XLVIII| new toys

1.3K 135 115
                                    

HARRY

"Bugünden küle dönüşeceğim güne dek ben seninim, sen de benim. Sonsuza dek seni seveceğime ve onuruna leke sürecek hiçbir şey yapmayacağıma Işığın Tanrısı üzerine yemin ediyorum."

Harry Styles, Brannan Hanesi' nden Celine' ye evliliğin mührü olacak öpücüğü verdiğinde Celine artık onun himayesi altına girmişti. Bir müddet önce karşısında Celine yerine Safaa Malik vardı. Aptal fahişe. Babası Desmond krallığa daha yakın olabilmek adına Harry' i Safaa ile evlendirmek istemişti ancak kızı düğünde -Harry' nin önünde- katletmişlerdi. Biraz bile üzüntü duyduğunu hatırlamıyordu. Babası ise çıldırarak planlarını değiştirmiş ve bu sefer krallığa daha da yakın olmasını sağlayacak o planını işe katmıştı. Gemma Styles. Ancak aptal Zayn onunla evlenmeyi kabul etmeyip üstüne Desmond Styles' ı aşağılaması onun ölüm fermanı olmuştu. Eğer babamı dinleyip Gemma ile evlenseydi hala tahtında oturacak ve biz de onun destekçileri olacaktık.

Evlilik töreninden hemen sonra ziyafete geçilmişti. Onlarca çeşit yemek vardı Ejderha Kalesi' nde. Harry' nin annesi düğünün kusursuz olması adına harcamadan kaçınmamıştı. İçten içe krallığın batık olduğunu biliyordu fakat bu sadece bir düğündü değil mi? Düğünler eğlenceli ve masraflı olurdu.

Harry lezzetli bir levrek yerken Celine Brannan' ı incelemişti. Kızın güzel olduğunu pek söyleyemezdi. Cansız görünen kahverengi saçları bukleler halinde beline kadar uzuyordu. Gözleri sıkıcı bir kahverengiydi. Ve boyu öylesine kısa ve bedeni inceydi ki Harry onun içine bir bebek bıraktığında bebeği nasıl taşıyacağı konusunda emin olamamıştı. Göğüsleri küçüktü. Dudakları ince, dişleri ayrık ve burnu kavisliydi. Çok çirkindi. Çok fazla.

Harry kendini ona layık görmüyordu. Fahişe Safaa bile Celine' den daha güzeldi.

Ziyafetler sırasında güneyin lordları ve asilleri masalarını ziyaret ederek hediyelerini bıraktı, tebrik dileklerini sundu. Durmaksızın teşekkür etmekten bıkmış, bir an önce odasına gidip Celine' yi sertçe becermek istiyordu.

Danslar, şarkıcılar, sihirbazlar, jonglörler, soytarılarla geçen koca bir gün sonunda bittiğinde Harry ve Celine odalarına gittiler. Kızın korktuğu öylesine belliydi ki bu Harry' e daha çok zevk veriyordu.

Kapıyı kapatırken Brannan kızı yatağa doğru gitmiş ve gözyaşı ile dolmuş gözlerini yere eğmişti.

"Soyun." dedi Harry. "Rahmine bir bebek koyacağım."

Celine soyundu. Ne yazık ki kız çıplak kaldığında daha da çirkindi. Kemikleri sayılan vücudunda çekici hiçbir şey yoktu ve Harry' nin aletinde bir kıpırdanma bile olmamıştı.

"Böylesine çirkin doğmayı nasıl becerebildin?"

"Özür dilerim prensim."

"Sesini kes."

Kız sustu. Harry ona doğru yürürken üzerindeki takımın ipliklerini çözmüş ve ardından kemerini çıkarmıştı. Kısa sürede tamamen çıplak kaldığında kızı yatağa ittirdi. Celine Brannan neye uğradığını şaşırmış bir halde yatakta doğrulacaktı ki Harry ona engel olup bir çuval gibi kızı ters çevirdi. Hala kalkmayan aletine dokunup ileri geri sallarken gözlerini kapattı ve Rhoslyn Clifford' u hayal etti. Zayn onu her gece siktiğine göre çok iyi olmalı. Tanrım onun dolgun göğüslerini bir kereliğine bile olsa avuçlamak isterdim.

Parmakları arasında sertleşen aletini Celine' ye soktuğunda kızın bakireliğini aldı ve onu gerçek bir kadın yaptı. Onun ilki olmasını önemsemeyip sert hareketler yapması kızın ağlamaya başlamasına neden olmuştu. Acıyla çığlıklar atıyor ve daha nazik olması adına hıçkırıklarla yalvarıyordu.

fire and blood • malikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin