2.1

3.2K 241 81
                                    

Assalam Alaykoum! Dit is deel 2 van Verloren Liefde. Dit deel gaat veel spanning voor jullie bezorgen.. Ik zou zeggen: Lees maar gewoon weer mee, en wees geen spooklezer!💜

---

Een week later... 14 juni, vrijdag. Tijd: 15:39.

Gapend werp ik een blik naar de klok terwijl ik mijn haar in een knot doe. Over twee uur komt Mo met z'n nieuwe vriendin en ik heb nog helemaal niks gedaan aan dit huis. Met grote ogen kijk ik naar de woonkamer. Overal liggen pizzadozen, sokken, dekens, en rotzooi.

Zuchtend doe ik mijn Marokkaanse huisjurk in mijn onderbroek terwijl ik naar de boxen loop. Ik zet Diaz & Bruno, F1rstman - Wild op en begin meteen dansend op te ruimen. Ik gooi alle zooi in een afvalzak en doe alle ramen open. Het is snikheet vandaag..

Ik dweil het hele huis en spuit een lekker zomers geurtje overal waar het maar kan. Ik zet de kussens van de bank goed en zet een paar geurkaarsen aan. Vervolgens loop ik naar mijn kamer waar ik mijn bed opmaak en de kasten open gooi. Ik smijt mijn pyjamajurk weg en wurm me in een lichtroze kokerrok. Er boven doe ik een grijze losse top aan en snel stap ik in mijn licht grijze Michael Kors schoenen.

Ik spuit wat deo en maak me lichtjes op, waarna ik mijn haar borstel en het in een donut doe. Ik spuit me onder de Victoria Secret en gooi wat spulletjes in mijn witte Michael Kors tas. Ik check mijn telefoon en bel Badr op.

''Hewa hayati.'' Op de achtergrond hoor ik Mo Temsamani - IJEN ELHOUB en lachend zing ik mee. ''Ga je ook zo zingen op onze huwelijksnacht?'' Hoor je hem ineens droog zeggen terwijl de muziek zachter gaat. ''Flikker,'' Grinnik ik en ga staan voor de spiegel. Mijn buik begint steeds meer op te zwellen, je ziet nu in ieder geval wel dat ik zwanger ben..

"Die nieuwe vriendin van Mo komt straks naar ons toe en ik wil wat lekkers halen uit de Appie..'' ''En wat wil je daarmee zeggen?'' Zegt hij droog als ik mijn zin niet afmaak.

''Zou je alsjeblieeeeft mee willen gaan en me brengen?'' Vraag ik op z'n allerliefst. ''Je hebt een fucking auto, Nora.'' ''Ja, maar niks is toch mooier dan naast je mannetje zitten in de auto en eten halen?'' Ik hoor aan zijn zucht dat hij echt geen zin heeft en ik doe hem na. ''Ik kan nu niet.'' ''Oké, dan niet. Doei.'' Zeg ik geïrriteerd, waarna ik ophang. Hij kan ook gewoon zeggen dat hij niet wilt? Boos pak ik mijn sleutels en druk ik het bel-icoontje weg als Badr me belt.

Ik sluit het huis af en loop naar mijn auto. Ik gooi mijn tas achterin als ik instap en snel start ik de auto. Ik heb immers nog een half uur..

Ik krijg berichten binnen, en terwijl ik aan het rijden ben open ik mijn Whatsapp.

Badr inou: Schatje, sorry wollah
Badr inou: Kom wollah ik haal je op
Badr inou: Niet boos zijnnnn, ik wil niet dat mijn prinses boos is
Badr inou: Ik ga mezelf echt wat aandoen hoor? Lijk net een wijf als ik ruzie heb met mijn vrouwtje

Zuchtend gooi ik mijn telefoon weer weg terwijl ik mijn blik op de weg houd. Inspannend zet ik ALI B - Let's go op en zachtjes neurie ik mee.

Laten we even met elkaar gaan babbelen. De vorige keer in het restaurant, deed ik alsof ik mijn vader niet zag en deed ik gewoon wat ik moest doen. Al deed het me echt heel pijn.. Hij is een viezerik. Hij moet gewoon dood. Ik haat mijn vader met heel mijn hart. Dat ik hem mijn vader nog durf te noemen!

Mijn band met Badr begint steeds beter en beter te worden wat natuurlijk fantastisch is.. Ik bedoel, het is al geweldig dat hij de taak als vader wilt overnemen..

Ik parkeer voor de AH en stap uit. Zuchtend loop ik de supermarkt in waarna ik al snel naar het gebak loop.

Welke smaak zal ik nemen? Slagroom-aardbei? Of chocola.. Of vruchtentaart?

Door al het nadenken vergeet ik even de wereld om mij heen, maar dat wordt al gauw verstoord door getik op mijn arm.

Geïrriteerd draai ik me om terwijl ik de hand weg sla, maar als mijn ogen de zijne ontmoeten, zakt mijn hart naar mijn kont..

"Wat heb jij hier nou weer te zoeken?!" Snauw ik boos als hij me strak aankijkt. "Ook hallo, Nora." Zijn ogen dwalen naar beneden en ineens zie je zijn kaaklijn aanspannen.

"Ben je aangekomen ofzo? Waarom heb je zo een bol buikje?" Geschrokken zet ik mijn hand ter bescherming op mijn buik en knik. "Ja, chocola enzo..." Zeg ik zenuwachtig, en hij kijkt me zuur aan.

"Je liegt."

---

Oké oké, eerste hoofdstuk van deel 2. Misschien een beetje saai, maar hier moest ik het mee openen. Sorry.. 😥

Maar goed, in het volgende hoofdstuk promoot ik boeken. Dus als je nog gepromoot wilt worden, grijp dan snel je kans en dan zet ik je bij mijn lijst! 💜✨

IK HEB TROUWENS EEN NIEUW BOEK ONLINE GEGOOID, GO READ IT! Het heet "Failed"

Xx Mery

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu