70

2.9K 227 66
                                    

Met een gespannen blik blijf ik Ilias aankijken, ik durf me namelijk niet om te draaien. "Wie is die gozer? En wat raak je hem aan?" Hoor ik Badr met een tikkeltje woede zeggen.

"Haha, Badr, Badr, Badr. Ik had jou toch wat belooft?" Lacht Youssra uitdagend. "Hoezo 'belooft'?" Vraagt hij kalmpjes. De spanning voel je hier gewoon stijgen..

"Ik zei toch dat ik je ballen eraf zou hakken!" Gilt ze terwijl ze op hem afrent.

Pas als ik Badr hard hoor kreunen van de pijn, draai ik mijn hoofd een kwartslag om. Geschrokken sta ik op als ik zie hoe ze Badr half vermoord.

"Youssra saffi!" Gil ik terwijl ik haar probeer weg te trekken. "Nee! Hij had nooit tegen je moeten liegen, deze vieze zemmer!" Ze trapt hem hard in zijn geslachtsdeel en het doet me eerlijk gezegd pijn om hem zo te zien..

"Faka die Badr Hari skills." Lacht Ilias met z'n mond vol tanden. "Houd je bek joh, je gaat hier bijna dood door die gat in je kop, snotneus." Sis ik geërgerd. "Wow? Zomaar ben je ongesteld.." "Ja vind je het logisch! Je helpt me ze niet eens uit elkaar te krijgen."

"Maar het is gewoon een leuk vechtpartijtje."

"Youssra ik zei toch stop!" Gil ik als ze Badr in zijn wang bijt. Ze is ook letterlijk een dier.. Ik ren naar Badr toe en kniel naast hem neer. "Youss, ga gewoon weg. Je hebt hem al meer dan genoeg klappen gegeven."

"Maar ik heb zijn ballen er nog niet eens uitgehakt!" Gilt ze gefrustreerd. "Ga gewoon weg zei ik." Met grote, dreigende ogen kijk ik haar aan. En eindelijk begrijpt ze mijn boodschap.

"Badr." Fluister ik terwijl ik mijn hand op zijn gezicht leg.

"Het komt goed, oké?" Ik zie hoe hij pijnlijk zijn gezicht wegtrekt. Nu pas begrijp ik het.. Hij wou niks terug doen, omdat hij respect voor meisjes heeft. Dat heeft hij me altijd al verteld..

"Ik ga met hem mee naar huis. Ilias, vermaak je maar met Youssra. Doei." Ik help Badr met opstaan en zoek zijn auto met mijn ogen. Ik kijk hem aan, maar durf niet te praten. Ik weet niet of ik nog boos op hem ben, maar ergens hou ik van hem, diep uit mijn hart.

"Mijn auto ligt daarachter geparkeerd." Hoor ik zijn schorre stem. Ik knik kort en kuch even. Moet ik hem nou vasthouden? "Ik kan heus wel alleen lopen." Zegt hij alsof hij mijn gedachtes kan lezen.

Zuchtend loop ik achter hem aan naar zijn auto en stap in. Gespannen wacht ik tot hij de auto start. Maar in plaats daarvan, leunt hij nu naar voren op zijn stuur en hangt er een pijnlijke stilte.

Een korte snik vult de stilte die mij bang begint te maken. Huilt hij nou?

"Badr?" Bezorgt leun ik een beetje naar voren en probeer zijn arm weg te trekken, om zijn gezicht te kunnen zien.

"Ten eerste, hoe vaak moet ik zeggen dat het me spijt? Ik zit er zo erg mee dat mijn prinsesje mij een leugenaar noemt, terwijl ik juist het goede wou doen."

Hij kijkt op en wrijft in zijn ogen. "Ik wou je geen pijn doen, Nora. Daarom zei ik dat het Saber was, en niet ik. Ohja, en ik heb écht een tweelingbroer, voordat je denkt dat ik dat ook heb gelogen. Maar weet je wat de grap van alles is?"

Ik verroer me niet en blijf hem in stilte aanstaren. "Ik dacht dat je blij zou zijn met dat ik tenminste de waarheid sprak, ik dacht dat je blij zou zijn met dat ik tenminste ermee zit dat ik tegen je had gelogen. Ik dacht dat je blij zou zijn dat ik zou zeggen dat ik nooit meer zou liegen.." Hij stopt even en kucht.

"Maar die kans kreeg ik niet, omdat je mij nooit uit laat praten."

Ik zucht diep terwijl ik de tranen die al over mijn wangen rollen, wegveeg. Hij heeft zo een gelijk.. "En nu wil ik eens weten, waarom raakt mijn prinsesje een andere jongen z'n gezicht aan. Of zal ik het anders zeggen.."

"Waarom sprak mijn prinsesje af met een andere jongen?"

"Ik sprak niet af met een andere jongen." Stamel ik hees.

"Owh, hahaha. En ik ben hier de leugenaar? Ik vertelde zelfs de waarheid, en jij had door zogenaamde zelfmedelijden iemand zelfs de kans gegeven om mij nooit kinderen te laten krijgen?
En nu ben jij juist degene die keihard in mijn gezicht liegt, terwijl ik alles zag gebeuren." Bang kijk ik hem aan.

"Uit mijn auto, Nora."

---

Vote, comment, follow?🌝

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now