117

6.4K 380 85
                                    

16u00 :

Ik maakte me klaar, trok een grijze jeansbroek aan met een witte cropped pull (omslag). Ik stak mijn haren in een lage knot en trok een beige polopetje aan. Ik deed mijn grijze adidas schoenen aan en maakte me op. Ik spoot nog een lekker geurtje, nam mijn phone en autosleutels en ging naar beneden.

Ik stapte mijn auto in en ging achter Nawal. Ik haalde haar op en we reden met alle ambiance naar de bios.

Aangekomen, parkeerde ik de auto en stapten we af. We liepen naar binnen en besloten om IT 🤡🎈te kijken. Vooraleer we de cinemazaal binnenliepen, kochten we nog wat te eten🍿🍫🍭

Na de film :

"Ik heb honger" zei Nawal. "Same" "Oke dat word weer eten!" riep ze. Ik begon te lachen en we liepen naar buiten. We stapten de auto in en reden richting een leuk restaurantje.

Halfuur later :

We zaten aan tafel te wachten op ons eten, terwijl we het hadden over ons werk. "Ik ben echt blij dat je manager gaat worden man" zei Nawal. "Ik ook wollah" "Trouwens onze baas is fucking lekker👅" Ik rolde met mijn ogen. "Zeg niet dat je hem niet knap vind he? Iedereen heeft het over hem" "Hij is knap ja, maar jullie kijken altijd zoveel naar het uiterlijk" zei ik. "Uiterlijke trekt aan, innerlijk maakt verliefd schat" zei ze. Innerlijk maakt verliefd 😒...

"Ohjaaa, maar dat is je neef toch?!" zei ze. "Huh nee?" "Wollah hta je zei het de vorige keer" Oh ja shit helemaal vergeten. "Uh ik bedoel ja, maar is verre neef" zei ik snel. Ze begon te lachen. "Mohim liegen kan je dus echt niet" Ik probeerde niet te lachen. "Hij is je neef niet, wat dan wel?" Ik hief mijn schouders op. "Lang verhaal" zei ik. "We hebben tijd hoor" zei ze met een knipoog. "Ons eten is er" veranderde ik snel van onderwerp.

"Je hoeft niet van onderwerp te veranderen om mijn vraag te ontwijken" zei ze. "Er valt niks te vertellen, we zaten gewoon samen op school vroeger" "Hmmm en die zuigplek van wie heb je die?" Mijn hart begon sneller te kloppen, ik dacht dat hij niet zichtbaar was. "Sowieso van hem he, denk je dat ik niet doorhad hoe hij je aankeek op het feest?" Ik zweeg. "Er is iets tussen jullie of er was iets" "Er is niks tussen ons" "Dan was er iets" Ik zuchtte. "Oke hij is mijn ex" "AHAAA IK WIST HET!" riep ze voor de hele restaurant.

"Ssshhtt!" riep ik. "Haha sorry, maar hoe dan? Tell me!! Hoe kan je het uitmaken met zo'n lekkerding!" "Die lekkerding van jou heeft een fuckedup karakter" zei ik. "Helemaal niet, hij is gewoon wat harder, dat is aantrekkelijk, een echte man" zei ze terwijl ze haar wenkbrauwen wiebelde. Ik begon te lachen. "Dus vertel me aub alles van begin tot einde" zei ze.

Aangezien ze zo aandrong, vertelde ik haar alles. Het was raar om alles terug naar boven te halen.

"Shit man heftig, maar je ziet gewoon dat hij nog van je houd" "Echt?!" kwam er onbewust uit. Ze glimlachte. "Ja en jij ook, zelf een blinde kan dat zien" Ik kleurde een beetje rood.

Mijn gsm rinkelde. Het was een onbekend nummer. "Wie is dat?" vroeg ze. "Geen idee" Ik nam op. "Hallo?" "Ilham kan je straks langskomen" "Youssef?" "Ja" "Waar?" "Mijn bureau" "Ik ben nu bez..." "Straks" "Ok" zei ik en legde af.

"Wat zei hij?" vroeg Nawal. "Of ik straks kon langsgaan" "Hmmm oelalala" "Begin maar niet met je grapjes" "Nee nee, maar ben wel benieuwd wat hij te zeggen heeft" zei ze. "Sowieso iets met werk" "Uhuu of misschien dat hij met je wilt trouwen of..." "Zwijg" zei ik en at verder.

Een uur later :

Ik legde Nawal af bij haar thuis en reed naar mijn werk. Ongeveer een kwartier later kwam ik aan. Ik stapte af en nam de lift naar boven, naar Youssef zijn bureau.

Ik klopte op de deur. "Ja" hoorde ik zijn zware stem zeggen. Ik liep naar binnen en deed de deur achter me dicht. "Zit" zei hij. Ik ging voor hem zitten, zonder iets te zeggen. Hij gaf me een mapje. "Nu je manager bent geworden, zal er het een en het ander voor je veranderen, hier staat alles in" zei hij. Ik knikte en keek snel in het mapje.

Ik stond op. "Bedankt" zei ik. "Naar waar ga je?" vroeg hij. "Naar huis?" "Hmmm" Ik deed de deur open. "Ilham" Ik draaide me om. Hij keek me eventjes aan. "Nee laat maar" zei hij. Ik zuchtte en deed de deur achter me dicht.

Youssef :

Ik belde Ilham. Eigenlijk moest ik dat mapje morgen pas geven, maar ik wou haar zien. Na een uur kwam ze pas aan. Ze had een strakke grijze jeans aan waar haar vormen goddelijk uitkwamen 👅 Ik probeerde me professioneel te gedragen en niet te veel naar haar te kijken, wat me best wel lukte.

"Bedankt" zei ze en stond op. "Naar waar ga je?" vroeg ik. "Naar huis?" "Hmmm" Ze deed de deur open. "Ilham" Ze draaide haar om. Ik wou vragen waar ze was en met wie, maar dat zijn mijn zaken eigenlijk niet. "Nee laat maar" zei ik. Ze zuchtte en deed de deur achter haar dicht.

00u23 :

Ik stapte mijn auto in en reed met volle gas naar huis. Ik blijf maar aan haar denken 💭. Ik kan haar maar niet uit mijn hoofd krijgen.

Ik kwam thuis aan en parkeerde mijn auto. Voor wie het nog niet wist, ik heb een eigen huis.

Ik nam een snelle douche, trok mijn training aan en ging in bed liggen. Ik keek nog naar netflix en viel uiteindelijk in slaap.

Volgende morgen :

Ik stond op en maakte me klaar.

Ik nam de mercedes en reed richting mijn werk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik nam de mercedes en reed richting mijn werk. Onderweg luisterde ik naar jull -lova-

~
Ola seniora, c'est toi qui m'aura, faut que tu sache que dans ma tète c'est la gomora... Je sais pas si je t'aime, je sais pas ce que je veux, mon coeur ne sait plus, mes penser sa le jeux, tous que tu pense je le vois dans tes yeux ❤️ ~

Dit liedje doet me denken aan Ilham. Nu ik mijn droom heb waargemaakt : baas worden van een bedrijf, wil ik dat Ilham mijn vrouw word en als dat zo is, dan heb ik alles gewonnen in het leven.

Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now