114

6.4K 376 86
                                    

Ik beantwoorde zijn kus, maar besefte snel dat het niet goed was wat we nu deden. Ik duwde mezelf van hem af en gaf hem een klap. Ik duwde hem aan de kant en liep zo snel mogelijk naar Nawal. "Kom we gaan" zei ik gehaast. "Maar wacht ik ben nog nie..." "Nawal nu!" zei ik. Ze stond op zonder nog iets te zeggen en we liepen het restaurant uit.


We stapten de auto in. "Wat is er allemaal gebeurd? Wie is die knapperd?" vroeg ze. "Lang verhaal" zei ik. "Ik wil het weten!" "Is gewoon mijn neef" zei ik snel. Ze hoeft niet te weten wie hij is en wat er is gebeurd. "Knappe neef heb je, kan je hem niet fixen voor me?" "Heb ruzie met hem" "Daarom dat hij je meetrok?" Ik knikte. "Aw meskina, mohim kan je me thuis afzetten?" Ik knikte en zette haar thuis af. Ze bedankte me voor vandaag en gaf me een kus. Ik wachtte tot ze haar huis inliep en reed door naar huis.

Ik bleef maar denken aan die kus. Als hij denkt dat hij me terug gaat winnen met een kus, mag hij lekker verder dromen. Ik heb jarenlang gestrugeld om hem te vergeten, laat hem maar nu struggelen om me terug te winnen.

Ik kwam thuis aan en liep meteen naar boven. Ik sprong de douche in, deed mijn lichaamsverzorging en poetste mijn tanden. Ik kleedde me aan, want heb een afspraak bij de kapper om keratine in mijn haren te doen en bij de manicure salon voor mijn nageltjes.

3 uur later:

Ik reed terug naar huis. Ik was de gelukkigste vrouw ter wereld. Mijn haren waren supermooi en mijn nageltjes idem.

Thuis aangekomen, ging ik voor de tv zitten met mijn ma en Amel

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Thuis aangekomen, ging ik voor de tv zitten met mijn ma en Amel. We bleven tot 3 uur 's nachts praten en lachen en toen besloot ik om te gaan slapen. Morgen hoefde ik gelukkig niet te gaan werken, dus dat betekend gelijk uitslapen!!

Volgende morgen :

 Ik stond op me gemakje op en ging naar de badkamer. Ik deed mijn ochtendroutine en liep naar beneden. Mijn ma en Amel waren gaan werken, dus ik had het huis voor mij alleen. Ik keek wat netflix en genoot gewoon van mijn chille zaterdag in alle rust.

Rond half 7, besloot ik om me klaar te maken, want straks moet ik naar het feest van Salim. Ik heb eigenlijk geen zin, want ik ken bijna niemand daar. Wacht en als ik nu Nawal meepak? Ze is toch een feestbeest en ik kom goed overeen met haar, dus besloot ik om haar te bellen.

"Hey schat!" zei ze enthousiast als altijd. "Hey, alles goed?" "Ja met jou?" "Ja hmdlh, wat zijn de plannen voor vandaag?" vroeg ik. "Welo pfff" "Komt goed uit" zei ik. "Hoezo?" "Je komt straks met mij mee naar een feest" "Zijn er knapperds?" "Haha maak je maar geen zorgen" "Dan kom ik zeker!! Hoe laat?" vroeg ze. "19u30 begint het" "Ok dan kom ik je halen" "Oke goed"  "Mohim ik ga me klaar maken tot straks!" zei ze. "Doei" Ze legde af en ik begon te lachen. Ik liep naar mijn kamer en keek in mijn kast.

Ik trok een witte jurk aan, die ik gisteren geb gekocht, met een lichtgrijze lederen vest. Ik krulde mijn haren, maakte me op en trok mijn lange lichtgrijze laarzen aan. (omslag) Ik spoot nog een lekker geurtje en stak alle nodige dingen in mijn kleine zwarte channel tasje.

Ik keek in de spiegel en vond dat ik er deftig genoeg uitzag. Ik trok een paar selfies en ging naar beneden. Ik werd gebeld door Nawal. "Schat ik kom er zo aan" zei ze. "Goed" zei ik en legde af.

Ik belde mijn ma. "Mams ik heb vanavond een feest, ik vertrek zo meteen" "Met wie ga je?" "Nawal, mijn collega" "Hoe laat kom je terug?" "Dat weet ik nog niet" "Ok pas op jezelf en niet te laat!" "Nee maak je maar geen zorgen love you!" "Too hbiba" Ze legde af en ik hoorde getoeter buiten. Ik liep naar buiten en zag Nawal voor de deur. Ik deed de deur dicht en stapte de auto in.

"Wow Ilham je bent prachtig iwollah" zei ze. "Thanks schat, jij ook" zei ik en gaf haar een kus. "Mohim ik moet nog langs de nightshop en dan gaan we, heb je adres?" vroeg ze.  "Ja" Ik tikte het adres in, in haar gps en we reden nog snel langs de nightshop.

Zij stapte af, want ik had niet zo'n zin om in zulke kledij af te stappen in zo'n buurt. Ik bleef wachten in de auto tot ze terugkwam.

Ze kwam na 5 minuten terug. Ze had 2 redbull blikjes en een pakje sigaretten gekocht. Ja ze rookt. "Pfff Nawal waarom rook je" zei ik toen ze instapte. "Is verslaving geworden" "Je moet er echt mee stoppen" "Kan niet" "Jawel als je echt wil, dan ga je ook stoppen" "Ilham doe zelf geen moeite" Ik zuchtte en zette de muziek wat harder.

Dansend en zingend, gingen we naar de zaal toe. Inmiddels was het al bijna half 9. We parkeerden. Ik hoorde de muziek al tot hier. "Eh wollah ziet er me gekke feest uit" zei ze. Mijn hart begon sneller te kloppen. Waarom? Omdat er 8 van de 10 kans is dat Youssef er ook zal zijn. We liepen naar binnen. Ik liet Nawal eerst, daarna volgde ik. Alle ogen waren gericht op ons. Ik richtte mijn blik op de grond en liep zo snel mogelijk naar ergens waar ik kon zitten.






Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu