63

3.7K 247 73
                                    

24 januari, donderdag 11:17

Ik open mijn ogen en sluit ze meteen weer door de felle licht die in mijn ogen schijnt. Zuchtend sta ik op en kijk op mijn mobiel.

Half dood snuif ik mijn neus en open ik de appjes van Badr.

Badr: Salaaamm hayati❤️
Badr: Lekker geslapen?

Glimlachend app ik hem dat ik heerlijk heb geslapen en meteen krijg ik een inkomende oproep van hem.

"Ik heb niet lekker geslapen." Hoor ik zijn schorre stem door de luidspreker. "Hoezo?" Vraag ik terwijl ik mijn haar in een slordige knot doe. "Je bleef maar zweven in mijn gedachtes.." Ik slik en vergroot mijn ogen. "Oh mijn god, Badr." Zeg ik zacht. "Wat is er?"

"Waarom ben je zo lief voor me?!" Zeg ik gefrustreerd terwijl ik weer op mijn bed plof. "Omdat ik van je hou.."

Even serieus, als hij zo door gaat ga ik echt janken.

"Ik hou ook van jou." Antwoord ik zachtjes. Ik hoor hem aan de andere kant van de lijn lachen en ineens stopt hij. "Ik wil je zien. Ik kan niet langer meer zonder je." Ik schiet in de lach en schud mijn hoofd. "Dan moeten we maar gauw eens trouwen hea!" "Owh geloof me maar, het komt sneller dan je denkt." Hoor ik hem geheimzinnig zeggen.

"We gaan straks samen lunchen, zie ik je om 2 uur bij restaurant Vandaag?" Ik stem in en na nog even gepraat te hebben hang ik weer op.

Met mijn Marokkaanse huisjurk en dikke sokken met daarover heen een badjas loop ik naar beneden. "Sbah al geir." Mompel ik terwijl ik aan de keukentafel ga zitten. "Goedemorgen zina!" Roept mijn tante vrolijk terwijl ze Marokkaanse pannenkoeken bakt.

"Heb je lekker geslapen?" Ik knik en kijk droog naar Youssra die blij de keuken in loopt. "Why are you so happy lann?" Vraag ik terwijl ik een slok neem van mijn ne3ne3 thee. "Ik heb geen idee." Ik snuif mijn neus en lik mijn lippen als mijn tante de pannenkoeken voor mijn neus schuift.

"Bismillah!" Zeg ik blij en smeer er een liter honing op. Goash, dit maakt je dag gewoon zo mooi..

"Wat ga je vandaag doen?" Vraagt Youssra die een pannenkoek naar binnenwerkt. "Ik ga lunchen met een vriendin." Zeg ik met nadruk op 'vriendin' zodat ze me begrijpt. "Owh gezellig." Antwoord ze met een vette knipoog.

Rollend met mijn ogen kijk ik toe hoe Mo de keuken inloopt. "Faka zina's." Hij geeft ons beide een boks en gaat zitten. "Waar was jij gisteravond?" Ik stik in mijn pannenkoek en hoest hard.

"Ik ehh.. I-ik." "Ze was in de sportschool, jeetje zeg. Is het zo moeilijk om te praten?" Zucht Youssra vermoeiend. Dankbaar kijk ik haar aan. Omg die bitch kan zo goed liegen..

"Owh oké." Mompelt Mo terwijl hij een glas water opdrinkt en z'n sleutels pakt. "Ik ga werken, doei!" Hij geeft een kus op de voorhoofd van mijn tante en Youssra snel een zoen als haar moeder niet kijkt. Mij geeft hij nog een kus op mijn wang en vervolgens loopt hij als een mongool het huis uit.

Hoofdschuddend ontbijten we verder en ruimen we alles op. Vervolgens loop ik naar mijn kamer om me om te kleden. Snelletjes poets ik eerst mijn tanden en was ik mijn gezicht grondig. Vervolgens ga ik voor de kast staan om wat kleding uit te kiezen.

Het is buiten heel koud dus pak ik gewoon een warme grijze sweater met een zwarte broek en mijn Adidasjes. Ik moet echt nieuwe schoenen halen..

Ik stijl mijn haren en laat het los hangen. Ik smeer wat concealer voor de wangen en nog wat foundation voor de onzuiverheden. Mijn ogen maak ik on fleek door eyeliner en mascara, ik werk mijn wenkbrauwen bij en als finishing touch doe ik een nude-kleurige lippenstift op.

Ik spuit wat parfum op en stop wat spulletjes in mijn tas. "Woah bitch, why you always slaying a mattie?" Hoor ik vanuit een hoek. Droog kijk ik Youssra aan terwijl ik een horloge om doe.

"Maareh, met welke vriendin ga je chillen? Je hebt niet eens vrienden?" Vraagt ze neusophalend waarna ze op het bed gaat zitten. Ik geef mezelf een facepalm en kijk haar geïrriteerd aan. "Ik bedoelde Badr, joh mongool!" Ze blijft me droog aankijken en na een paar seconden lijkt ze het zich te realiseren.

"Oooowh, je gaat met Badr chillen! Maar even serieus, wat heb je gisteren met hem gedaan? Toch niet geneukt hea, want dat mag niet voor het huwelijk a zebbi!" Roept ze zonder enige schaamte. "Ya rabbi geef dit meisje een beetje hersens," kreun ik zachtjes. "Ik heb niks met hem gedaan, heb hem alleen.. Alles verteld wat me dwars zat." Ze kijkt me begripvol aan en doet dan eng met haar wenkbrauwen.

"Hebben jullie gezoend?" Mijn wangen kleuren rood en snel kijk ik de andere kant op. "Ja dus. Yeh baby, meteen wordt je rood. Ik ben het maar hoor? Youss the Bigboss." Ik rol met mijn ogen en doe een legergroene jasje aan.

"Wil je me alsjeblieft brengen en mee helpen zoeken naar een cadeau voor hem?" Vraag ik met puppy ogen. Ze rolt met haar ogen en staat op. "Yallah zied." Mompelt ze terwijl ze mijn kamer uitloopt.

Zwijgend loop ik achter haar aan en staar haar verbaasd aan als ze alleen een trainingsvestje van Feyenoord over haar blauwe Marokkaanse huisjurk heen doet. Ze doet nog dikke sokken aan met eronder badslippers en haar haar zet ze in een enge knot OP haar hoofd.

"Ga je zo naar buiten?" Vraag ik afkeurend. "Schijt a mattie." Mompelt ze terwijl ze haar sleutels pakt. "Mama wij gaan even naar de stad, doei!" Roept ze voor ze een hele scheldpartij gaat krijgen over dat ze op een zwerver lijkt.

We rennen snel naar de auto en stappen in. "Yallah, rijden a zwerver." Ik doe de warme airco aan en zet Diamonds - Rihanna op. Dat liedje blijft bae..

Als we eenmaal in de stad zijn aangekomen stappen we uit en lopen we direct de ici Paris in. "Nou schatje, wat ben je van plan te halen voor je manneke?" Ik negeer haar domme Hollandse accent en loop naar afdeling parfums.

"Heyy, zou ik misschien die Hugo Boss parfum mogen ruiken?" De vrouw knikt vriendelijk en laat me eraan ruiken.

Ik weet niet of ze me überhaupt vriendelijk aan zou kijken als Youssra naast me stond...

"Ik neem deze." Glimlach ik terwijl ik het strookje weggooi. "Nou, helemaal top. Dat wordt dan €79,89 alstublieft." Ik overhandig haar een briefje van 100 -die ik van Wassim heb gestolen- en laat het cadeautje inpakken.

Nadat ik mijn wisselgeld gekregen heb trek ik Youssra mee van de Chanel make-up afdeling vandaan naar buiten en meteen wijst ze naar de Hugo Boss store. "Je bent dus toch niet zo dom als ik dacht." Zeg ik zuur. "En jij stinkt meer dan je denkt." Hoor ik haar droog antwoorden en zie dat ze de zaak al binnenloopt.

Grinnikend wandel ik haar achterna en merk op dat ze meteen grijpt naar een zwarte polo. "God damn, deze gaat hem echt sexy staan jonge!" Roept ze te hard, waardoor er een paar mensen geïrriteerd van omdraaien.

Beschamend kijk ik Youssra aan die er helemaal niks van aantrekt. "Je hebt gelijk, volgens mij heeft hij maatje M." Zucht ik terwijl ik de stof bekijk. "Nou, toevallig is dit maatje M dus reken maar gauw af. Een groentje is genoeg, kost maar 75 euro."

MAAR 75 euro. Die maar. Wauw.. Die maar mensen. Het liefst wil ik keihard gaan huilen. Weet je hoeveel pizza's je daar wel niet mee kan kopen?!

Met tegenzin reken ik af en laat hem samen met de parfum in een mooie rode Hugo Boss verpakking zetten. Als we weer buiten staan neem ik afscheid van Youssra. "Maak foto's van hem, kan ik dan ook op hem geilen." Ik trek een raar gezicht en loop van haar weg.

Gestoord kind is het ook.

"Nora?" Mijn hart bonkt hard bij het horen van zijn stem en snel knijp ik mijn ogen dicht. Ik open ze weer, draai me om, en kijk recht in de ogen aan van..

---

Sorry voor zo een saaie hoofdstuk.. Maar ik voelde me verplicht om te schrijven..

Verloren Liefde (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu