13

4.4K 289 54
                                    

Stel hij gaat mij verkrachten ofzo? Meteen begin ik helemaal te trillen. Youssra stopt de scooter en parkeert hem ergens achterin.

'Youssra, wollah ik wil niet meer..' fluister ik. Ze kijkt me dood aan en geeft me een klap. 'Als je dat nog een keer in je leven zegt eh..' ze zoekt naar woorden en ik trek een wenkbrauw op. 'Uh, mohiem. Er is geen weg terug. Ik ga jullie spioneren, saff?' Ik knik hevig en ze geeft me een schouderklopje. 'Yallah zied, je kunt het!' Ik rol lachend mijn ogen en stap zelfverzekerd de schoolplein op.

Daar zie ik hem zitten en ik haal diep adem. 'Bismillaaah' Fluister ik met een trillende stem. Hij kijkt op van zijn telefoon en zwaait als een idioot naar me. B7el ik zie hem niet, kaulo idioot. Ik zwaai net zo raar terug en hij laat een brede glimlach van hier tot Tokio. Ik rol lachend met mijn ogen en loop naar hem toe.

'Hoi' Ik geef hem een hand en hij staat op. 'Salaam alaykoum!' Zegt hij enthousiast en mijn hart smelt gewoon. 'Alles goed?' Vraagt hij met een brede lach. 'Alhamdoulillah, met jou?'
'Alhamdoullilah.' Er schiet iets in mijn hoofd en ik kijk hem aan.

'Ben jij berbers of arabisch?' Vraag ik met gespleten ogen. 'Berbers, hoezo?'

'Beter voor je, anders zou ik echt niet met jou willen praten, hoor.' Hij schiet in de lach en meteen is mijn dag gemaakt. Zijn lach is zo... Prachtig? Mooie tanden, mooie lippen, wat wil je nog meer?

'Mohiem, gaan we maccie?' Ik kijk hem aan en trek mijn wenkbrauwen omhoog. 'Sushi.' Antwoord ik. 'Wat?'
'Sushi.' 'Hoezo su-'
'Sushi.' 'Maar ik lus geen su-'
'Sushi.' 'Ik wil ma-'
'Sushi.' Hij kijkt me zuchtend aan en krabt op zijn achterhoofd. 'Saff, dan nemen we wel sushi.' Zucht hij. Ik spring blij op en uit reflex geef ik hem een knuffel. 'Ben je zo blij dan?' Lacht hij. Ik bloos en wend mijn blik van hem af.

This bitch krijgt altijd her zin.

Fuck Engels..

'Kom, dan gaan we met mijn auto.' Mompelt hij terwijl hij zoekt naar zijn autosleutels. 'Maar ik ben met de sco-' Meteen denk ik weer aan Youssra en ik houd mijn bek. 'Scooter?'
'Nee, ik zei: scoopte.' Hij kijkt me niet begrijpend aan. 'Maar je zei: Ik ben met de..' Ik zucht hoorbaar en stamp op de grond. 'Saffi! Waar maak je je druk om?!' Geschrokken deinst hij naar achter.

Hahahaha, dit had hij dus echt niet verwacht. Lekker voor je, Badr. Lol

'Oké, uhm.. Zullen we gaan?' Ik knik en we lopen naar de parkeerplaats. Als ik eenmaal zit in de auto, krijg ik een berichtje binnen.

YoussBigBoss: HAHAHAHDNFOEAHHAHAHAHA LOLZZZZZ
Nora: Zeg wollah je hebt alles gehoord?
YoussBigBoss: JAAA AHFJUNHAHA. Goet xo, ga zo door en laat xien dat he een meisje benrtt!
Nora: Typaids -_-

Ik leg mijn telefoon weer weg en kijk naar Badr die geconcentreerd rijd. 'Damn boy..' Fluister ik zacht terwijl ik geniet van mijn uitzicht. 'Wat zei je?' Hij kijkt me aan en meteen gooi ik mijn hoofd naar rechts.

Tfoeee, altijd moet ik mezelf weer voor schut zetten.

'Maar vertel eens, hoe oud ben jij?' Ik kijk hem vragend aan en wacht op antwoord.
Hij draait zijn hoofd naar mij toe en de woorden beginnen over zijn lippen te stromen.

'30, jij?'


---

HAHAHAHAHHAHAHA ik vind het helemaal grappig. Lol
Gun mij 25 stemmen en er komt suuuper snel een vervolgje aan. Leuke reacties zijn ook welkom.

Joeee

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now