13

7.6K 393 51
                                    

Volgende dag :


Vandaag hadden ik en Amel een matching outfit aan. Allebei zwarte spijkerbroek met zalmroze off shoulder shirtjes en zalmroze adidas superstars.

We liepen de school in en gingen op een muurtje zitten. Ik nam een koek uit mijn tas en deelde die samen met Amel als ontbijt.

De bel ging en we liepen allebei naar ons lokaal. "Ik moet die kant op" zei ik. "Oke ciao" Ik liep de klas in en nam plaats. "Ilham, je moet nog een toets inhalen" "Huh?" "Is gewoon een luistertoets, kan je na school?" "Ja is goed"

Pauze :

"Ik moet vandaag toets inhalen" zei ik tegen Amel. "Ben je siri? Ik ging naar huis want had groepswerk" "Ga maar, ik kom wel alleen n

aar huis" "Serieus?" "Ja, ik ken me weg wel" "Oke sorry wollah" "Is niet erg"

In de klas :

"Mo, wat zijn de vragen van die leestoets?" "Leestoets?" "Ja jullie hebben gisteren toch leestoets gemaakt" "Ohw, wollah meh ik weet, heb niks ingevuld" Ik zuchtte. "Raphhh" riep ik. Raphael draaide zich om. "Wat zijn de vragen en antwoorden van de leestoets van gisteren" "Uhmm wacht, ik schrijf wel op een papiertje" "Aw thankss!"

16u00 :

De bel ging en iedereen ging naar huis. Ik moest nog die fucking toets inhalen. "Mo!!" riep ik. "Watser" "Geef deze sleutels aan Amel" zei ik en gaf hem mijn huissleutels. "Okey en waar ga jij?" "Toets inhalen" "Ohja, we moeten niet wachten toch?" "Nee ga maar door" "Oke tot morgen inshallah" "Inshallah, ciao"

Ik liep naar de voorziene lokaal en haalde mijn toets in. Was niet zo moeilijk, aangezien ik alle antwoorden al had. Na een kwartiertje was ik klaar. "Alstublieft" zei ik en gaf mijn toets aan de leerkracht. "Ben je zeker van al je antwoorden?" Ik knikte. "Oke, fijnde dag verder" "Bedankt mevrouw"

Ik liep de school uit, omw home. Ik zocht mijn oortjes, maar vond ze niet. Ik stopte aan een muurtje en zette mijn tas erop om mijn oortjes te zoeken. Na lang zoeken vond ik ze eindelijk helemaal onderaan mijn tas.

Ik liep verder en zag opeens Youssef aan de overkant. Hij had mij niet gezien. Ik scande hem even. Hij had een jeans shortje aan met een grijze trui. Zijn krulletjes stonden wild op zijn haren en hij had zijn oortjes in (zoals gewoonlijk). Ik zag hem aan de hoek van de straat wachten. Maar op wie? Ik liep langzaamer zodat hij me niet zou zien en keek hem aan.

Ik zag een meisje naar hem toelopen. Ze gaf hem een kus en toen liepen ze een parkje in. Omg?! Wie is dat? En waarom geeft ze hem een kus. Ik was niet jaloers, maar eerder verwonderd. De vorige keer zei hij nog helemaal iets anders tegen mij. Mijn nieuwsgierigheid was te groot en ik volgde ze.

Ik ging achter de struiken staan en spioneerde hen. Ja ja vrouwen zijn nu eenmaal FBI. Wie mij nu ziet, denkt wtf doet zij. Gelukkig was het niet zo druk.

Ze zat op zijn schoot en speelde met zijn haren, terwijl zijn handen rond haar kont zaten. Tfoe en ik die dacht dat hij anders was dan de andere  jongens. Ze kusten hem in zijn nek en gaf hem kusjes op de mond. Ieuw, ik walg er nu van. Wel jammer dit, ik had helemaal een andere beeld over hem. Ik bleef nog eventjes kijken. Ik scande dat meisje goed. Ze was opgemaakt alsof ze hierna trouwfeest had en ze was 3ayek strak en kort gekleed. Niet dat ik me nooit kort kleed, maar niet zoals zij. Zij was hoerig gekleed ja. Laatst zij hij nog dat zulke meisjes, zijn types niet zijn? Ik snap hem echt niet...

Ik besloot om maar weg te gaan, want dit was geen beeld om naar te kijken. Teleurgesteld liep ik naar de metrostation. En ik die dacht dat hij anders was? Nah nah, alle jongens zijn hetzelfde. Sommige spelen het gewoon wat slimmer.

Ik stapte af de metro en het beeld van Youssef en dat meisje bleef maar in mijn hoofd zweven. Wie is dat eigenlijk? Ik dacht na. Ohwww misschien is dat zijn ex? Wie weet. Hij had haar zo beschreven, dus misschien is zij het wel. Maar waarom is hij nog met haar? Ufff! Dat zijn niet mijn zaken. Ik moet er zelf niet aandenken. Zijn leven, hij doet ermee wat hij wil. Maar toch blijf het een teleurstelling...



Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now