36

3.8K 235 57
                                    

''Wanneer is de boot eeerr??'' Jankt Zakaria terwijl hij diep zucht. ''JA MAN, IK WIL MILKA?'' Schreeuwt Khadija. ''Het is kaulo warm..'' Mompelt Youssra. ''Door mij?'' Grijnst Mo terwijl hij zijn hand om haar heen slaat. ''Kowed?''

We zijn in Almeria en moeten twee uur wachten tot onze boot er is. Daarom zitten we nu op de parkeerplaats te kloten, een heel eind verder dan onze ouders. ''Eyy Khadija?'' Begint Nasr. ''Wat moet je a boizan.'' Zegt ze droog terwijl ik haar een milka reep aangeef. ''Heb jij ooit een vriendje gehad?'' ''Wat is vriendje?''

We kijken haar allemaal met een bruh-hoofd aan. ''Vriendje van vriend, petit copain, relation ship, amour?'' Ze kijkt ons schaapachtig aan en hapt verder van haar milka. ''Ja of n-'' ''HOUD JE BEK.'' Geschrokken schuift hij opzij en kijkt de andere kant op.

''FAKA MENSEN, DEZE IJS IS HIER ECHT VIES MAN.'' We draaien ons om en Dina en Nesrine komen onze kant opgelopen. Nesrine, mijn nicht uit Den Haag en Dina's gezin zijn ook komen aansluiten. ''Wollah Dina, zeg wat tegen Nasr?'' Nasr kijkt Khadija verontwaardigd aan en zet zijn Gucci zonnebril af. ''Wat heb ik gedaan?!''

''Lelijke drerrie, wat heb jij mijn Khadijou aan gedaan?'' Sist Nesrine terwijl ze op hem af loopt. ''Wallahi heb niks gedaan! Mo hallo, zeg wat?'' ''Hij heeft haar uitgescholden voor hoer.'' Zegt hij terwijl hij Youssra op haar wang kust. ''ZEG WOLLAH?'' Schreeuwt Khadija boos. Ik geef mezelf een facepalm en fluister in haar oor dat Mo dat expres zei. ''Jij gaat eraaaan!''

En zo springt Dina op Nasr, terwijl Nesrine zijn schoenen probeert uit te trekken. Khadija trekt aan zijn haar en ik bijt in zijn arm. ''Wa laat mijn zoon met rust!'' Roept Nasr's moeder lachend. ''Sorry tante, maar hij is een beetje stout.'' Lacht Nesrine sarcastisch terug. ''Nee? Ik vroeg alleen maar of ze ooit een vriend heeft gehad.'' ''Niet liegen?'' Khadija staat dreigend op en loopt op hem af.

''Sorry Khadija, wollah het spijt me voor alles. Je moet alleen weten dat ik van je hou..'' Piept hij als ze in zijn oor bijt. ''Wat?!'' Geschrokken kijken we hem aan en ook hij lijkt geschrokken te zijn van zijn woorden. ''Ik uhm.. Ik bedoel ehh.. MOB A MATTIE!'' Hij staat op en rent als een gek naar de welbekende stinktoiletten.

''Rare jochie.'' Mompel ik terwijl ik een blikje cola open. ''Geef hier?'' Nesrine pakt hem uit mijn handen en drinkt er gulzig uit. ''Wil je ook Khadija? Khadija? Halloeee??'' Ze zwaait met haar handen, maar Khadija verroert zich niet. ''Volgens mij is ze in shock van Nasr.'' Kucht Dina ongeïnteresseerd. ''Khadija, hier is milka. Schatje inouu??'' Youssra zwaait met een milka-oreo voor Khadija's neus, maar toch kijkt Khadija met een rooie kop naar de toiletten.

Trillend steekt ze haar hand op. "N-Nora.." Fluistert ze nog steeds geshockeerd. "Geef me die milka snelle jelle." Ik pak de milka uit Youssra's hand en geef hem aan Khadija. Langzaam maakt ze het open en stopt ze het in haar bek. "Beter.." Hoor ik haar mompelen.

Als ze haar reep nou eenmaal opheeft, trilt ze niet meer en heeft ze weer haar eigen kleurtje gekregen. "Oké, herhaal eens wat Nasr zei?" Vraagt ze als ze een slokje van haar water neemt. "Wat zei hij?" Vraagt Dina die haar nagels vijlt. "Dat hij van haar houd," Antwoord Nesrine gapend. "Wacht, Nasr houd van je?!" Ze kijkt geschrokken naar Khadija die weer rood aanloopt.

"Maar hij is toch altijd van MOB?" "Blijkbaar niet." Zucht ik en tuur over de parkeerplaats of er knappe Nederlanders zijn. Oké geen zin meer, dan maar op telefoon.

Ik open mijn instagram en ontvang weer een dm van onbekendje. Met een kloppend hart open ik het en de tranen vullen mijn ogen weer

Onbekendje58: Je bent onderweg naar Marokko, gezellig hea met je familie! Iedereen doet weer lekker aardig, maar dat komt gewoon door één reden. Houd je vast op wat er komen gaat. Gr W.

---

Hollaaa lieverds,
Hoe gaat het met de ramadan tot nu toe?

Ik heb heel veel reacties gelezen van dat jullie denken dat ze wordt uitgehuwelijkt. Waarom denken jullie dat?😝

Groetjeeessss, Meryam

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now