59

3.8K 227 98
                                    

LEES DE A/N HIER ONDERAAN! HET IS BELANGRIJK!

---

"W-wat?" Vraag ik stotterend. Hij kijkt me doordringend aan en schiet dan in de lach.

"HAHAHA jouw gezicht! Gap, ik maak een grap. HAHA rijmt." Ik kijk hem quasi-boos aan en geef hem een stomp. "Wie is dan de gelukkige?" Vraag ik knipogend.

"Oumaima.." Zegt hij dromerig. Wow, hij is helemaal in de wolken terwijl hij alleen haar naam heeft uitgesproken? "Leuk voor je, wollah!" Roep ik enthousiast. "En jij? Heb jij een schatje?" Ik kijk hem twijfelend aan en schud dan mijn hoofd.

"Nee, haha." Lieg ik. "Owh, ewa die komt nog wel. Hier mijn nieuwe nummer trouwens, laters!" Hij drukt een papiertje in mijn hand en loopt dan weg.

"Fijn gesprek." Mompelt Youssra, en trekt me mee de Zara in. Wat voelt het goed om weer lekker te shoppen.

Lekker blut worden.

"Omg Nora! Look at this!" Schreeuwt ze zowat. Ik trek mijn wenkbrauw op en loop haar kant op. "Kijk hoe mooi dit is dan! Dit gaat jou kaulo mooi staan!" Ze houd een Bordeaux-kleurige jurkje met witte accenten tegen mij aan.

"Ja, ja hij is wel mooi. Maar is hij niet een beetje te kort?" Vraag ik onzeker. Ze schud wilt haar hoofd en pakt hem weer van me af. "Hij is tot je knieën, wie weet heb je ooit een date met je schatje Badr." Knipoogt ze terwijl ze verder graait in een random kledingrek.

Omg, ik heb haar ook niks verteld over Badr.

Ach, dat ga ik zo wel doen.

Geïnteresseerd kijk ik naar een hond die zijn baasje der hand likt. Tfoe, ieuw, gadver. Ik heb nu echt kotsneigingen, want wat ze nu doet kan écht niet.

Alsof er zojuist niks is gebeurd, propt ze een fucking broodje kaas in haar bek. MET DE ZELFDE HAND A SAH!

Ik begrijp deze kaascultuur tot op de dag van vandaag echt niet.

Oké nu ga ik jullie een verhaaltje vertellen, want ja ik krijg meteen een flashback. (Wat nu wordt verteld is waargebeurd bij mij..)

Flashback

"Ik begrijp nog steeds niet waarom jullie geen WiFi thuis hebben." Zucht ik terwijl ik samen met Youssra op een bankje ga zitten naast de tandarts. "Dan moet je bij mijn padré zijn." Mompelt ze.

"En ik begrijp nog steeds niet waarom we te skeer zijn voor onbeperkt internet? Of wacht, voor überhaupt een fucking abonnement!" Klaag ik terwijl ik mijn telefoon vergrendel.

"Abonnementen zijn niet voor ons geschikt, Nora. We moeten het maar accepteren dat we skere Mocro's Van De Buurt zijn." Ik kijk haar aan en schud mijn hoofd. "Verbind dan Kutding!" Roept ze een tel later. Ze tikt als een idioot op haar beeldscherm en ik schiet in de lach.

"Bij mij is hij lekker wel verbonden. Lang leve de tandarts met freeWiFi!" Grijns ik en ga meteen naar Snapchat.

"Hallo meiden! Zijn jullie ook al Pokemon aan het spelen?" Hoor ik een oude stemmetje. Ik kijk op en zie een vrouw rond de 50.

Wie the fuck speelt er nou Pokemon op een bankje naast de tandarts?

"Nee hoor mevrouw." Glimlacht Youssra lief. Ik kijk naar beneden en krijg dan de schrik van mijn leven.

Een fucking Bulldog.

Je weet wel die enge hond met die grote bek en dikke tong met allemaal speeksel?

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now