58

4K 253 103
                                    

Bijlage: Ilias. Daaamn papi!

---

23 januari, woensdag 13:29

''Ben je al klaar?!'' Ik mompel dat ik bijna klaar ben en zet nog een laagje mascara op. Mijn haar zet ik in een strakke staart en tevreden strijk met mijn hand over mijn groene maxi-jurk. Gelukkig schijnt het zonnetje vandaag, dat had ik wel even nodig.

''Nora! Schiet op a tamza.'' Ik lach zachtjes en doe mijn vertrouwde Adidasjes aan. Vandaag neemt Youssra me mee naar Amsterdam, als goedmakertje volgens haar. Ik had gisteren iedereen de hele dag genegeerd, tot Mo voorstelde om de bruiloft uit te stellen. Daarna moest ik dus wel normaal doen..

Badr heb ik nog niks verteld over wat er allemaal gebeurde, maar dat komt nog wel. Badr.. Ik krijg meteen een glimlach als ik aan hem denk. Wat hou ik toch veel van hem. Alleen is er wel een probleempje..

Ik weet nu niet zo goed of we hebben of niet?

Ach ja, daar komen we vroeg of laat toch wel achter. Zuchtend loop ik de logeerkamer uit en zie Youssra ongeduldig wachten. Als ze me ziet trekt ze me lachend mee naar buiten. ''Ik begrijp nog steeds niet waarom jij gestopt bent met school.'' Zucht ik als we de auto instappen.

Ohja, Youssra heeft pas haar rijbewijs gehaald. Coole shit.

''Nou, gewoon. Ik heb er geen zin meer in en ik ga toch trouwen. Mo heeft een mooi baantje dus jah. Hier redbull.'' Ik neem droog de redbull aan en drink er gulzig uit. ''AMSTERDAM, HERE WE GO!'' Ze start de auto en zet kei hard 'Ik was al binnen' op. Lachend zingen we keihard mee.

Als je alles even wilt vergeten, moet je gewoon bij Youssra zijn. Het doet me goed om weer close met haar te zijn..

"DIE BITCH IS GEK, MEESTAL ZEGT ZE NIKS OP APP, WIL ZE DAT IK DER BINNEN ZET!" Gilt ze als ze stopt bij de stoplicht. De ramen staan open dus iedereen kan gezellig mee genieten van het showtje die ze geeft.

Naast ons zit een auto met twee Marokkaanse jongens en ze kijken ons lachend aan. Ik trek me er niks van aan en zing weer mee. "DIE POENIES DOEN LOCOOOO." We vergroten onze neusgaten en kijken naar rechts.

Youssra zet de muziek zachter en we kijken de jongens droog aan. "Mogen we niet meezingen?" Zegt hij grijnzend. Ik trek mijn wenkbrauw op en droog doe ik langzaam het raampje dicht. Ik doe mijn best om niet in lachen uit te barsten, maar dit ziet er zo grappig uit..

"HAHAHA YOU GO BITCH!" Roept Youssra als we verder rijden. Ik kijk haar lachend aan en kijk naar mijn nagels. "Trouwens, herinner me even aan om een nieuwe phone te kopen." Ze kijkt me raar aan en vraagt waarom. "Wassim had hem kapot geslagen toen ik familie foto's keek.." Zeg ik zacht en ik zie dat ze boos begint te worden.

"Hij gaat eraan. Hij gaat eraan, omygash!" Zegt ze boos terwijl ze gespannen rijd. "Niet dat ik hem eerder al niet wou vermoorden, ik bedoel, ik zou tante worden? Maar goed, ik zweer hij gaat dood!" Gilt ze terwijl ze met haar handen rare bewegingen doet.

"Youssra handen op het stuur!" Roep ik geschrokken. "Laten we er gewoon een leuke dag van maken en alles vergeten.." Zeg ik daarna zacht. Ze knikt en zet Douzi-Maryama op.
(A/N:Damn, that song.. Ik voel me echt een prinses als ik daarnaar luister? HAHAHA OKE DOEI.)

"MAASPWJWMQANHSSKAALA!" Proberen we mee te rappen. Eerlijk, je probeert die gozer na te doen die rapt bij dit liedje.. Maar nooit lukt het! Hou het maar gewoon op het refrein die 1000 keer wordt herhaald.

Als we eindelijk aangekomen zijn in Amsterdam stappen we uit en lopen we de stad in. "Auw a Chinese hoer!" Gilt Youssra als ze tegen een Chinese aanknalt. Ze mompelt boos wat terug en Youssra duwt haar naar achter. "Wat tjingtjangtjong! A Chinwa ga hond eten ofzo!" Roept ze half-schreeuwend.

"HAHAHA SOSOOOW!" Meteen moeten er weer Marokkanen bij staan en helemaal mengen. "Houd je bek jij a dikzak?" Zegt ze vel naar de dikke jongen met Gucci-petje en Gucci zijtasje. Zijn wangen kleuren rood en hij kijkt haar ze3ma boos aan.

"Ey, niet zo praten over mijn mattie a mattie?" Zegt een andere jongen nu. "A mattie jij moet ook niet zo stoer doen tegen mijn mattie?" Meng ik nu ook. Sorry maar dit is zo fucking funny.

De Chinese begint ineens wanhopig in het Chinees te schreeuwen en droog kijken we haar aan. "Wat mankeert deze Chinwa?" Zegt een jongen met opscheertje die er nu ook ineens bij staat. "Houd je bek is a menger?" Zegt Youssra geïrriteerd.

Ik hou er zo erg van als ze ruzie stookt met mensen. "Wats met jou?" Zegt hij terwijl hij de welbekende kifesh-hand doet. "Ahsan dauw het in haar gezicht die hand." Zeg ik nu arrogant.

"FAKA NORAAA! Wollah waar was jij al die tijd?!" Ik draai me verbaasd om en zie de face van Ilias.

Daaamn hij ziet er goed uit hoor?

"Ilias?!" Blij ren ik naar hem toe en knuffel hem. "Watser met deze boys?" Vraagt hij terwijl hij wijst naar de jongens die er nu ongemakkelijk bij staan. Youssra kijkt ze vies aan en tevreden doet ze haar armen over elkaar.

"Ze vallen ons lastig." Ik zie dat Ilias boos wordt en hij naar ze toe loopt. "Kowed van deze meiden, begrepen?" Zegt hij dreigend.

"Ja bro, maar ze stoken het zelf op. Het begon allemaal met een Chinwa." Zegt de vriend van de Dikzak. Ik kijk de kring in en zie dat de Chinese hem al is gepeerd is. "En ze noemden me Dikzak!" Zegt de dikke nu.

"Ben je ook, daar niet van?" Zegt Ilias waarna hij ons van hun weg duwt. "Maar zo toevallig dat ik je tegen kom?" Zegt hij lachend als de jongens weer weglopen. Ik knik hevig en hij geeft me een box.

"Maar eh, heb je al een meisje woeleh?" Vraag ik hem lachend. Stiekem meen ik het gewoon, en hoop ik dat hij 'ja' zegt, zodat ik rustig verder kan met Badr. "Jaa man!"

HAHA okeeee dan.

"Zo en wie dan?" Zeg ik terwijl ik hem verrast aankijk. "Jou toch?" Zegt hij grijnzend, en meteen veranderd mijn blik.

---

Hoooiii!

Ik wil jullie even laten weten dat vanaf NU het niet meer waargebeurd is.

Eigenlijk hoort het verhaal nu te stoppen, maar ik vind het zooo zielig voor jullie! Ik ben ook gewoon zo lief..

Hartjes voor mij?❤️❤️❤️

HAHAHA OKE DOEI

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu