20

5.1K 250 115
                                    

'I BELIEVE I CAN FLYYYYY! I BELIEVE I VAN TOUCH THE SKY!' Gil ik onder de douche. Het is alweer de volgende ochtend en gelukkig is de pijn aan mijn rug al een heel stuk verdwenen. Ik richt mijn blik naar mijn iPhone en zie dat het al 10 uur is. 'Tfoe, tfoe, tfoe. Ik moet opschieten.' Fluister ik tegen mezelf en sla een grote baddoek om me heen, waarna ik vervolgens snel naar mijn kamer strompel.

'Moham! Hahahaha.. Wakker worden, je nichtje gaat trouwen!' Roep ik terwijl ik keihard op zijn slaapkamer deur klop. Vervolgens loop ik weer naar mijn eigen kamer, en het eerste wat ik doe is mijn baddoek op de grond gooien. Ik trek schoon ondergoed en een legging aan, waarna ik een dikke sweater aantrek.

Ik ga mijn make-up namelijk echt niet in de kou doen hoor?

Ik föhn mijn haren en doe het in een knot. Ik knak mijn vingers en pak alle benodigdheden voor mijn mooie gezicht. (Zie foto hieronder voor de smokey eye)

Vervolgens doe ik nog foundation, concealer, bronzer, blush, highlight en al die shit op

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vervolgens doe ik nog foundation, concealer, bronzer, blush, highlight en al die shit op. Ik doe mijn Mac lipstick op en bewonderend kijk ik naar mezelf.

Prachtig!

Vervolgens krul ik mijn haar simpel, en laat het los hangen. Ik ga mijn jurk toch verwisselen in de zaal en dan laat ik de negaffa wel wat leuks met mijn haar doen.

Ik trek een witte takshita aan, want de dresscode is wit. Dat komt, omdat Hind, de bruid, zelf een wit met zilvere bruidsjurk aan gaat doen.

Ik spuit een overdosis Guess parfum op mij en pak mijn lichtbruine louis vuitton tas. Ik pak de jurk die ik in de zaal aan ga doen. Ik stop hem in de tas met ook dat sjaaltje met muntjes. (De Marokkaanse meisjes weten wel welke? Hieronder een foto)

 (De Marokkaanse meisjes weten wel welke? Hieronder een foto)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik pak mijn toilettas en drop er make-up, deo en parfum in. Die stop ik ook in mijn tas en vervolgens leg ik het bij de deur. Ik pak doe armbandjes, oorbellen en ringen om. Daarna doe ik mijn mooie witte hakken aan en werk ik mijn wenkies nog even bij.

 Daarna doe ik mijn mooie witte hakken aan en werk ik mijn wenkies nog even bij

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik check nog even alles en loop met mijn spullen snel de trap af. Ik gooi mijn tas in een hoek en wandel naar de keuken waar ik croissantjes in de oven stop. Ik maak thee klaar en doe overgebleven koekjes die mijn moeder heeft gebakken in een schaaltje. Ik leg alles keurig neer op tafel en ik snelwandel naar de kamer van Zakaria.

'Heb je al je bek gepoetst?'
'Ja.'
'Gezicht gewassen?'
'Ja.'

Ik knik dan goedkeurend en haal zijn nette pak uit de kast. 'Neeee! Nora, ik wil geen pak aandoen!' Schreeuwt hij jammerend. Ik haal mijn wenkbrauw omhoog en pak ook zijn nette schoenen.

 Ik haal mijn wenkbrauw omhoog en pak ook zijn nette schoenen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik kleed hem aan en doe wat gel in zijn haren. Ik smeer wat crème in zijn gezicht en spuit wat parfum van Playboy op hem. 'Saff, jij bent klaar. Ga maar naar beneden en eten.' Beveel ik hem. Hij knikt en rent als een gek zijn kamer uit.

Hoofdschuddend loop ik naar de kamer van Mo en ik klop aan. 'Kom dikke!' Ik schiet in de lach en doe mijn jurk een beetje omhoog, zodat ik niet struikel.

'DAMN NORA! BACK IT AGAIN WITH THE WHITE PUMPS!' Roep ik terwijl ik mijn hakken zowat in zijn gezicht stop. 'Ja, stop maar weer.' Hij komt overeind en kijkt me droog aan. 'Wat moet ik aan, zeekoe?' Ik negeer hem en trek zijn kast open. Ik haal er zijn Hugo Boss pak uit en zijn Hugo Boss schoenen.

'Hier, en tempo. Anders komen we te laat.' Hij knikt dan en snel loop ik naar beneden om te eten. Onderweg kom ik mijn moeder aangekleed en wel tegen. 'Soso, jij ziet er goed uit! Papa had je gisteren goeeed te pakken hea!' Ik lach droog en loop door naar de keuken.

'Faka Nora.' Zegt Zaka met volle mond. Ik ga tegenover hem zitten en schenk ne3ne3 thee in, totdat mijn vader opeens binnenkomt. En tot mijn verbazing, zing hij? Ik doe alsof ik hem niet zie en smeer Nutella op mijn croissantje, waarna ik die in mijn bek stop.

'Sba7 al geir.' Hoor ik een stem naast me. 'Goeiemorgen.' Mompel ik terwijl ik mijn blik richt op mijn thee. 'Vandaag niet meer gek doen als gister hea!' Ik kijk mijn vader droog aan en opeens schieten we allebei in de lach.

'Saffi, saffi. Geef papa maar een knuffel.' Blij omhels ik hem en ik druk een kus op zijn voorhoofd. 'Slaaaaaatoeslaaam 3alaaa-'
'Stil maar weer mama, je mag je straks weer lekker uitleven.' Bromt Mo terwijl hij aan de keukentafel gaat zitten. 'Yallah bismillah!'

Na het eten ruim ik nog snel alles af en ga nog een keer voor de spiegel staan. 'Lekkerding.' Ik gooi een luchtkusje naar mijn spiegelbeeld en pak mijn tas als ik opeens een klap op mijn hoofd voel. 'Alleen k mag naar mezelf kijken.' Ik kijk Mo droog aan en gooi de voordeur open.

We stappen in de auto en gelukkig schijnt het zonnetje een beetje. Mo gaat aan het stuur, daarnaast zit mijn vader. En achterin zitten mijn moeder, Zaka en ik. Mo zet bruiloft muziek op en maakt een selfie. Snel ga ik zowat op mijn vader liggen en maak een onverwachte foto.

Ik ga weer normaal zitten en mn vader kijkt met een vernietigende blik naar achter. 'Love you to habibi.' En stuur een luchtkussens naar hem. 

Ik plaats de foto op Instagram met de tekst: Love him too much👫💘

Ik plaats de foto op Instagram met de tekst: Love him too much👫💘

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


'Saffi! Rijd aan!' Roept mijn moeder opeens geërgerd. Ik schiet in de lach en toen reden we gezellig naar het huis van tante Hayat, die haar dochter uit huis gaat schoppen..

---

Hollaaaaaa!
Volgend hoofdstuk komt meer!

Lees allemaal even het nieuwe boek van de rare HajarIsDeNaam en volg haar meteen als je dat nog niet gedaan hebt.

Natuurlijk moet je mij ook meteen volgen😊😊😊😊😊😊😊

Ik weet dat het nu nog niet zo spannend is, maar alle problemen en stress komen later pas. Nora moet natuurlijk wel eerst genieten van haar leven hea😁
Nee, grapje. Het is allemaal waargebeurd en het is echt super zielig verzeker ik je.

Nou, doeeeegg❤️❤️

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now