2.27

2.2K 205 61
                                    

Lees het A/N onder aan dit hoofdstuk, het is belangrijk!!!

---

"PRAAT DAN A HOER!" Gil ik kwaad terwijl ik mijn hand blootstel aan haar wang. "WAT MOET IK DAN ZEGGEN?!" Schreeuwt mijn tante boos uit terwijl ze me nijdig aankijkt.

"Dat zal ik je nu eens laten zien." Ik trek aan der haren zodat ze kennis maakt met de grond en trap hard in haar buik. Vervolgens pak ik mijn 'pistool' uit mijn achterzak en druk ik het tegen haar slaap aan.

"Weet je nu wel wat je moet zeggen?" Geamuseerd kijk ik haar aan. Ik voel me echt shi FBI ofzo die opzoek gaat naar drugshandelaars. Met bange ogen kijkt ze me aan. Helaas voor haar zitten haar handen vast met tape, dus ze heeft sowieso geen uitweg.

"Oké laat ik dan maar beginnen." "Niet stoer doen." Sis ik terwijl ik haar weer een harde klap geef. "Broer laat dat varken praten, als je zo door blijft gaan wollahma ze zegt wat tegen je." Zegt Youssra droog in het Nederlands terwijl ze op een stoel pippa (zonnebloempitten) aan het eten is.

Ik haal de trekker 'ze3ma' over om nog meer te dreigen en kijk haar afwachtend aan. "Okey, okey.. Ik had sihr bij je vader gedaan." Met open mond kijk ik haar aan.

"VIEZE-" Ik klap haar in haar gezicht. "VUILE-" Ik trap in haar gezicht. "KANKERDUIVEL!" Door blindheid van woede sla ik haar met alle energie die ik heb. "Nora, kijk uit!" Gilt Khadija op het moment dat mijn tante glas naar me wilt gooien.

Maar helaas was dat te laat en spat het glas uiteen in mijn gezicht. Ik bijt hard op mijn kiezen van de pijn en probeer zo rustig mogelijk met mijn wimpers te knipperen, in de hoop van dat er geen glasscherf in mijn oog terecht komt.

Ik begin te huilen van de pijn en negeer Youssra en Khadija die mijn tante helemaal de tering inslaan. Met de laatste kracht die ik nog heb, veeg ik mijn gezicht af met een theedoekje, en kijk ik hopeloos naar al het bloed die er op zit.

"Als ik dit niet ga doen, ben ik een jood." Bijtend in mijn lip pak ik de dolk die Khadija op tafel heeft laten liggen, en steek hem diep in mijn tantes arm.

Ze kermt het uit van de pijn en emotieloos kijk ik haar aan. "Voel de pijn die ik afgelopen jaar elke dag heb gevoeld." Sis ik terwijl ik mijn hand op mijn wang leg, die erg brand.

Waarschijnlijk heb ik een hele erge vleeswond nu, en als ik hem niet gauw ga behandelen zal het ontsteken.. Fijn, nu is mijn gezicht naar de klote. Dat moet ik natuurlijk weer hebben..

"Dankjewel.." Fluister ik als Youssra een nat doekje tegen m'n gezicht aanhoudt, in de hoop dat het bloed zal stoppen met stromen.

"En jij, jij zal de hel nog wel voelen. Jij bent gewoon een en al afval." Zegt Khadija tegen de bitch en spuugt recht in haar gezicht. Ineens begint ze keihard te krijsen en vol walging kijk ik mijn tante aan. "HOUD JE TERING BEK EENS?!" Schreeuwt Youssra hard terwijl ze haar weer schopt.

"Tfoe, ze maakt me echt m3aseb. Yallah wegwezen van hier." Ze helpt me met opstaan en ik neem een slokje van mijn water. "Allah y 3awnek (moge Allah jou helpen)." Zeg ik zonder nog een blik op haar te werpen, en loop dan naar de voordeur.

"Ik hoop dat je nooit kinderen krijgt, want die zullen walgen van een slet als een moeder, die haar eigen nichtje heeft zwart gemaakt bij der broer. Nogmaals, Allah y 3awnek." Ik slik even en loop met grote stappen naar buiten.

"NORA IK HEB GEWELDIG N- Wow what's happend?" Vraagt Ibtissam geschrokken midden in haar zin. "Ze heeft een glas in m'n gezicht gegooid," Zeg ik vermoeiend. Ik voel nu trouwens de mini-scherven zowat in mijn vlees oplossen. Moet je nagaan hoe pijn dit doet.

"Maar vertel wat je wou zeggen, jullie zijn super blij zie ik?" Ik zie Nesrine en Dina op de achtergrond hard met hun hoofd knikken, waardoor het lijkt alsof het bijna er af valt.

"Badr is wakker geworden!"

---

Allereerst wil ik zeggen: het spijt me heeeeeel erg voor het gebruiken van ziektes als scheldwoorden.

Het zorgt alleen een beetje voor een realistische flow en jaaaa... Sorry daarvoor, voor degene die er niet tegen kunnen. Zelf scheld ik niet met het K-woord, dus denk dat vooral niet!😳

Maaar goeeedd, Badr is wakker geworden!! Das goed nieuws toch?😜

Zullen we weer voor de 85+ stemmen gaan? En wie heeft er ook weer proefwerkweek over een week? Ik stress hem nu al terwijl het nog niet eens is begonnen!😩

Laat het me weten, en fijne avond verder!!

Xxx Meryam

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now