' Ik ga even met mijn hand langs mijn blote buik en merk dat ze blozend weg kijkt. ''Sorry..'' Ik rol met mijn ogen en snuif mijn neus. ''Ewa dan toch niet? Hieeeer.'' Ze steekt de Marokkaanse middelvinger op en duwt me aan de kant, waarna ze het flesje weer uit de magnetron haalt.

''Je bent kapot dik.'' Mompel ik terwijl ik naar haar perfecte lichaam staar. ''Jij bent kapot dun.'' Bijt ze me toe terwijl ze Amir oppakt en hem in haar armen legt. ''Je bent hayeck lelijk.'' Fluister ik, en ga met een hand door mijn haar.

Ze stopt het flesje in Amirs mond en loopt vervolgens naar de deur toe, waarna ze zich even omdraait.

''En jij bent hayeck sexy.''

---

Heyheyheeyy,

Daar ben ik weer na een laaaange tijd! Hebben jullie me gemist, oke nee grapje hihi.

Even een dikke so naar _Schrijfster .. BECEAUSE IT IS MY BITCH HER BIRTHDAAAAY!!!

Gefeliciteerd schatje, In Sha Allah nog veeeeele jaren te gaan!

Kusjesss,
Meryam


PS: Hoe sneller stemmen, hoe sneller een nieuw hoofdstuk




Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now