33

3.5K 231 31
                                    

Ik sluit mijn gebed af en gooi mijn hoofddoek op mijn bed. Als een mongool pak ik mijn tas en ren ik naar beneden.

Over een kwartier begint de les al en ik heb niet eens mijn haren gekamt. Ik stap in mijn schoenen en doe mijn haar in een losse knot. Snel grijp ik naar mijn sleutels en loop ik de deur uit naar  mijn scooter.

Het is vrijdag. De laatste dag voor de vakantie, en ik heb nog niemand gesproken. Ik sloot namelijk mezelf op in mijn kamer nadat ik thuis kwam, en niemand die naar me vroeg..

We gaan zondag al naar Marokko, en ik heb geen idee wat er gaat gebeuren.. Waarschijnlijk niets goeds, maar toch zit de hoop voor iets positiefs toch in mij.

Ik zucht en kijk naar de mensen om mij heen. Iedereen lijkt een rustig leventje te leven en doet zijn of haar eigen ding. Een meisje huppelt met een wat oudere jongen en ze steken over.

Wacht, is dat niet? Hehh? Ik open mijn ogen goed en probeer in te zoomen, wat niet lukt omdat mijn ogen geen uhm.. Als ik stop bij de stoplicht komen ze langs me en ineens schrik ik me dood.

Het is Badr met zijn nichtje? 

Flashback

'Maar, omdat het waarschijnlijk geen toeval kan zijn.. Mag ik je nummer?' vraagt hij. Ik kijk hem glimlachend aan. 'Ja tuurlijk!' ik haal mijn telefoon uit mijn jaszak en geef het hem aan. 'Sowsoow! Iphone 6? Sterk hoor!' lacht hij. Damn, die tanden. 'Tja, je weet zelf toch?' antwoord ik lachend.

Hij slaat zijn nummer in en vlak daarna rent er een klein meisje naar hem toe. 'Badr!' roept een schattig klein meisje met een piepstemmetje. Hmm, hij heet dus Badr.. Ze geeft hem een dikke knuffel en ik kijk haar bewonderend aan, wauw.. Ze is een prachtig meisje.. Donkere grote ogen, donkerbruine lange haartjes en schattige kuiltjes. Zo een meisje wil ik later ook... Ze ziet er trouwens ook super schattig uit, een zwarte cirkelrokje, roze blousje en zwarte uggs.

'Aawhh!! Is dat je zusje?' vraag ik, ik ben gewoon verliefd.. Zo prachtig is ze dus.. 'Wat? Haha, nee joh! daar is ze te mooi voor. Het is mijn nichtje, die ik elke maandag van school moet halen' glimlacht hij trots. 'Masha Allah' fluister ik, hij knipoogt naar me en steekt zijn hand uit. 'Ik heet trouwens Badr' ik neem hem aan.

'Had ik al door, ik ben Nora.' vlak daarna hoor ik geschreeuw. Heel groep 5 (de klas van Zakaria) komt naar buiten, ze3ma gangsters toch? 'EWA NOOR!' schreeuwt Zakaria terwijl hij stoer naar me toe komt lopen. 'En wie is deze mooi boy?' vraagt Badr lachend. 'Haha, dit is mijn broertje, Zakaria' zeg ik terwijl ik mijn broertje een boks geef. 'NEE! IK HEET ZAKA' schreeuwt hij opeens waardoor ik schrik. 'Ewa Zaka, mohim ik moet gaan. Ik spreek je nog eh!' knipoogt hij en met die woorden loopt hij weg met zijn nichtje.

Einde flashback

Ik schraap mijn keel en steek mijn hand naar links uit waardoor het keihard tegen Badr's gezicht aankomt. ''TERINGGG!'' Schreeuwt hij vol pijn en plaatst meteen zijn handen bij zijn nosso. ''Heh?!'' Roep ik zogenaamd geschrokken. 

''Kowed man, wie the fuck ben jij?'' 

Oh no..

No no no..

Dit ga je toch niet menen?

Het enige wat ik kan doen is zakken door de grond. Héél diep..

---

Vandaag een kort hoofdstukje voor jullie, omdat het ramadan is!!!

RAMADAN MOUBARAAAKKK LIEVERDSSS!!

Moge Allah ons vergeven voor alle zondes die we begaan hebben. Hebben jullie in de voetstappen van de profeten al gecheckt of hoe zit dat?

Dag 1 staat er al op, ik kreeg al mooie reacties. Heb je het dus nog niet gelezen, doe dat dan maar heeel gauw!

Liefs, Meryam

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now