6

5.5K 291 48
                                    

Ondertussen is Youssra al weg en Mo is ook al thuis gekomen. 'Ewa Mootje!' ik geef hem een knuffel en hij kust me op mijn voorhoofd. 'Wat heb ik gehoord? Ben jij stout geweest op school?' vraagt hij verbaast. 'Ja! Ehm, neejj! Pff.. Je weet toch die Hamza?' hij knikt en ik friemel aan mijn mouwen. 

'Hij maakt mij gek! Wollah hij is niet honderd! Oeff' ik zucht en neem plaats op de bank. 'Wat heeft hij gedaan? Wollah ik breek zijn nek' sist hij boos. 'Ewa kijk, die les van aardrijkskunde was kapot gaar. Dus ik zo op mijn telefoon een spelletje spelen, gaat hij mij verraden. Toen kreeg ik we7ed woedeaanval, en toen ging ik schreeuwen. En toen moest ik eruit. En toen ging Youss mee. En toen vroeg die docent waarom. En toen ging ze een boek naar zijn hoofd gooien' zeg ik in een adem. Hij schiet in de lach en komt niet meer bij. 

'Zeg wollah Y-youss heeft e-een boek naar de docent gegooid?' vraagt hij terwijl er tranen over zijn wangen rollen. Dafuq? 'Eh ja, naar meneer de Wit. En geloof me, hij werd wit toen die boek op zijn neus belandde' hij giert het uit van het lachen.

Wollah soms begrijp ik mijn broer niet. Ik weet niet of hij lacht om mijn gare grap of om Youssra. Hij schraapt zijn keel en staat weer op. 'Mohim, die Hamza gaat eraan' zegt hij boos. Ik knik en opeens schiet er wat in mijn hoofd.'IK HEB TROUWENS VESPA GEKREGEN A MATTIE!' schreeuw ik blij. Hij kijkt mij sluw aan en zit een beetje op zijn telefoon. 'HEB JIJ DIE GEKOCHT VOOR MIJ?!' hij kijkt me glimlachend aan. 'Ja, ik heb hem ook voor je uitgekozen' zegt hij trots. Ik vlieg hem om zijn hals en druk allemaal kusjes op zijn gezicht. 'Ga van mij af a zeekoe. Wollah je bent zwaar' lacht hij. Wauw, wat ben ik toch blij met een broer als Mo... Hij is gewoon mijn wederhelft, mijn allesje, ik houd zoveel van hem..

Even later wordt Mo gebeld en hij kijkt verbaast naar de display en neemt op. 'Hallo? ... Wa'alykom ou salam ... Echt? ... Mech7ar sa3ad? ... Waga! ... Oké doei!' Hij hangt op en ik kijk hem vragend aan. 'Ik moet gaan! Doei izanhoofd!' Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en en laat mij stomverbaasd alleen.

Ik zucht en loop naar mijn kamer. Ik verwissel mijn kleding in een pyjama en doe mijn haar in een losse knot. Ik zucht en laat mezelf achterover vallen op mijn grote bed. Ik surf een beetje op Instagram en zie dat Abdel Hasib een foto heeft geplaatst.

Love🙏🏽💖

Heeft hij erbij geschreven. Ik zucht diep en staar naar de foto. Waarom kunnen sommige jongens zo knap zijn? Masha Allah... Ik zoek mijn boeken bij elkaar en begin aan mijn huiswerk.

Na dik één uur ben ik eindelijk klaar en ik kijk op de klok. Het is 3 uur, ik moet Zakaria halen uit school! Snel trek ik een joggingbroek aan en doe mijn Moncler jas aan. Mijn haar doe ik in een staartje en ik spring in mijn Uggs. Ik grijp naar mijn telefoon en sleutels en sluit alles af. Vervolgens spring ik op mijn Vespa en ik rijd naar de school van Zakaria. Eindelijk op mijn Vespa...

Als ik ben aangekomen wacht ik geduldig op dat het half 4 is. Nu is het kwart over 3 en steeds meer ouders beginnen te komen.

Ik ga zitten op een bankje en staar wat voor me uit. En ik schrik als ik zie wie het plein op komt...

---

Wie zou het zijn? Laat me het weten in de reacties en stem❤️

Verloren Liefde (VOLTOOID)Where stories live. Discover now