2.2

3.4K 243 108
                                    

Wat vooraf ging..

"Ben je aangekomen ofzo? Waarom heb je zo een bol buikje?" Geschrokken zet ik mijn hand ter bescherming op mijn buik en knik. "Ja, chocola enzo..." Zeg ik zenuwachtig, en hij kijkt me zuur aan.

"Je liegt."

"Fuck off, Wassim.'' Zeg ik geïrriteerd terwijl ik grijp naar de slagroomtaart. Ik wil net weglopen, totdat hij mijn arm vastgrijpt en me dreigend aankijkt. ''Hoezo heb je een buikje? Ben je nog zwanger?'' Ik maak me geërgerd los en loop van hem weg. ''Antwoord dan!'' Ik besluit hem te negeren en pak een zak chips. ''Nora!'' Hij draait me om en kijkt me diep in de ogen aan.

''Ik zei, fuck off.'' Sis ik boos terwijl ik naar de kassa loop. Ik hoor hem vanachter me zuchten en ik rol met mijn ogen terwijl ik alles op de band leg. Als ik zijn gehijg van achter me hoor, knijp ik mijn ogen dicht en draai ik me langzaam om. ''Ko-wed.'' Hij doet alsof hij me niet hoort en grijpt naar zijn portemonnee als ik aan de beurt ben. Als ik net mijn pinpas in het apparaat wil steken, geeft hij het meisje een briefje van 20.

Boos pak ik mijn spullen, en zonder gedag te zeggen loop ik de supermarkt uit naar mijn auto. Ik doe alles in de kofferbak, doe het weer dicht en stap in. ''DAFACK?!'' Gil ik geschrokken als ik Wassim naast me zie. ''Hoe kom je hier, zonder dat ik je heb gezien?! Creepy zemmer!'' Roep ik hysterisch en hij grijnst genietend.

''Wat moet je van me.'' Zucht ik als hij geen kick geeft. ''Dat weet je best.'' Ik schud mijn hoofd en hij rolt met z'n ogen. ''Ik wil jou, als je wist wat ik voor je voel.. Oh baby.'' Zingt hij ineens vals. Ik frons mijn wenkbrauwen en probeer niet te kotsen. ''Kowed, please. Ik ga al trouwen.'' Meteen krijg ik spijt van mijn woorden.

''JE GAAT WAT?!'' Schreeuwt hij uit het niets. ''I'm getting married, en nu opgedonderd.'' Hij trekt als een psychopaat aan zijn krullen en scheld alle scheldwoorden die je maar kan verzinnen. ''Je gaat niet trouwen.'' Sist hij beslist. ''Oh yeah, I will.'' Komt er soepel uit mijn mond, en grijns.

''Kankerzooi.'' Hij gooit de portier open en stapt uit, waarna hij het met een harde klap weer dicht doet.

Hhhh, he is loco? I'm getting married bitch, go to a corner and cry.

Ik start de auto en snuif mijn neus. Dafack is Wassim's probleem? We zijn al gescheiden, klaar.

"Nora, Nora neem op. Nora, lekkerding. Je wordt gebeld a schatteke." Ik lach hard door mijn nieuwe ringtone die Badr voor me heeft ingesproken en probeer met één hand in mijn tas te graaien. Als ik mijn telefoon eindelijk heb gevonden, zie ik Badr op de voorscherm en geïrriteerd druk ik op ROOD.

Ik ben nog steeds boos op hem hoor. Ik krijg een bericht binnen met een foto en nieuwsgierig open ik het.

Badr inou❤️:

Droog staar ik naar de foto als ik bij de stoplicht ben aangekomen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Droog staar ik naar de foto als ik bij de stoplicht ben aangekomen. Na een paar secondes schiet ik in de lach. Deze is zo waar.. Geschrokken gooi ik m'n telefoon weg als ik allemaal toeters vanachter me hoor.

Ik werp een blik naar de stoplicht en zie dat het al op groen staat. Voor de chass toeter ik terug en geef ik gas.

-

"Jodelodejo.. HI-HI!" Met mijn boodschappen loop ik naar binnen en gooi alles meteen op de keukentafel. "Ik keek hem aan, en keek weer terug. Hij wou wat zeggen, wollah ik weet niet wat." Rap ik spastisch, en stop meteen als ik gelach hoor uit de woonkamer.

Langzaam open ik de deur van de keuken, en zie Mo daar zitten met een meisje. Kennelijk hebben ze het heel gezellig..

"Je kan hayeck mooi zingen man." Schatert het meisje met lange, donkere haren en een schattig gezichtje. "I know, I know." Glimlach ik terwijl ik mezelf een schouderklopje geef.

Maar diep vanbinnen zak ik gewoon door de grond?

"Wie is dit, Mo?" Vraag ik aan mijn broer, die er geamuseerd bij zit. "Dit, Nora, is Nilab, mijn nieuwe vriendin. Nilab, dit is mijn zusje." Grijnzend loop ik naar haar toe, en strek ik mijn arm uit.

"Aangenaam, ik neem aan dat je niet Marokkaans bent?" Ze neemt mijn hand aan en schud haar hoofd. "Nee, klopt. Ben Afghaans." Ik knik en staar naar Mo.

Hij is gelukkig. De verliefdheid spat gewoon van zijn gezicht af.

"Ik ga even wat lekkers halen." Ik loop snel naar de keuken en pak de taart die ik op een bord doe. Als ik een melding hoor, grijp ik naar mijn telefoon die op de aanrecht staat en fronsend kijk ik naar mijn appjes.

Badr inou❤️: Over 2 minuten ben je beneden, ik kom je ophalen.

Verbaasd loop ik met de taart in mijn handen naar de woonkamer en leg het op de tafel. "Uhm, Mo.." Hij kijkt me vragend aan en bijt in mijn lip.

"Badr wilt me zo spreken, hij komt me ophalen." Hij zucht en haalt zijn schouders op. "Prima, maar geen gekke dingen doen." Ik knik, glimlach naar Nilab en wandel naar de gang.

Zuchtend stap ik in mijn Adidas slippers, grijp ik naar mijn telefoon en sleutels en loop het appartement uit.

Waarom gaat Badr me ophalen? Wilt hij me spreken ofzo? Piekerend ren ik de trappen af en hijgend trek ik de zware deur open. Als ik eenmaal buiten ben, verken ik de parkeerplaats en zie ik Badr's auto al staan.

Ik trek mijn kokerrok recht, en loop een soort van zelfverzekerd er naar toe. Zwijgend trek ik de portier open en stap ik in.

Badr kijkt op van zijn telefoon en kijkt me enkel aan, waarna hij de auto start.

Geen hallo? Geen hoi? Geen doei? Hoke.

"Ook hallo." Mompel ik terwijl ik naar buiten staar.

"Mmh.."

---

Joooo, lees allemaal de volgende boeken:

-two faces
-i'm lost without you
-het levensverhaal van een Marokkaan
-Mariem&Yassir
-wraak of liefde
-without you
-Best Mistake

Gaan we weer voor de 100 stemmen?

Kissessss❤️❤️

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now