34

3.5K 227 60
                                    

Verbaasd kijk ik Youssra aan die me ineens een knuffel geeft. ''Alles goed?'' Vraagt ze poeslief, ik kijk haar schaapachtig aan en knik langzaam. Ineens komt Mo aangelopen en drukt een tientje in mijn hand. ''Doe je best, en haal die tien voor je toets!''

Watafack.. Dit klopt niet. Ik vertrouw dit écht niet. Ze deden eerst dagenlang gemeen tegen me, intimideerden me, lieten me in de steek en scholden me uit. Ga ik dan naar school, doen ze super lief als dat ze nog nooit gedaan hebben?

Droog draai ik me om en doe ik mijn kluisje open. Youssra klapt hem weer dicht en kijkt me met een grote glimlach aan. ''Ik heb een verassing voor je.'' Fluistert ze met vuur in haar ogen. Ik kijk haar niet begrijpend aan en open mijn kluisje weer. ''Wacht, ik ga het even halen.'' En ze rent weg.

Zuchtend doe ik mijn jas uit en prop hem in mijn kluisje. ''IK WIL KAAS!'' Hoor ik een welbekende stem schreeuwen. Ik draai me om en zie Hajar pal voor mijn neus staan. ''Hoooooi Noraaa!'' Roept ze vrolijk, ik mompel iets terug en doe de rits van mijn vest wat hoger.

''En uuuhh.. Heb je nog wat meegemaakt? Ik bedoel uhm.. Heb je nog wat te vertellen?'' Ik kijk haar met gespleten ogen aan en schud langzaam mijn hoofd.

Hajar is vanaf mijn geboorte al mijn beste vriendin. Alleen doet ze deze week zo apart.. Ze houd iets verborgen, en hoe graag ik ook wil zeggen wat er gebeurd was... Ik houd voor de zekerheid mijn mond.

''Echt niet? Helemaal niks raars?'' Voor de tweede keer schud ik mijn hoofd en pak een zakdoekje voor mijn neus. ''Je kan me alles vertellen, Nora.'' Probeert ze nog. Ik kijk haar droog aan en loop weg.

Wat is dit voor rare dag? Iedereen doet ineens heel erg aardig, dat is toch raar? Of ligt het aan mij? Zal ik ook gewoon..

''Noraa!'' Ik draai me om en Youssra rent als een mongool naar me toe. ''Kijk eens!'' Ze overhandigd me een ingepakte cadeautje en uit nieuwsgierigheid open ik het. ''Een Chanel cadeaupakket?" Mijn ogen stralen ineens geluk uit en zonder me het te beseffen knuffel ik haar dood.

Ik knuffel haar...

Zal ik toch maar lief tegen hun doen? Of nou ja, gewoon normaal.. Ik bedoel, dit is toch beter dan dat ze me negeren en uitschelden?

Ik kijk Youssra met een dankbare glimlach aan. "Is niks joh, doe het graag." Ze wuift het weg en we lopen naar ons lokaal.

"Hebben jij en Mo.. Hoe moet ik dat zeggen? Een re-" "Ja we hebben een relatie.." Kapt ze me af. "Eindelijk!" Glimlach ik en lachend geeft ze me een por. "Hoi Nora!" Klinkt er naast mij als ik net het lokaal instap. "Doei Hamza." Ik kijk hem dood aan en ga op mijn plek zitten.

"Oh shit man, ik ben mijn boeken in mijn kluisje vergeten!" En toen rende Youssra als een gek de klas uit. Ik hoor gekuch en kijk op. "Mag ik hier zitten?" Mijn hart smelt van zijn prachtige stem. "Ja hoor." Glimlach ik lief.

"Hoe gaat het leven?" Vraagt hij als hij eindelijk zijn reet kan plaatsen. "Mijn leven?" "Nee die van de docent." Zegt hij droog. "Ja weet ik veel wat voor een leven hij heeft?" Vraag ik verontwaardigd. Hij geeft zichzelf een facepalm en legt zijn hoofd op tafel.

"Waarom ging je gisteren-" "HALLO KIFESH JE GAAT HIER ZITTEN, KAULO MONGOOL."

Dat is de oude Youssra.. Waar ik naar verlangde. "DIT IS MIJN PLEK DUS KOWED VAN HIER?" Geschrokken staat Ilias op en zwaait zachtjes naar haar. "Hoi." Zegt ze droog terug. En snel loopt Ilias naar een andere plek.

"Waarom jaag je hem weg?" Vraag ik lachend. "Gewoon? Is mijn plek?" "Dat kon je ook gewoon lief vragen." Zeg ik terwijl ik Victoria Secret spuit. "Wesh denk je je bent m'n madré.."
"DAT HEB IK GELEERD VAN M'N PADRÉ." Hoor je uit een andere hoek.

Het is Mo, hij staat bij de deur. "Meneer Brittijn, zou ik Nora mogen spreken?" Mijn hart zakt naar mijn kont.

"Nee dat mag niet. Ik wou net beginnen met de les." "Kowed? Nora kom snelle Jelle." Zegt hij geïrriteerd.

En met een bonkend hart sta ik op. Alles trilt in mijn lichaam. Denkend aan alles wat hij kan zeggen...

---

Hello peeepzzzz!
Ik heb een vraagje voor jullie. Kunnen jullie de volgende mensen even volgen?:

thinkalwayspositive : Lees haar boeken en ook meteen haar 'interview' boek, mij heeft ze ook geïnterviewd!

Ashleyx__x : Zij heeft na en lange tijd weer op haar account ingelogd, en vroeg mij jullie te vragen om haar te volgen en haar boek te lezen!

Weten jullie misschien leuke Netflix FILMS?

Reageer nog eventjes wat je van dit hoofdstuk vond en stem!

Xx Meryam💍

Verloren Liefde (VOLTOOID)Kde žijí příběhy. Začni objevovat