2.6

3.3K 219 99
                                    

Toekomende tijd gaan jullie meer van zulke zelfgemaakte quotes zien die bij het verhaal passen! Do you like it?

---

"Trouwens Ibtissam.." Ze kijkt op van haar mobiel en snuift haar neus. "Ik ehm.. Hoe moet ik dat zeggen?" Ik bijt in m'n lip en sluit langzaam m'n ogen om goed na te denken over hoe ik het moet verwoorden.

"Ik heb dus een vriend.." Begin ik rustig. "Gewoon vriendschappelijk!" Voeg ik er snel bij toe als ze haar ogen open spert. "En hij vroeg me om af te spreken, want we kennen elkaar niet zo lang en uhm.. Om Badr niet te kwetsen wil ik jou meevragen." Ik bijt hard in m'n lip als ze me onderzoekend aankijkt en doe snel een dua voor dat ze niet boos wordt.

"Uuh wanneer dan?" Ik zucht opgelucht en krab aan mijn wang. "Morgen, en hij lijkt me trouwens wel een type voor jou. Wie weet bloeit er wel wat?" Ik knipoog en ze schiet in de lach. "Hoe heet hij eigenlijk?" Vraagt ze ineens nieuwsgierig.

"Amine." Ze kijkt me vreemd aan en ineens realiseer ik me dat ze ook al een 'Amine' in m'n applijst zag, waarover ik tegen haar had gelogen. "Maar dit is een andere!" Roep ik snel en ze knikt dan langzaam haar hoofd.

"Saff ik ga wel mee, goed van je dat je het hebt verteld. Anders zou ik je opeten haha." Ik lach waterig mee en sta op. "Ik ga even naar het toilet, kom zo terug."

Op mijn tenen sluip ik in plaats van het toilet Badr's kamer binnen. Zo stilletjes mogelijk kruip ik over de grond en stop abrupt als ik z'n stem hoor. "Nora.. Dafack ben je aan het doen?" Geschrokken kijk ik op en betrapt blijf ik gehurkt naast z'n bed zitten.

"Hoi schatje van me.." Ik breng m'n gezicht dicht bij de zijne en begin te lachen als hij me droog aankijkt. "Je bent gestoord." Hij trekt me z'n bed in en knuffelt me stevig.

"Sorry voor vanmiddag hea." Ik kijk hen aan en geef hem een harde klap in z'n gezicht. "Deze wou ik je nou geven." Ik glimlach lief en pijnlijk wrijft hij over z'n wang. "Heks.." Komt er mompelend uit.

Ik rol met m'n ogen waarna ik zachtjes gaap. "Is m'n pareltje moe?" "Moe van jou ja." Ik proest het uit van het lachen waardoor ik ademnood heb en bijna stik in m'n eigen hoest.

"Tfoeeee!" Roept Badr ineens geïrriteerd. Ik kijk hem vragend aan terwijl ik in z'n wangetjes knijp. "Ik had het moeten filmen man, ik zweer je zag eruit alsof je een ezel was die na maanden eten krijgt." Boos sla ik hem weer in z'n gezicht, maar ga vanbinnen helemaal stuk.

"Mohiem, zou u misschien op willen donderen uit mijn bed? Ik wil slapen, zodat ik rustig kan dromen over de huwelijksnacht van mij en mijn verloofde. Bij voorbaat dank." En met die woorden duwt hij me van z'n bed af, waardoor ik als een baksteen op de grond plof.

"Klootzak." Mompel ik, en voor de karma trek ik hard aan z'n deken, gooi het vér weg van z'n bed en ren dan z'n kamer uit. Hijgend sla ik de deur van Ibtissam's deur open die ik meteen weer dicht doe.

"Ewa, hoe was het bij Badr?" Ik kijk op en werp een rare blik. "Ik was in het toilet." Ze kijkt me met gespleten ogen aan en schud lachend haar hoofd.

"Kom slapen kom, ik ben je bestfriend. Wat denk je zelf?" Ik steek m'n tong uit en kruip bij haar in bed. "Jullie hebben toch niks geks gedaan hea?" "Jawel.." Ze kijkt me vragend aan en ik bijt op m'n lip. "In 5 minuten heeft hij me ontmaagd." Fluister ik toe, en meteen rolt ze met haar ogen. Lachend trek ik mijn bh uit en laat ik een hempje aan.

"Ik ga slapen, doei." Zuchtend wens ik haar nog een goede nachtrust en doe m'n oortjes in. Ik zucht als ik zomaar weer aan m'n moeder moet denken en voel de tranen weer in m'n ogen prikken. Was je nog maar hier mama..

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now