LV| fighting to death

1.4K 157 145
                                    

HARRY


Harry' nin çirkin karısı Celine' nin kardeşi Lord Cedric Brannan yakışıklı bir adamdı ve Gemma Styles' a evlilik öpücüğünü de verdiğinde kız kardeşi de artık bir Brannan sayılırdı.

Düğünden hemen sonra ziyafet başladı. Çalgıcılar, eğlenceli şarkılar, soytarılar, jonglörler, sihirbazlar... Kışın ortasında adeta bahar şenliğiydi. Fakat neden kimse mutlu değildi?

Önündeki lezzetli görünen yemeklere baktı Harry. Günlerdir eskisi gibi yemek yemiyordu. Daha doğrusu Zayn' in Brownland' de görüldüğünü öğrendiği o konsey sabahından beri. Huzursuzdu. Ve ne zaman uyusa Zayn onun kabuslarına gelerek kendisine türlü işkenceler yapıyordu. Kabuslar her zaman farklı, sonucu ise hep aynıydı. Son nefesini verirken gördüğü tek şey onun gülümseyerek ölümünü izleyen ela gözleriydi.

Babası da o günden beri keyifsizdi. Herkese cesur görünmeye çalışsa da Harry babasını tanıyor, onun da endişeli olduğunu biliyordu. Her sabah gerçekleşen küçük konseyin tek konusu Zayn olmuştu zaten. Henüz bu sabah onu öldürme yolları konuşulmuştu.

"Orası korsanların bölgesidir." demişti Lord Kumandan Raegan. "Güvenilir bir korsan tutalım ve onun kafasını bize getirsin."

"Korsanlara güvenilmez." diye çıkışmıştı Harry.

"Altına boğacağın bir korsana her zaman güvenebilirsiniz prensim."

"Korsanlar altınla sarhoş olur. Bu iyi bir fikir lordum." diyen babası devam etmişti. "Güvendiğiniz iki adamı doğruca Brownland' e gönderin. Bu işin hemen halledilmesini istiyorum."

"Zayn Malik' in Kraliçe Regina ve Kaptan Hook ile birlikte şehirleri dolaştığını duydum. Suikastin o kadar kolay olacağını hiç sanmam."

Harry muhbirlerden nefret ediyordu. Bugüne dek hiçbir muhbir onlara güzel haberler vermemişti.

"Neden şehirleri gezdiklerini biliyor musunuz Lord Simon?"

Muhbir Simon kederle başını iki yana salladı. "Ne yazık ki bu titizlikle saklanıyor Majesteleri. Fakat tuhaf bir şeyin dikkatimi çektiğini bilmenizi isterim. Uğradıkları her şehirden bir grup askerin Kraliçe Regina' nın kendi şehri olan Umi' ye gittiklerini duydum. Bununla birlikte Kaptan Hook' un donanması da hazırlık içinde."

"Zayn Malik savaş için hazırlık yapıyor." demişti Rahip Ilham. Yaşlı adamın sesi korku ile titrerken Harry ve diğer herkes gerilmişti.

"Zayn Malik eski gücüne sahip değil ve Greenland' de onun yanında duracak hiçbir hane de olmayacak. Lordlarım, hatırlatmak isterim ki Zayn Malik bir ejderhaya da sahip değil. Malikler güçlerini her zaman ejderhalardan almıştır."

Çekingen bir tavırla "Majesteleri," diyor Lord Kumandan Raegan. "Açıkçası bazı hanelerin bizi desteklediğinden şüpheliyim."

"Şüpheniz olmasın. Obsidiyen tahtta oturan benim ve topraklarımdaki tüm haneler yeminleri ile bana bağlı. Hepsi yanımda olmak zorunda."

Baba, sen de yeminini bozdun. Yeminlerin bir değeri mi kaldı?

"Yine de, bu tedbir almayacağımız anlamına gelmez. Lord Raegan, Aslan Ağzı' daki tüm aslanların Kralın Şehri' ne getirilmesini istiyorum. Eğer bize saldıracak olurlarsa önce aslanlarımızı geçmek zorunda kalacaklar."

fire and blood • malikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin