12

5.1K 283 37
                                    

'Mamaaaa! We zijn thouushh!' Roep ik terwijl ik mijn schoenen uitdoe. 'Houd je bek' zegt Mo terwijl hij mij een klap geeft. 'Sorry hoor' mompel ik boos. Meteen daarna gaat de bel en Mo doet open. 'Hoi Youss' mompelt hij waarna hij wegloopt. Ik kijk Youssra grijnzend aan, die inmiddels helemaal rood is geworden.

'Waarom ging je niet gewoon met ons mee als je toch naar ons toe zou komen?' Lach ik als we naar de woonkamer lopen. 'Ben je het briefje vergeten ofzo?' Vraagt ze nors. Ik werp haar een scheve blik toe en tref mijn moeder, oma en "tante" aan op de bank.

Ik groet ze allemaal netjes en als ik bij m'n "tante" kom wil ik haar al te graag aan der haren rukken. 'Ewa a idji, ma tzadjed sha nigh? (Ewa mijn dochter, bid jij wel?)' Vraagt mijn oma terwijl ik naast mijn moeder ga zitten. Ik kijk mijn oma ongemakkelijk aan.

'Uhh, nee ben ongesteld.' stotter ik in het berbers waarna ik de woonkamer uitren (HERKENBAAR). Achter me hoor ik Youssra helemaal stuk gaan. Wacht maar bitch, ik pak je wel terug.

Ik plof neer op mijn bed en kloot een beetje op mijn telefoon. Ik bekijk al mijn appjes.

Youss Bigboss:
HAHAHAHHAAH WOLLA DIES GOD OK GA DIE OOK HEBRUOKEN BY MN MA.
Youss Bigboss:
Gebruiken* goed* ik*

Dit is gewoon typisch Youssra. Ze kan niet typen..

U:
Jajaaaa, ik pak je nog wel terug. Mongool.😈

Ik krijg opeens een appje binnen van onbekend...

Onbekend:
Hoi😘
U:
Wie mag ik nu spreken?
Onbekend:
Daar kom je later wel achter..
U:
What the fuck?...
Onbekend: Aan het typen...

Ik blokeer hem en verwijder hem meteen. Raar mens...

Ashraf😍:
Noor, ik moet je wat vertellen..
U:
Wat?
Ashraf 😍:
Ik ben verliefd...
U:
HAHA OP WIE?!
Ashraf😍:
Op de patta's van je broer. Waar heeftie ze vandaan a mattie?
U:
HAHAHAHAHAHAHA

Ik ontvang nog een berichtje van onbekend.

Onbekend:
Heeeyy❤️
U:
EEYY LUISTER A MATTIE. ALS JIJ MIJ NOG EEN KEERTJE APPT EHH! IK WEET NIET WIE JE BENT, MAAR IK STUUR MIJN BROER OP JE AF HOOR. TFOEEEE, VIEZE ZEMMER. ZEEKOE. NAGA MAPANGPANG. JE VIEZE MOEDER.
Onbekend:
Wajo, rustig Nora😂 Ik ben het maar, Badr😂❤️
U:
Oh.. Hey! Sorry, iemand valt me steeds lastig en ik dacht dat jij hem was..
*U hebt hem opgeslagen in uw contacten.*
Badr:
Geen probleem schat😘 Zin om af te spreken?

Ik laat hem op blauw staan, omdat Youssra binnenstormt. 'Ewa drerrie!' Ik rol met mijn ogen en vergrendel mijn telefoon weer.

U:
Ja lijkt me leuk! Waar en hoe laat?
Badr:
Bij school waar we elkaar hebben ontmoet, om vier uur?❤️
U:
Sgoed! Tot zo😘

'Met wie praat je?' Vraagt ze nieuwsgierig. 'Je moeder.' Mompel ik geïrriteerd. 'Wat zei je?' Ze komt op me af en laat me vallen uit mijn bed. 'Mamaaaaa!' Schreeuw ik huilend. De deur vliegt open en Mo staat bij de deur.

'Mo, lekkerding! Help me van deze dier alsjeblieft!' Jammer ik ondersteboven. Hij kijkt me raar aan en sluit de deur weer, en toen pas zag ik, dat Youssra rustig aan mijn bureau zit...

'Youssra, wat moet je aandoen op een date?' Vraag ik zacht. Met een ruk draait ze zich om. 'Hahaha, jij met een jongen afspreken? Welke, welke? Abdel Hasib?' Ze proest het uit van het lachen en ik blij haar serieus aankijken.

'Oh, je praat serieus' mompelt ze. 'Nee! Ik praat poep!' Snauw ik. 'Ewa sorry' ze krabt haar achterhoofd en loopt naar mijn kast.

'Even kijken.' Ze zoekt door alle kleding en haalt er een blauwe takshita uit. 'Hier, prachtig!' Ik kijk haar dood aan en snel doet ze het weer terug in de kast. 'Kaftan dan?'
'Youssraaaa! Serieus nu!' Zeg ik boos. Ze knikt en pakt een djellaba. 'Pak, dan hoeft die gozer je ronddingen niet te zien.' Knipoogt ze. 'Tfoe gnanam.'
Ik duw haar aan de kant en duik zelf in mijn kast.

Uiteindelijk wordt het een donkerblauw jurkje tot m'n kuiten, een wit jasje en mijn spierwitte Adidasjes.

'Wie is eigenlijk die jongen met wie je gaat daten?' Vraagt ze nieuwsgierig terwijl ik mijn haren stijl. 'Gaat je niks aan, je hebt gezien wat je bij Abdel deed.' Snauw ik boos.

'Wajo, rustig hoor. Ik wou hem alleen maar voor je fixen' zegt ze terwijl ze haar nagels bekijkt. Ik rol met mijn ogen en maak me lichtjes op, spuit wat parfum op mijn lichaam en bekijk mezelf in de spiegel.

Ik ben echt on fleek... 'Hoe laat is het?' Vraag ik terwijl ik wat kauwgom in mijn mond prop. 'Kwart voor 4' antwoord ze verveeld.

'Awajo! Opstaan en wegwezen!' Roep ik gestrest. Ik doe mijn Moncler jas aan, pak mijn sleutels en steek mijn hoofd in de woonkamer. 'Mama, wij gaan naar een verjaardag van een vriendin, thala!' Zonder op antwoord te wachten, rennen we naar buiten en scheuren we weg op mijn scooter.

Totdat, ik iets heel ergs besef...

---

Wat beseft ze?
En, stem en reageer alsjeblieft😭😭

X Meryam💋

Verloren Liefde (VOLTOOID)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang