129

5.9K 362 54
                                    

We stapten de auto in. De tranen gleden nog steeds naar beneden. Youssef zei niks en reed gewoon door. Ik denk dat hij ook wel weet dat hij me gewoon eventjes niet moet spreken.

Thuis aangekomen, hielp hij me mee met mijn jurk. We liepen naar binnen en ik plofte neer op de zetel. Ik trok mijn pumps uit en staarde voor me uit. "Ik kom zo" zei Youssef en ging naar boven. Ik bevond me alleen beneden, wat me dus nog meer aan het huilen maakte. Niet het feit dat ik alleen ben, maar het feit dat ik dan meer nadenk. Ik ben heel gevoelig als het neerkomt op familie.

10 minuten later kwam Youssef naar beneden. Zijn haren waren nat en hij had alleen een zwarte nike broekje aan, waardoor de druppels op zijn blote borstkas drupten. "Kom" zei hij. Hij nam mijn hand vast en trok me mee naar boven. "Je weet de douche zijn he" zei hij. Ik knikte. "Wil je me helpen met mijn jurk aub" Hij knikte en deed de rits open. "Dankje" zei ik. Hij glimlachte en gaf me een kusje op mijn wang. "Ik wacht op je" fluisterde hij in mijn oor en ging weg. Al mijn haren stonden recht en mijn hart begon sneller te kloppen. Ik wil er zelf niet aan denken, maar ja voor alles is er een eerste keer.

Ik nam een lingerie en mijn doucheproducten uit mijn valies en liep naar de badkamer waar ik al mijn make up afdeed, al die spelden uit mijn haren trok en uiteindelijk een douche nam.

Een uur en een half later :

Ik stapte de douche uit en droogde mezelf af. Ik smeerde me in met mijn favo nivea bodylotion en deed een witte lingerie aan. Ik kamde mijn haren en stak ze in een slordige dot.

Ik liep naar beneden en ging de keuken in

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik liep naar beneden en ging de keuken in. Ik nam 2 redbull blikjes uit de koelkast en liep terug naar boven. Ik liep onze kamer in, hij lag op bed. Hij keek me met grote ogen aan en beet verleidelijk zijn lippen. "20 jaar nodig" zei hij. "Ewa ja ik moest al die spelden en make up afhalen" "Hmmm" Ik ging naast hem zitten en gaf hem zijn blikje. "Dankje" Hij opende het en dronk het in 1 keer op. "Naar wat kijk je" vroeg ik en ging naast hem liggen. "Niks speciaals op tv op dit uur" zei hij en trok me dichter bij hem. Ik begon te lachen en hij kuste mijn nek. "Dit kietelt echt" zei ik. Hij zei niks en trok me op zich. Het begon met kusjes in de nek en eindigde... ja ik hoef niet in details te gaan.

Volgende morgen :

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Volgende morgen :

Ik opende mijn ogen. De zon scheen naar binnen. Mijn ene been bevond zich op Youssef en mijn hoofd op zijn schouder. Hij sliep nog, ik besloot om hem nog verder te laten slapen. Ondertussen stond ik op en liep naar de badkamer. Ik nam een douche, wikkelde een handdoek om me heen en liep naar de kamer om me aan te kleden.

Ik trok een grijze legging aan met een roze crop top, aangezien dat het eerste ding was dat ik vond in mijn koffer. Vervolgens ging ik naar beneden en maakte ik ontbijt klaar voor ons tweetjes. Bon, ik kan wel de lieve vrouwtje spelen en hem ontbijt op bed brengen, maar dat ben ik dus niet, dus ging ik hem wakker maken!


Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu