24

4.5K 238 142
                                    

''Want ik ben zou-zouu zou-zoubidaaaa, ga mij niet flash-'' ''Ja hou maar je bek?'' Zegt Youssra terwijl ze me een dodelijke blik gunt. ''Ben jij ook al ongesteld?'' Lacht Ashraf terwijl hij van zijn broodje chapt.

''Weet je wat ik echt totaal niet begrijp?'' Vraagt Hajar als ze van haar telefoon opkijkt. ''Waarom beginnen jongens áltijd over ongesteldheid?'' ''JA ECHT HEA. BADR OOK AL?'' Schreeuw ik uit het niets. Alle blikken vliegen naar mij. ''Welke Badr?'' Vraagt Kamal terwijl hij me zuur aankijkt.

Shit. Fuck. Shit.

''Lol? Onze neef.''

Youssra.. Mijn hobbie, mijn redder, mijn engel, mijn schatje..

''Ja man, waar stress jij om?'' Vraag ik met een rode kop. ''Ok, gaan we nog naar les? Pauze is allang voorbij hoor?'' Zegt hij droog. Ineens voel ik mijn hart hard kloppen. ''VOORBIJ?!'' Ik pak mijn tas en ren als een gek weg van onze geheime plek.

Door al het rennen merk ik niet op dat ik tegen een meisje aanbots en boos duw ik haar aan de kant. ''JIJ KAULO MAPANGPA-. Oh hoi Nora!'' Ik kijk verbaasd op en zie een meisje met donkere krullen tot haar heupen. Haar donkerbruine ogen doorboren de mijne.

Khadija..

''Dafack doe jij hier, kuthoer?'' Zeg ik terwijl ik op haar hoofd klap. ''Ieuw, je doet Youssra na? Waar is de oude You- ik bedoel Nora?!'' Vraagt ze hysterisch terwijl ze mijn schouders door elkaar schud.

HAHAHA IK HOU VAN DEZE CHICK?

''Lmohiem, ik ben net klaar met gesprek.'' ''Welk gesprek?'' Vraag ik geïnteresseerd. ''Met de teamleider van jullie. Ik zou vandaag horen of ik ben aangenomen of niet.'' ''En ben je aangenomen?'' Vraag ik terwijl ik haar met een grijns aan kijk.

''Nee.'' ''HAHAHAHA!'' Ik pak mijn tas weer van de grond en ren naar de klas. Als ik de deur open doe kijkt iedereen mij aan. ''FAKA NORA!'' Hoor ik iemand uit een hoek roepen. ''HAHA FAKA ILIAS!'' Gil ik terug. Ik loop langzaam naar mijn plek en nog steeds is het stil.

Dafack is er met die docent?

Ik pak rustig mijn spullen en ga uiteindelijk zitten. Ik kijk strak naar het bord en nog steeds voel ik alle ogen op mij branden. ''Nora en Ilias? Eruit. Je bent dik te laat jonge dame, en Ilias je hoeft niet zo hard te schreeuwen.'' ''Alleen omdat ik een Marokkaan ben? Seni sekerim domuz.'' Hoor ik hem weer uit een hoek. Zuchtend pak ik mijn tas, ik stop alle spullen erin en slenter achter Ilias aan.

''Wat betekende dat?'' Vraag ik droog als we naar beneden lopen. ''Ik neuk je, varken.'' Antwoord hij droog. ''HAHAHA maar het is een man?'' ''Dus? HAHA''
''HAHAHA'' ''HAHAHAHAHA''
''Oké stop maar.'' Ik trek aan zijn arm en we melden ons bij de receptie.

Ilias is eigenlijk best wel een aardige jongen, alleen praat ik niet zoveel met hem. Hij heeft zijn vrienden, en ik heb mijn vrienden.

*Sukkels
**Homo's
***Lelijkerds
****Dieren

"Weet je Nora?" Ik kijk hem droog aan en wacht op antwoord. "Praat dan?'' ''Ja je moet eerst antwoorden?'' Ik zucht en krab aan mijn voorhoofd. ''Hoi.'' Ineens komt er een lelijke grijns op zijn gezicht. ''Ik ben kapot lekker.'' ''HAHAHAHA.''

Ik ga niet liegen voor jullie, maar hij is écht wel knap. (Spaansemarokkaan en Marokkaansespanjaard lol?)

''Ik ben mooier dan jou vriend?'' Ik zoek in mijn tas naar mijn over de datum koekjes en als ik ze heb kijk ik hem met een vieze lach aan. ''Heb je honger?'' ''Altijd babe.'' Ik druk de koek in zijn hand en kijk hem afwachtend aan. 

Ineens gooit hij het weg in prullenbak naast ons?

''KILL. Mijn koek?'' Roep ik geschrokken. ''Schatje, ik heb met duizenden meisjes gehad. Denk je ik ben dom?'' Zegt hij droog en pakt uit zijn zak een pakje kauwgom. ''Hier, voor de schrik.'' Ik kijk hem scheef aan en pak een kauwgompje.

En meteen spuug ik het weer uit. 

''HAHAHA LEKKER VOOR JE KUTHOER. Hij zit al een jaar in deze jas, speciaal voor zulke noodgevallen.'' Ik klap hem op zijn gezicht en al gauw werden we weggestuurd naar buiten.

''Zina, wat gaan we doen?'' ''IK GA NAAR BADR. DOEI!''

---

Lol? Stem en reageer. Dat vind ik:

Fijn
Lief
Top
Fantastisch 

Oké doei

HAPPY BIRTHDAY TO Marokkaansespanjaard, al was ze gisteren jarig... Voor mij is ze heel de week jarig :)

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now