XVIII| gods

2.7K 184 36
                                    

Aurora • Nature Boy


KILLIAN

Yüksek kayalarda inşa edilmiş olan kudretli Fırtına Kalesi' nin pencerelerinden birinden Umi şehrinin limanını izliyordu Hook. Fırtına Kalesi öyle yüksek kaya parçalarının üzerine kurulmuştu ki, şehrin tamamı kalenin içindeyken rahatça görülebiliyordu. Ve izlediği bu hareketli liman onunla kardeşinin bilinmez yolculuğu içindi. Kendi tayfası ile kraliçenin adamları -onlara muhafız demek pek doğru olmazdı- korkunç kadırgası Jolly Roger' a bugün başlayacakları yolculuk için gerekli olabilecek her şeyin yüklemesini gerçekleştiriyordu.

Her zaman olduğu gibi yine eli boş bir şekilde Regina' ya geri döneceklerinin farkındaydı. Regina ejderhaların soyunu kurutmak gibi bir hayale kapılmıştı ancak bir grup korsanla, gökyüzündeki ateş saçan ve ahşap gemileri bu ateşle denizin dibine gömen ölümcül canavarları yok etmesi imkansızdı. Ayrıca yıllar boyu -sadece ejder krallığına zarar vermek için- yapılan korsan akınları sadece zarar ve büyük can kayıpları olarak geri dönmüştü. Hayalleri için Regina' ya gerçek bir mucize gerekiyordu. Mucizeler ise bu topraklardaki lanetli korsanları terk edeli çok olmuştu.


Odasının kapısı açıldığında limandan gözlerini ayırmadı. Gelen kişinin kim olduğunu biliyordu zaten... Regina ellerinden birisini Hook' un omzuna yerleştirdi. Oradan ise yavaşça sırtına inmişti.

"Bugün zaferimizin başlangıcı Killian. Bunu hissedebiliyor musun?"

"Gustavo Fring' in kim olduğunu hala söylemediğin için hissedemiyorum."

Regina sır saklamayı sever, bir şeyi yapmak istemiyorsa asla yapmazdı ve Hook ondan bilgi alamayacağını biliyordu. Bir bilinmezliğe doğru yelken açacaktı.

"Gustavo konuşmak istediğim bir adam. Onunla konuşmamı sağlayacak mısın?" Regina, Hook' un önüne geçerek limandaki görüşünü bozdu. Bozmasa bile Hook karşısındaki derin koyu kahverengi gözlerden başka hiçbir şeye bakamazdı.

Kalbinin hızı gittikçe vahşileşirken "Bundan şüphen mi var?" diye sordu sessizce. Regina dolgun dudakları ile Hook' a inanılmaz güzellikte bir tebessüm bahşetti.

"Asla bir şüphem yok Killian. Yaşamımda senden başka güvenebileceğim hiç kimse kalmadı." Regina diğer eli ile yanağını okşadığında Hook büyülenmişti. Kıpırdayamıyor ve bir kadının karşısında hissettiği bu zayıflık onu öldürüyordu. O korkulan korsan, Kaptan Hook' tu. Aşık Killian olmamalıydı.

"Zion' a da senin kadar güvendim ve onu tüm kalbimle sevdim. Onu bizden aldılar. Biz de onlardan sevdiklerini almak zorundayız."

Hook' un aşktan gözü dönmüş olsa bile aşk gerçekleri görmesine engel olmuyordu. Zion Malik intihar etmişti. Babası Zalim Zasha ise çoktan ölmüştü ve intikam almak istedikleri ejderha kralının Zion üzerinde bir suçu yoktu. Hook bunu geçmişte bir kere daha Regina' ya söylemek gibi bir hata yapmıştı. O gün anlamıştı ki Regina hastalıklı bir şekilde tüm ejderhaların suçlu olduğu fikrine kendini inandırmıştı ve saplantılı bir şekilde başka hiçbir şey düşünemez olmuş, hayatına devam etmemişti. Zion' un öldüğü gün "Bugün içimdeki her şey Zion' la birlikte öldü." demişti Hook' a. "Ve her bir Malik' i yok etmeden ruhum huzur bulmayacak. Benimle olacak mısın Killian? Sevdiğimizin intikamını benimle birlikte alacak mısın?"

fire and blood • malikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin