V| hot beauties

3.7K 283 86
                                    

RHOSLYN

Küçük odasında uzun bir süredir sadece volta atan Rhoslyn ağlamamak için kendini sıktığından boğazındaki yumru artık canını yakmaya başlamıştı.

Ne yapacağını bilmiyordu.

Zayn Malik, yaptığı şeyin getireceği bedelleri hiç düşünmeden Sör Yue' nin başını aldığında Rhoslyn yakında olacak her şeyi anlamıştı. Bir başka krallığa gelen elçiyi öldürmek tamamen savaş açmak demekti ve Rhoslyn bunun olması yerine ölmeyi seçerdi. Savaş yeniden başlamamalı, kendisi yüzünden milyonlarca insan hayatını kaybetmemeliydi.

Odasının kapısını açtı kararlılıkla. Karşısında Sör Liam vardı.

"Bir sorun mu var Leydi Rhoslyn?"

"Prensini görmem gerekiyor."

"Yarın sabah bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Saat epey geç oldu ve prens-"

"Zayn' i görmek istediğimi söyledim sana." Sesi öylesine tehditkar çıkmayı başarmıştı ki, Liam Payne sessizce başını sallamış ve ardından dediğini yapmak üzere yürümüştü.

Uzun bir yol yürüdükten sonra gösterişli kapının önünde durdular. Rhoslyn buraya ilk geldiği akşamı hatırladı. Prens ile akşam yemeği yemişti. Prensin ejderhası ise bir muhafızı... Ağzından çıkan ateşle birlikte adamı yutması Rhoslyn' in gözlerinin önünden bir an bile olsun gitmiyordu.

Liam Payne kapıya hafifçe vurdu.

"Gir."

"Burada bekle."

"Çekil önümden." Rhoslyn, Liam' ı çekip tek başına içeri girdi ve kapıyı kapattı. Zayn Malik kadife kumaşla kaplı bir koltuğa yayılarak oturmuş bir halde kılıcını temizlemekle meşgulken Rhoslyn, yerdeki kanlı kumaş parçalarını gördü.

"Uyuman gerekmiyor mu?" dedi prens ona bakmadan.

"Uyuyamıyorum."

"Öyle mi? Neden?" Prensin sesindeki alay Rhoslyn' i çıldırtıyordu. Nasıl böylesine umursamaz olabilirdi? Resmen bir savaş başlatmıştı ve prens gülmeyi seven bir adam olsa buna kahkahalar bile atabilirdi.

"Ne yaptığının farkında mısın?"

"Sorun ne Rhoslyn?"

"Kuzeye savaş açtın!"

"Yani?" Sonunda kılıcını koltuğun kenarına yasladı ve keyifli bakışlarla ayağa kalkıp Rhoslyn' e doğru yürüdü. "Neden korkuyorsun?"

Tam Rhoslyn' in karşısında durunca Rhoslyn daha da gerildiğini hissetti. Sıcaklıyor ve bu kendini beğenmiş prensten uzaklaşmak istiyordu. Ama bir adım bile kıpırdamadan gözlerini onun ateş gibi parlayan irislerine dikti.


"Korkuyorum çünkü masum insanlar ölecek."

"Her zaman bedel ödeyen bir taraf vardır."

"Senin bencilliğin yüzünden ölecekler!"

fire and blood • malikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin