47

3.4K 262 74
                                    

Ik sta oog in oog met Hajar. Ik slik en wil langs der lopen maar ze houd me tegen. "Het spijt me." Grijnst ze. "Wat spijt je?" Sis ik terwijl ik me los ruk. "Je weet hoe graag ik je als schoonzusje wou." Ik trek mijn wenkbrauw op en lach hard.

"Dus? Alles staat voorgeschreven, alles is mektab, en jij gaat hier ze3ma Cupido spelen? Schei toch uit." Zeg ik met een vieze blik. "Zo erg is het toch niet?"

"Pardon?! Ik ben uit mijn fucking familie getrapt, en als jij geen voorstel deed zat ik nu fake te glimlachen naar mijn tante en zat ik te chappen van mijn kaulo pippa!" Roep ik nu boos.

"Excuseer me, maar ik ga nu de trappen dweilen voor jullie. Ik ben immers uitgehuwelijkt aan jouw broer, dus moet ik natuurlijk ook jullie klusjes doen. Ik heb daarom veel te doen, want we gaan morgen naar Nederland dus moet het huis goed schoon zijn DOOR MIJ. Ik heb dus geen tijd om jou bullizan aan te horen. Adju." Ik loop langs haar en kom expres tegen haar schouder aan terwijl ik naar de grote badkamer loop.

Ik grinnik als ik haar gezicht weer voor me zie. Met een mond vol tanden staarde ze me aan. Geen woord die ze toen uitbracht. Haha, ze moest eens weten. Vanbinnen ga ik kapot. Kapot om wat ze me aan heeft gedaan.

Zuchtend vul ik een emmer met sop en loop ermee naar de grote trap. Ik begin met het bestrooien van water en meng het met een allesreiniger. Met alle gemengde gevoelens begin ik keihard te schrobben. Alle woede uit ik op de stof en bacteriën die verspreid liggen op de trappen.

"Waarom zo agressief?" Ik draai me om en zie Wassim geamuseerd tegen de muur aangeleund naar mij kijken. "Ik doe niet agressief." Mompel ik terwijl ik stevig verder schrob. "Oh jawel." "Niet."

Ik weet niet hoe hij het deed, maar in een fractie van een seconde duwde hij me tegen de muur aan en voelde ik zijn warme adem in mijn nek. "Lieg niet tegen me." Zegt hij hijgend alsof hij een marathon heeft gelopen. "Ik lieg niet. Ik doe niet agressief, ik uit alleen mijn gevoelens op jullie vieze trappen." Kaats ik boos terug.

Ik ben het zat om pussy te spelen tegenover hem. Wollahma ben z'n hondje? Hij trekt zijn wenkbrauw op en reageert niet. "Kleed je om als je klaar bent, we gaan straks naar de stad." Ik rol met mijn ogen en als hij zich omdraait om weg te lopen steek ik mijn middelvinger op en trek een lelijk gezicht.

Vieze kehba dat hij is.

Boos dweil ik de trappen helemaal schoon tot ze blinken en als ik klaar ben spoel ik het vieze water door de wc. Vervolgens ren ik de trappen op naar mijn kamer en zuchtend laat ik mezelf vallen op bed.

Ik heb dus totaal geen zin om samen met die klootzak op pad te gaan. Maar het moet.. Straks gaat hij me nog slaan ofzo. Ik grinnik en schud mijn hoofd, als hij het maar laat. Ik zweer ik verbouw zijn kop?

Een vlaag met emoties gaat weer door mij heen. Ik voel me zo alleen.. Zo ongelukkig.. Ik haal diep adem, tel tot tien en trek mijn bezweette huisjurk uit. Ik sluip mijn badkamertje in en zet de douche aan.

Ik voel een kippenvel als het ijskoude water langs mijn lichaam glijd. Even mezelf verwennen, dat is wat ik nodig heb. Ik doe een haarmaskertje in, doe een badmuts op en reinig mijn lichaam met een heerlijke douchecréme.

Toen iedereen in het huis naar het strand was gegaan en mij alleen achter lieten, greep ik mijn kans en ging ik naar een winkeltje in de straat waar ze allerlei beautyproducten verkochten. Ik heb alles gekocht wat ik nodig heb om mezelf te ontspannen en te reinigen.

Ik zet het water uit en doe een badjas aan. Ik zet een gezichtsmasker op en begin mijn behaarde lichaam te scheren. Als ik klaar ben doe ik mijn badjas weer uit en was mijn maskertjes eruit en spoel ik nog een keer mijn lichaam.

Met een heerlijk gevoel droog ik mezelf af en wikkel ik mijn haar in een handdoek. Ik smeer mijn lichaam in met een bodybutter en trek mijn badjas weer aan.

Als ik me weer helemaal schoon voel ga ik voor mijn kast staan en kies ik mijn kleding uit. Het wordt een beige kokerrok met een witte top en witte sandaaltjes. Ik doe nog een gouden horloge en een gouden ketting om.

Mijn haar droog ik en doe er wat arganolie in. Ik borstel het goed uit en doe het dan in een strakke staartje. Ik doe nog wat concealer, mascara en highlighter op tot ik geklop hoor. "Who is there?" Vraag ik terwijl ik met mijn highlighterbrush over mijn jukbeenderen ga.

"Wassim." Hoor ik hem brommen. "Wat is er?" Vraag ik ongeïnteresseerd terwijl ik bijna met tranen in mijn ogen kijk naar mijn prachtige highlighter. Het ziet er ook gewoon zo mooi uit.. "Ben je klaar?" "Bijna."

Eigenlijk moet ik nog een heleboel doen qua make-up enzo, maar ach.. Is niet mijn schuld? Hij koos ervoor dat hij met mij zou trouwen.

"Wanneer is bijna?" "Zo." Ik doe snel nog bronzer op die ik vergeten was op te doen en irriteer me aan zijn gebonk op de deur. "Zeg, kun je je kop houden? Ik ben bezig ja." Snauw ik terwijl ik de bronzer blend met mijn highlighter.

"Doe deze kanker deur open voor ik hem zelf open breek!" Roept hij boos. Zuchtend rol ik met mijn ogen en haal de slot van de deur. "Gaat het nog?" Vraag ik sarcastisch. Hij loopt langs me heen en ploft neer op mijn bed die een kwart naast me staat.

"Schiet eens op man?" Brengt hij een beetje boos uit terwijl hij met zijn schoenen op de grond tikt. "Als jij nou je kop houd, komt alles goed." Deel ik met een lieve glimlach en als ik me weer omdraai naar de spiegel bijt ik met gesloten ogen op mijn lip.

Dat had ik denk ik beter niet moeten zeggen.. "Niet je kop, maar je bek. Ik bedoel je mond!" Ik kleur knalrood van schaamte en hij trekt een wenkbrauw op.

Heb ik al gezegd dat dat echt sexy is als hij dat doet? Ieuw nee Nora, gedraag je a mongool. Ik schud mijn hoofd en doe eyeliner op.

"Kun je ophouden met dat kutgetik van je?" Vraag ik als hij steeds harder tikt met zijn schoenen. "Nee." Hij werkt mij echt op mijn zenuwen wollah..

Ik slik en tel weer tot tien. Dat is echt ontspannend hoor? Probeer maar zelf! Acht, negen, tien. En ik blaas weer alle emoties uit.

Ik doe mijn bordeaux rode lippenstift van Mac op en tuit als een model mijn lippen. Ik ga niet voor je liegen, maar ik zie er on point uit. Alles is on fleek. Ik wil gewoon janken om mezelf?

Als finishing touch spuit ik nog een geurtje van Chanel op en tevreden draai ik me om. "We kunnen gaan." Glimlach ik fake. Maar dan echt gewoon die fake glimlach waaraan je kan zien dat het fake is.

Even staart hij me aan en ik zie hoe zijn ogen mijn lichaam scannen. "Yallah." Mompelt hij terwijl hij dan opstaat. "Oh wacht. Toch niet!" Zeg ik expres, waardoor hij weer kreunend gaat zitten. Grijnzend zoek ik mijn witte kimono uit de kast en na lang graaien als een bezetene heb ik hem eindelijk in mijn handen.

Ik trek hem aan en pak nog mijn witte Chanel tasje die ik om doe. Met een grijns van hier tot Tokyo draai ik me weer om. "Nu kunnen we écht gaan." "Eindelijk." Zucht hij alsof hij hier een uur heeft gezeten. Heeft hij ook gedaan, daar niet van..

Op naar de stad, waar me veel dingen op staan te wachten...

Wordt vervolgt..

---

Haaayyy!
Als ik eerlijk ben, ben ik zeer tevreden met dit hoofdstuk. Ik weet niet waarom, maar als ik het steeds weer opnieuw lees ben ik er echt blij mee.

Ik hoop jullie ook😳

Maar goed, ik ga zaterdag naar Frankrijk, ik weet niet of ik ga schrijven maar ik ga in ieder geval mijn best doen!

Halen we de 75 stemmen?😳❤️❤️

Slaaplekker!!
Xx Meryam🌹

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now