29

3.6K 235 108
                                    

A/N ONDER DIT HOOFDSTUK IS BELANGRIJK, HET GAAT OVER DE Q&A DUS LEES HET A.U.B!

---

Er vormt een brok in mijn keel en langzaam slik ik het weg. Vind ik hem nou leuk, ja of nee? Houdt hij nou wel of niet van me? Ik denk dat we elkaar eerder als broer en zus zagen, en we kennen elkaar pas heel kort. Maar toch..

Ik denk dat ik écht gevoelens heb voor hem.

Ik bijt in mijn wang als ik me realiseer dat ik hem echt leuk vind. ''Fuck my life, hij heeft een ander..'' Ik draai me snel om en rijd door.

Zemmer, klootzak, homo, flikker. Het liefst wil ik teruggaan en hem vol op zijn bek slaan, maar ik heb een te goed hart? 

Wat is dit een rare dag.. Iedereen doet raar. Letterlijk iedereen, ik weet niet wat het is, maar het lijkt alsof ik niet meer besta. Kennen jullie dat gevoel dat iedereen je haat, iedereen je negeert en iedereen je het liefst dood wilt hebben?

Ik negeer de tranen die mijn ogen binnen dringen en probeer regelmatig adem te halen. Kom op Nora, wees nou niet pussy.. Het is niet eens erg ofzo, ik maak zelf alles erger in mijn gedachtes.

Snel veeg ik verdwaalde traantjes weg en zet ik mijn Vespa in de schuur. Met een kloppend hart doe ik de achterdeur open en schop ik mijn schoenen uit. Ik trek voorzichtig mijn jas uit en loop naar de woonkamer. Daar zie ik mijn vader op de bank liggen en Al Jazeera kijken. ''Salam.'' Zeg ik zacht en loop naar hem toe om hem een kus op zijn wang te geven, maar al snel is hij me voor en pakt me bij mijn arm. ''Ga eten maken.'' Sist hij dreigend en geeft me een duwtje richting de keuken.

Nog nooit heeft mijn vader zo tegen mij gedaan..

Ik bijt in mijn wang als ik Zakaria in de keuken water zie drinken. Hij kijkt me aan met een blik die ik niet kan plaatsen en rent ineens weg. Met pijn in mijn hart pak ik de ingrediënten bij elkaar om Tajine te maken. Ik kijk naar de klok om te kijken hoe laat het is; 14:00. Zuchtend drink ik eerst een glas water, en met moeite slik ik het door als ik de keukendeur achter me open hoor gaan. 

Ik draai me een kwartslag om en zie hoe Mo me met zijn dodelijkste blik aankijkt. ''Slet.'' Hoor ik hem nog vies mompelen en duwt me aan de kant. ''Waarom doe je ineens zo raar tegen mij? Ik dacht dat we maatjes waren..'' Hij lacht bespottelijk en gooit zijn bananenschil tegen me aan. ''Maatjes? HAHAHA, alles behalve dat.'' ''Het zal wel..'' Fluister ik binnensmonds en richt me weer op de aardappelen. ''Wat zei je?!'' Hij duwt me hard tegen het aanrecht aan, waardoor ik op de grond flikker.

Laag, heel laag van hem..

Ik hijs mezelf omhoog en pak het mes weer. Snel schil ik de aardappelen, zodat ik straks eindelijk in mijn bedje kan liggen.. Per ongeluk schil ik in plaats van een aardappel mijn vinger, omdat ik niet oplette en ineens is er een heel bloedbad.

En wat moet Nora weer hebben? Toevallig komt precies nu mijn vader de keuken in.

''A ezel, wat ben jij aan het doen?!'' Schreeuwt hij in het berbers. Ik wil wat zeggen, maar heb geen kans want meteen ontvang ik de tweede klap in mijn leven. Ik gil het uit en zak huilend in elkaar. ''Niet zielig doen nu, tfoe.'' Hij loopt met kwade stappen weg en gebroken kijk ik naar mijn witte blousje die onder de rode bloedspatten zit. Ik sta vermoeiend op en zoek in de laatjes naar een pleister.

''Wat zoek je?'' Hoor ik een zachte stem naast me aan mij vragen. Ik kijk Zakaria in zijn grote ogen aan en zucht. ''Een pleister.'' Fluister ik, hij knikt en geeft een teken dat ik eventjes moet wachten. 

En niet lang daarna komt heel iemand anders de keuken binnen...


---

Hollaaaa,

De Q&A komt eraan en dat betekent dus dat jullie vragen mogen stellen aan de volgende people:

-Nora
-Ilias (hahahahaha..)
-Mo
-Badr
-Abdel Hasib
-Youssra
-Hajar
-Ashraf
-Kamal
-Khadija
-Dina
-Nasr
-Tante van Nora
-Oma van Nora


Saffi? KNALLEN MET DIE VRAGEN, het wordt een leuke q&a beloof ik.

Beslamaa x





Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu