Samenvatting

2.4K 150 41
                                    

Hello gurlss,

Omdat ik een lange tijd weg ben geweest, zijn jullie zeker weer alles vergeten. Ik denk ik ook wel een beetje en daarom maak ik een duidelijke samenvatting van wat er allemaal gebeurd is tot nu toe (ik ga vanuit de ik-persoon schrijven!). Ook maak ik een overzicht van alle personages (als je dus een hoofdstuk leest, en je weet niet meer wie dat is, kun je hier naar toe en de naam opzoeken)

Veel leesplezier!

---

Personages:

Nora (hoofdpersoon) = Nu 18 jaar
Mo (broer van Nora) = Nu 20 jaar
Youssra (nicht van Nora & bestfriend) = Nu 19 jaar
Hajar (ex-vriendin Nora & zusje van Wassim) = Nu 18 jaar
Wassim (ex-man Nora) = Nu 21 jaar
Zakaria (broertje Nora) = Nu 7 jaar

Nasr (neef Nora) = 19 jaar
Khadija (nicht Nora) = 18 jaar
Dina (nichtje Nora) = 16 jaar
Nesrine (nichtje Nora) = 17 jaar
Badr (onze prins & verloofde Nora) = Nu 21 jaar
Ibtissam (bestfriend & zusje Badr) = 17 jaar

Amine (nieuwe vriend van Nora terwijl ze niet weet wat ze met hem moet) = ? jaar
Abdel Hasib (oude crush van school) = ? jaar
Yasmina (the bitch die ooit had gevochten met Youssra omdat ze met Abdel zoende op school) = ? jaar
Ilias (een vriend van Nora & boyfriend Youssra) = Nu 20 jaar
Saber (tweelingbroer Badr) = 21 jaar

Als het goed is heb ik iedereen gehad, maar laat het me weten als ik iemand ben vergeten!

-

Hallo beste mensjes, Nora hier. Ik ga jullie een prachtige samenvatting geven over mijn leven. Are you ready?

Het begon allemaal op een doodnormale schooldag dat ik bevriend raakte met Badr, ik moest Zakaria namelijk ophalen van school. Althans, ik kwam hem die dag wel 3 keer tegen (hoofdstuk 6)! We aten samen wat bij de Mac Donalds om elkaar beter te leren kennen (hoofstuk 14). Ik voelde de blik al van Wassim door mij heen boren toen ik hem een hand gaf (hoofdstuk 9) en mijn gevoel zei al dat er wat ging gebeuren.

En helaas had mijn gevoel gelijk. Mijn oma en tante kwamen uit Marokko en sliepen bij ons. Mijn tante is dus een heks, want ze haat me en maakt iedereen totaal zwart die ze zwart wil maken. Maar goed, ik werd op een dag samen de klas uitgestuurd met Ilias (hoofdstuk 24) en raakte bevriend met hem. Maar echt, we werden bestfriends.

Dus op een dag ging ik naar de winkel en toen kwam ik dus mijn tante tegen (hoofdstuk 27). We hadden wahed beef en toen trok Ilias me weg en ja we gingen dus knuffelen, want ik haatte mijn leven. Hij was echt lief hoor? Ik dacht dat die heks weg was, maar helaas maakte ze dus een foto van ons met haar skere Marokko telefoon.

En dat wist ik gewoon niet hea. Op zich is ze best slim, want ze wachtte af tot de hele familie bij elkaar was en toen pas liet ze die foto zien aan mijn vader (hoofdstuk 27).

Lmohiem, we gingen dus in de kerstvakantie naar Marokko en daar begon weer hele drama.. Ohnee, wacht. Voordat ik naar Marokko ging kreeg ik een mysterieus berichtje via instagram (hoofdstuk 32) en die vertelde mij dat ik bij het speeltuintje moest zijn. Ewa daar zag ik wahed enge jongen met bivakmuts die me zei dat ik geruïneerd word in Marokko.

Gekke hartaanval dus. Later bleek het dus fucking Wassim te zijn, en werd ik uitgehuwelijkt aan hem door mijn vader. Like wtf? Ik was pas 17.. Ohja en die Hajar had alles helemaal uitgestippeld hea (hoofdstuk 47)!

We gingen dus naar Nederland en had gewoon geen contact meer met letterlijk niemand. Ik trouwde met Wassim en raakte zwanger. Hij sloeg me vaak (hoofdstuk 51) en op een dag ontdekte ik een laptop waar ik een heel slecht gevoel over had (hoofdstuk 52).

Die nacht had ik ineens zin om te joggen.. Ja, alleen ik ben zo raar. Wassim was niet thuis dus dat kwam goed uit. Ik jogde toevallig langs een of ander gebouw en ik zag een hele groep mannen bij elkaar. Dus wat doe ik met mijn domme kop? Ik ga naar ze kijken, en heeeeel toevallig stond Wassim er ook. Hij zag me, en vervolgens rende ik als shi gekke idioot weer naar huis.

Thuis was er hele drama en uiteindelijk ging ik stiekem bij hem weg, nadat ik erachter kwam dat hij in meisjes handelde (ik keek in zijn laptop). Ik nam trein van Breda naar Rotterdam en ging zenuwachtig naar mijn ouderlijke huis. Gek genoeg was er niemand en was het hele huis leeg (hoofdstuk 56). Ik ging naar Youssra's huis en daar trof ik ook Mo aan die ineens keihard ging janken en smeekte om vergiffenis. Hij vertelde me dat mijn moeder overleden was en dat mijn vader er vandoor was gegaan met een andere vrouw..

En toen brak mijn hart letterlijk. Het was al eerder gebroken, maar nu brak het nog meer. Dagenlang ging het niet meer goed met me. Tot ik Badr ineens tegen kwam, hij vertelde me dat hij van me hield en ik vertelde hem letterlijk alles. Na dat startten we een relatie, hij was super lief en begripvol (hoofdstuk 61). Hij was degene die me opknapte en ik kon bij hem terecht als ik het leven niet meer zag zitten.

Na een tijdje was het nieuws over mij helemaal verspreid in Rotterdam, dat wist ik, omdat ik Yasmina hoorde praten over mij in de Albert Heijn. Mohiem.. Youssra werd random verliefd op Ilias en ze kregen een relatie. Weg vriendschap van mij en Ilie. Ohjaa en ik kwam erachter dat ik nog zwanger ben van Wassim, ik dacht namelijk dat hij hem eruit had geslagen. Fucked up.

Mo heeft een vriendin, Nilab. Een Afghaans meisje. Afghanen zijn gevaarlijk. Ik ben nu met haar onderweg naar Mo, want waarschijnlijk is hij nu met een ander meisje. Volgende week ga ik samen met Badr naar Marokko, super leuk.

Ik heb nu als het goed is alles verteld. Doei!

---

Ik hoop dat jullie nu weer alles weten! Als er vragen zijn, stel ze maar gerust.

Xx Mery

Verloren Liefde (VOLTOOID)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora