LXVII| victory or defeat

2.1K 200 139
                                    

Ramin Djawadi • Farewell

RHOSLYN

Tek gözlü ve korsan kılıklı bir adam tarafından tüm o karmaşanın içinde kucaklandığında neler olduğunu anlayamadan kendisini bir savaş kadırgasının kamarasında bulmuştu. Panik halindeydi ve o an için bu küçük kamaranın kapısının neden kilitlendiğini pek düşünememişti.

Hala inanamıyordu. Ve eğer hala bir kabusun içinde sürünmüyorsa Louis' in az önce hemen kollarında öldüğünü ve Anghrist' in de Kanlı Kale' nin her bir duvarına, kulesine ve taş parçasına alevlerini püskürttüğünü görmüştü.

Louis...

Yüreği bir kez daha acıyla burkulduğunda dostu için gözyaşları döküldü. Ellerinde ve üzerindeki kumaş parçalarında onun hala ıslak olan kanı varken yanakları nasıl kuru olabilirdi?

Zayn' in bedenine sardığı pelerinle ellerindeki kanı temizledi ancak bir yararı yoktu. Ölümün temsili olan o kızıl renk ellerini bırakmamıştı.

Bir tıkırtı sesi duyunca irkilerek ayağa kalktı ama yaralı bacağının ani sancısıyla tekrar küçük kamara yatağına oturdu. Çevresinde kendisini savunabileceği bir şeyler arasa da bulamadı. Louis' in ona verdiği hançerin nerede olduğunu tanrı bilirdi.

İçeriye sıska bir adam girmişti. Elinde büyükçe bir tas su taşıyordu. Rhoslyn "Yaklaşma!" diye haykırdığında sıska adam şaşırarak olduğu yerde durdu. Kıyafetlerinden onun bir korsan olduğunu anlamak zor değildi. Şimdi de korsanların eline mi düştüm?

"Sana sıcak su getirdim."

"Beni nereye götürüyorsunuz? Buradan çıkmam gerekiyor... Zayn beni bulamazsa sizi de öldürür. Görecek- YAKLAŞMA DEDİM!"

Korsan bir kez daha adım atmaktan vazgeçtiğinde "Kral seni bulacak." dedi sadece. Rhoslyn hiçbir şey anlamazken korsan tüm uyarılara rağmen ona yaklaşmaya devam etti. Sıcak suyu yatağın yanındaki komodinin üzerine bırakacakken hala onun gitmesi gerektiğini bağıran Rhoslyn, bir çığlık atarak korsanın ellerini ittirdi ve bir tas sıcak su yere saçıldı. Kendini kaybetmiş bir halde geriye doğru yatıp sağlıklı bacağıyla korsana tekmeler savurdu. Kimse ona bir kez daha dokunamayacak, buna izin vermeyecekti.

"Rhoslyn."

Aniden durup kapıya baktığında diğer dostunu, Liam' ı, gördü. Liam hüzünlü gözlerle onu izlerken temkinli adımlarla yaklaştı ve korsana döndü. "Leydin için biraz daha sıcak su getir."

Korsan ikisini yalnız bırakmadan önce kapıyı kapatmayı da ihmal etmemişti. Ve Rhoslyn' in panik halindeki aklı bir kez daha karıştı. Liam' ın bir korsan gemisinin içinde ne işi olabilirdi?

"Sakin ol." dedi ve yanına oturdu. "İyi misin?"

Nasıl iyi olabilirim Liam?

"Louis az önce kollarımda öldü."

Dolmuş gözlerini saklamak isteyen Liam yüzünü karşıya çevirerek derin bir nefes aldı. Onun acısını tahmin bile edemiyordu. Rhoslyn sadece bir süredir tanıdığı bir arkadaşı, Liam ise birlikte büyüdüğü kardeşini kaybetmişti.

fire and blood • malikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin