LVII| three months

1.6K 177 233
                                    

KILLIAN

Thomas ölmüştü. Biricik kardeşinin gözünde görmüştü ölümün acısını. Hook, kardeşi ve sevdiği kadın için yaşardı ama sevdiği kadın en değerli varlığını öldürmüştü.

Regina herkesi öldürmüştü.

Ve ejderha onun sonu olduğunda vaktinde yetişememişti. Pişmandı. Tıpkı Thomas' ın gözünden çıkan ok gibi Regina' nın gözüne kancasını saplamak istemişti. Bunu yapacaktı. Gerçekten yapacaktı. Ama geç kalmıştı.

Sonra Ariel vardı elbette. Geri döndüklerinde Jolly Roger' ın pruvasında, boynunda bir iple sallanırken bulmuşlardı onu. Ve muhtemelen Ariel hamile olduğu için sadece kendisini öldürmemişti.

Boğulmuş Tanrı' nın huzurunda cenazeleri gerçekleşti sonraki gün. Bir sandala yerleştirilen bu iki beden ölümde de birlikteydi ve denize açılıp bir ok yardımıyla sandal alev aldığında da birlikte son yolculuklarını tamamladılar.

Dünden beri hiç konuşmadıkları Zayn hemen yanında, duygusuz bakışları ile alevler içindeki sandalı izliyordu. Shawn Mendes ve yaver çocuk de onun yanında, suskunlardı. 

"Kız kardeşin için suçlu olduğumu düşünüyorsan şimdi beni öldür." dedi Hook sonunda. Bu acıya katlanamıyordu. Çok gençti Thomas. Ölümle karşılaşmak için çok genç ve neşeli. Ben ölmeliydim, diye düşündü. Orada yanan ben olmalıydım.

"Düşünmüyorum." dedi Zayn. Bir süre sessiz kaldı. "Acını anlayabiliyorum... Kardeşini ben de sevmiştim."

Tanrı bütün kötülüklerin karşılığını verir. Ve şimdi yaptıklarimın bedelini ödüyorum.

Ne için yaşayacaktı şimdi Hook?

Regina' nın yatırıldığı sandal son yolculuğuna gönderilmek için getirildiğinde arkasını dönen Zayn hızla uzaklaşmıştı buradan. Regina' ya nefreti öyle büyüktü ki kendisini onu takip ederken buldu. Yaver ve kurt çocuk da peşlerinden geldi. Şimdi ne olacaktı? Her şey bitmiş miydi? Nereye gittiklerini bile bilmezken Kraliçe Eli Johnny Depp karşılarına çıktı ve Zayn önüne geçen bu adam yüzünden durunca herkes durmak zorunda kaldı.

"Acınızı anlıyorum Kaptan Hook ve bunun hiç sırası değil fakat konuşmamız gereken önemli bir mesele var." Elinde sıkıca tuttuğu, rulo haline getirilmiş mühürlü bir kağıt dikkatini çekti. Akıllı olan her insan konunun o mektupta yazanlar ile ilgili olduğunu anlardı.

"Konuş ve yolumuzdan çekil." dedi Zayn sabırsızca.

"Kraliçe Regina iki gün önce yanıma geldi ve yakın zamanda öleceğinden bahsetti. Hatta sizin..." Zayn' e çekingen bir tavırla baktı. "Sizin öldüreceğinizi ve kimsenin hiçbir müdahalede bulunmamasını söyledi."

Şimdi anlayabiliyordu Hook. Kraliçe öldürülmüştü ve kimsenin Zayn' e dokunmamasının nedeni de verilen emirdi. Normal şartlarda olay anında Zayn' in öldürülmesi ve kaleyi kısa bir süre içinde kaosun sarması gerekiyordu.

"Kraliçe varisini o gün seçti." dedi Johnny ve elindeki kağıdı Hook' a uzattı.

Killian Jones varisin kim olduğunu ya da Brownland' in artık nasıl yönetileceği ile ilgilenmiyordu. Savaş istiyordu o. Öldürülmek istiyordu.

fire and blood • malikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin