XIV| city rumours

3.5K 192 74
                                    

Medya/Thomas 👅🔥

KILLIAN

Jones kardeşler Umi şehrinin limanlarından birinde sarhoş balıkçılar ile zaman geçiriyorlardı. Sadece Hook balıkçılarla zaman geçiriyor denilirse daha doğru olabilir. Thomas Jones' in, ilgisini bacaklarının üzerindeki fahişeden çekebilmesi imkansızdı.

Thomas fahişenin bacaklarını aralayıp elini incecik tüllerden içeri soktuğunda fahişeden yükselen iniltiler arttı ve bu da Hook' un biraz daha sinirlerini bozdu. Kardeşinin tüm bunları yanında yapmasından nefret ediyordu.

"İğrenir gibi bakma Hook. Bir korsanın en sevdiği şey deniz ve fahişe değil midir?"

Hook, uzun vakittir kendisine dertlenen balıkçı adama sonunda dikkatini vererek "Para uğruna varlıklarını satan insanları mı sevmeliyim?" dedi.

"Eh, fahişeler olmasa çıkacak kaosu düşünebiliyorsundur."

Hook umursamazca omzunu silkti. Balıkçılardan sıkılmıştı artık. "Sorun kadınlarda değil yaşlı adam. Eğer erkekler siklerini tutabilse fahişesiz ve kaossuz bir dünya olabilir."


"Erkekler ve sikini tutmak mı?" Yaşlı balıkçı kirli ve çürük dişlerini sergileyecek büyüklükte bir kahkaha atıp ardından cebindeki bir bakırı ileride bekleyen fahişelerden birine gösterdiğinde fahişe arsız gülüşler ile balıkçının yanına geldi.

"Sik nasıl tutulurmuş göster ona kızım." Esmer fahişe kahkaha atarak yaşlı adamın önünde diz çöktüğünde Hook' un midesi daha fazlasını kaldıramayacaktı. Oturduğu kayadan ayağa kalkıp kardeşine döndü.

"Thomas, gidiyoruz." Thomas onu duymamıştı bile. Hook derin bir iç çekerek kardeşinin üzerindeki fahişenin saçlarını eliyle kavradı ve kızı yere fırlattı. Kızın acı çığlığı, beraberinde kanı getirmişti.

"Ne yapıyorsun?" dedi Thomas öfkeyle.

Hook avuç içleri kanayan fahişeye "Kaybol. Seni öldürmem vaktimin birazını bile almaz." dediğinde genç kız anında yok olmuştu.

"Bunu yapmandan nefret ettiğimi biliyorsun kardeşim." Thomas ağabeyine ters bakışlar göndererek oturduğu ahşap kasadan kalktı. Hook' un cevap vermeyeceğini anlayan Thomas derin bir iç geçirdi ve yine konuştu. "Pekala. Nereye gidiyoruz?"

"Fırtına Kalesi' ne."

Ancak soruyu cevaplayan Killian Jones değildi.

Jones kardeşler sesin geldiği yöne döndüklerinde kraliçenin muhafizlarından biri ile karşılaştılar. Muhafız kahverengi aygırından inme gereği duymadan bıkkın bir halde konuşmaya başladı. "Kraliçe Regina sizi kaleye çağırmam için gönderdi. Konu oldukça önemliymiş, geç kalmasanız iyi olur."

"Kraliçe neden bizi istiyor ki?"

Thomas' ın sorusu, Hook' un "Birazdan kaleye doğru yola çıkacağız." demesi üzerine havada kalınca Thomas tekrar gözlerini devirdi.

Muhafız başını onaylar anlamda salladıktan sonra atını mahmuzlayarak uzaklaştı. Hook ve Thomas bir balıkçının yardımı ile -tehdit ve şantaj da sayılabilir- kendilerine birer aygır buldular. Atlarını mahmuzlayıp kaleye doğru yola çıktıklarında başlangıçtan beri homurdanıp duran kardeşinin sesine kulak verdi.

fire and blood • malikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin