142

5.8K 288 83
                                    

Ilham :

Adnane voerde Nisrine naar huis omdat ze zich niet goed voelde. Ik ben niet blind, ik zie ook wel dat er iets is. Wat precies, weet ik niet, maar laten we zeggen dat hun hartjes sneller kloppen als ze elkaar zien.

Ik ging terug naar binnen. Enkele mensen begonnen al weg te gaan. Amel komt zo meteen naar beneden met haar witte jurk.

03u50 :

Ik stapte de auto in en legde mijn hoofd meteen tegen het raam. Ik viel zonder mijn besef in slaap, zo moe was ik.

Youssef maakte me wakker. Ik opende mijn ogen en stapte de auto uit. Ik liep meteen naar mijn kamer, trok mijn jurk uit en viel in slaap.

Volgende morgen :

Ik stond op en hield mijn hoofd vast. Mijn hoofd draaide, daar heb ik vaker last van. Ik liep naar de badkamer en nam een douche.

Ik wikkelde een handdoek om me heen en om mijn haren en poetste mijn tanden. Ik liep terug naar mijn kamer en kleedde me om. Ik trok een grijze adidas setje aan en stak mijn haren in een vlecht.

Youssef lag nog te slapen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Youssef lag nog te slapen. Ik sprong op hem en maakte hem wakker. "Hmmm" mompelde hij.

"Staaa opp ik verveel mee" zei ik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Staaa opp ik verveel mee" zei ik. "Ga van me af diksak" zei hij slaperig. "Nee tot je opstaan!" In 1 beweging trok hij me bij hem onder de deken. Ik drukte kusjes op zijn wang en nek. "Sta op!!!" Hij opende zijn ogen. "Afouu ga douchen" zei ik en stond op. Hij begon te lachen en stond op.

Terwijl Youssef zijn douche nam, maakte ik het ontbijt klaar. Ik was goed gezind omdat het mooi weer was. Nu ik er aan denk, Youssef werkt toch niet, dus we kunnen wat leuks gaan doen.

Een kwartiertje later kwam Youssef de keuken in. Hij ging zitten en begon meteen te eten. "Youssef ik wil iets doen vandaag" zei ik. "Wat?" "Idk iets leuks!" Hij keek naar het uur. 13u50

"We gaan naar Parijs" zei hij. "Echttt??!" "Ja, dus ga maak je snel klaar want jij hebt altijd 3 jaar nodig" Ik sprintte naar boven en zocht een outfit. Ik ga lekker naar Parijs omg ik ben zo blij! Lekker shoppen en gaan eten met mijn sukkeltje!

Ik kleedde me aan : jeans broek met een simpele donkerblauwe shirt die ik in mijn broek stak. Ik liet mijn haren los en maakte me op.

Ondertussen kwam Youssef de kamer in

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ondertussen kwam Youssef de kamer in. "Ik zeg je nu al, je zet geen stap buiten in die kledij" "Ufff wie zegt dat ik zo naar buiten ga!" "Mohim ik zeg het je maar" Ik rolde met mijn ogen en maakte me verder klaar. Ik trok mijn louboutin pumps aan, spoot mijn gucci geurtje en trok een lange klassieke zwarte jas.

Youssef maakte zich ondertussen ook klaar. Ik ging zitten op het bed en staarde hem aan. Wat is mijn schatje toch mooi damn. Hij had een grijze balmain shirt aan met een spijkerbroek een zwarte vest erop aan. Zijn horloge die alles afmaakt en zijn heerlijke geur natuurlijk!

 Zijn horloge die alles afmaakt en zijn heerlijke geur natuurlijk!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Zijn we" zei hij. Ik knikte, nam mijn LV tas en liep naar beneden. We stapten de auto in en hij zette meteen wat muziek op. Patsergedrag van sevnn!!! "Ik blow een stack, dat is patsergedrag. Op die VIP-deck met een bitch en een fles, dat is patsergedrag!!" en ik ging loesoee terwijl Youssef helemaal stuk ging haha. 

Ik dacht opeens aan Nisrine en zette de muziek wat zachter. "Wat is er" "Ik ga Nisrine snel bellen" zei ik en nam mijn tas. Vragen of alles wel goed gaat met haar.

Nisrine :

Ik werd wakker door mijn gsm die rinkelde. Ik nam op op, het was Ilham. "Dag schat" zei ze. "Sbah elgheer" zei ik. "Haha sbah elgheer slaapkop alles goed" "Hmdlh met jou?" "Ja hmdlh gaat het wat beter?" "Ja eigenlijk wel" "El hamdoulilah en met Adnane? Hoe liep het af gister?" "Ik vertel je wel als ik je zie" "Hmmm dus er is degelijk wel iets gebeurd" "Mohim wat doe je!" veranderde ik van onderwerp. "Richting Parijs" "Niceee met wie?" "Houbiii" "LOL IK GA HAAR DAAR DROPPEN!" hoorde ik Youssef roepen. Ik begon te lachen. "Hou je bek jij" zei Ilham. "Mohim schat veel plezier en geniet ervan he!" zei ik. "Zal ik doen, ik bel je morgen wel" "Goed beslema!"

"Wie was dat?" hoorde ik Adnane slaperig zeggen. "Je zus" "Hmmm wat zei ze" "Dat ze richting Parijs is" "Hmmm" mompelde hij. "Mohim sta op het is al bijna half 15 uur" zei ik en stond op. Ik liep naar de badkamer, nam een douche en maakte vervolgens het ontbijt klaar.

De hele dag heeft Adnane bij mij gezeten. Hij heeft me echt gezelschap gebracht en om eerlijk te zijn, wil ik niks anders dan zijn gezelschap. Ik denk dat ik echt verliefd aan het vallen ben en daar is niks positiefs aan, want ik wil niet weer gekwetst worden.

Adnane :

Yo, ik weet ik praat niet veel, maar nu heb ik iets te zeggen. Al een maand heb ik die Nisrine in me hoofd. Komt het omdat het de vriendin is van me zus of gewoon omdat ze iets met me doet? Ik denk eerder die tweede. In mijn leven heb ik nog nooit een serieuze meisje gehad. Meestal waren het gewoon one night stands. Ja ik weet dat ik op het slechte pad zit, maar dat weten we al langer dan vandaag. Mohim terug bij Nisrine. Al een maand heb ik haar in mijn hoofd. Ik probeerde haar te vergeten, maar dat gaat niet. Ik denk dat ze me echt geraakt heeft. Haar onschuldigheid (moest hij eens weten) en zachtheid trekt me echt aan. Ik weet niet wat ik moet doen, want ik wil geen seconde weg van haar. Ik voel me goed als ik in haar buurt ben. Afouuu ik klink nu echt net een zemmel, maar mohim. Ik denk dat dit de eerste keer is dat ik echt verliefd begin te worden.

Ik herinner me nog dat ik tegen Ilham zei dat ik graag wou trouwen. Zodat mijn vrouw me op het rechte pad kan trekken. Zodat ik kan stoppen met al het haram dat ik aan het doen ben en me kan concentreren op het echte leven. Een gezin kan starten en oud worden met de vrouw die achter me staat, no matter what!



Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now