37

8.2K 426 105
                                    

De volgende morgen stond ik met bonkende hoofdpijn op. Zeker van al dat lawaai en muziek  van gisteren. Ik stond op en liep naar de badkamer.

Ik ontbeet in me eentje voor de tv.Me ma en Amel waren gaan boodschappen. Ik nam mijn gsm in mijn handen en bekeek mijn snaps.

Ik legde mijn gsm weg en ging liggen met mijn beneden in de lucht. Ik dacht aan gisteren. Aan Youssef. Hij zei dat hij van me hield. AAAAAA! Ik stak mijn hoofd in een kussen en begon te roepen. Waarom? OMDAT YOUSSEF HEEFT GEZEGD DAT HIJ VAN ME HIELD!

Ook al doe ik moeilijk tegen hem en geef ik het bijna nooit toe, toch ik hou van hem, ik denk 24/7 aan hem, ik wil altijd bij hem zijn, ik word jaloers en ik ben efjmizh ik ben gewoon in luuvvvv!

Ik stond op met een glimlach en deed de afwas. Daarna luierde ik nog op de bank tot mijn moeder en Amel kwamen met tassen vol boodschappen.

De rest van de avond verliep zoals gewoonlijk. Ik deed mijn schoolwerk, nam een douche en ging rond 23u slapen want morgen is het school.

Volgende morgen :

Ik stond op en maakte me klaar voor school. Ik trok een witte spijkerbroek aan met een lichtroze off shoulder sweater en trok mijn witte converse aan. Mijn haren stak ik in een slordige dot en ik bracht snel snel nog wat mascara op.

Op school aangekomen, ging ik zoals gewoonlijk naar de les. Ik had Youssef deze morgen nog niet gezien. Beter want ik vind het best wel awkward.

Mo kwam naast me zitten. "Ewa hoe is het met Youssef?" vroeg hij lachend. "Vraag aan Anissa" Hij begon te lachen. "Nog steeds jaloers?" "Moet ik jaloers zijn op een keh?" "Ik weet niet, ik vraag het aan jou" "Niet dus" "Hmmm" mompelde hij. Ik gaf hem een klap gewoon omdat ik zin had en de les begon.

Tijdens de pauze liep ik samen met mo naar een bankje. "Is Amel er niet vandaag?" vroeg  hij. "Nope ze is ziek" "Ohw..." "Waarom mis je haar?" vroeg ik lachend. "Ik vraag het gewoon" "Ja ja ik heb heus wel door dat er iets is tussen jullie tweetjes" Hij schudde zijn hoofd en ging zitten.  In de verte zag ik Youssef toekomen. Mijn hart klopte automatisch sneller. "Aww kijk Youssef" zei hij om me te plagen. Ik rolde met mijn ogen.

"Salam" zei hij en gaf mo een hand. Mij schenkte hij een glimach en een knipoog en hij ging zitten. Ik nam mijn gsm erbij en deed alsof ik druk bezig was.

"Ewa en tussen jullie 2" hoorde ik mo zeggen en hij trok mijn gsm uit mijn handen. "Geef terug" zei ik. "Tot als jullie me vertellen hoe het nu zit" "Er is niks, geef terug" "Ook niet toen hij je zaterdag terug voerde?" Ik schudde mijn hoofd. Hij keek naar Youssef die me aanstaarde. "Mohim ik ga maar doen alsof ik niet door heb dat jullie tot over jullie oren verliefd zijn op elkaar" zei mo.

Youssef : 

"YOUSEF HET IS BIJNA HALF 9!" hoorde ik mijn ma roepen. "Hmm ja ja" mompelde ik. Ik opende mijn ene oog en zag dat ik bijna te laat was op school. Ik stond op, liep snel naar de badkamer, kleedde me om, nam de autosleutels en liep naar buiten.

Ik stapte de auto in en reed weg. Mijn vriend is op reis en ik mag zijn auto een maandje lenen. Ik dacht aan Ilham. Ik ga haar vandaag terug zien. Ben wel blij opzich. Als ik haar zie word ik gelukkig.

Ik de school in en liep naar mijn lokaal. "Youssef, je bent te laat" Ik draaide me om en zag mevrouw Hubeau. "Tfoe" mompelde ik. "Meekomen" Ik liep met haar mee en ze schreef in mijn agenda dat ik te laat was. "Je moet vandaag nablijven" zei ze. "Hoezo?" "Na 4x te laat komen moet je nablijven Youssef, dat is de regel" "Ja oke oke" zei ik snel en liep naar mijn les. 

Ilham :

De bel ging en ik liep terug naar binnen met mo. "Sale pute ! Jij pakt elke keer Youssef af!" hoorde ik. Ik wist al wie het was. Mo en ik draaiden ons tegelijk om en zagen Anissa staan met haar 2 meelopers achter haar. Ze kwam dichterbij. "Ik ga je leven zuur maken" probeerde ze me te bedreigen. Ik lachte haar uit in haar gezicht. "Omg ik ben bang" zei ik lachend. Ze keek me woedend aan. "Je bent zo zielig! Je kan alleen andersman vriendje afpakken" zei ze. "Kijk a boizan jou vriendje, haat jou oke accepteer dat nou gewoon eens" "JIJ BENT GEWOON JALOERS!!" riep ze voor de hele gang. "Ja damn it ik ben zo jaloers op je extensions vanwaar heb je die?" Ze duwde me naar achter. "Ow owww" zei mo en kwam tussen ons staan.  "Denk je dat ik bang ben" zei ze en duwde mo aan de kant. "Wesh denk je dat ik bang ben, mijn leven is een RS6 maar dan zonder handrem" rapte ik. (SO naar boef) Ik neem die wijf zo niet serieus haha.

Ze duwde me nog eens en ik viel bijna achterover. Ej wollah deze gaat te ver. Ze denkt te veel dat ze queen is. Ik gaf haar een flinke duw en een klap op haar gezicht. Ze viel op de grond. "AUWW!" schreeuwde ze voor de hele gang. "Wat is hier aan de hand?!" hoorde ik. Ik draaide me om en zag mevrouw Hubeau. A zbel niet zij! "Mevrouw... Ilh...ilham heeft me geslagen" zei Anissa snikkend. "Ilham is dat waar?" "Nee" "Na school kom je naar mijn kantoor" "Maar ik heb..." "Geen discussie Ilham" "A TOZ!" riep ik en liep boos weg.

We spoelen eventjes door naar het einde van de schooldag :

"Ga je naar mevrouw Hubeau?" vroeg mo. "Moet wel" "Allez moet ik wachten?" "Nee ga maar door" "Oke tot morgen" Hij gaf me een box en ging weg. Tegen mijn zin liep ik naar haar kantoor. Ik ga gewoon hele comedie spelen, dat helpt het best.

Na een gesprek van bijna een uur, mocht ik eindelijk weg. Gelukkig heb ik geen straf gekregen, maar dit was de 'laatste keer dat er zo iets gebeurd' zei ze. Askip je m'en fous eigenlijk.

Ik liep haar kantoor uit en kwam Youssef tegen in de gangen. Wat doet hij hier.

"Wat doe je hier nog" hoorde ik hem zeggen en hij kwam naast mij lopen. "Moest op gesprek" zei ik kortaf. "Waarom?" "Door een vriendin van iemand die me weer boos komt maken" zei ik met nadruk op 'vriendin van iemand'.  "Anissa?" "Goed geraden" "Wat heeft ze gedaan" "Me boos gemaakt" "Doe aub niet zo droog" "Ik zeg toch wat er is"

We liepen de school uit. "Kom ik voer je wel ben met de auto" "Ik ga wel met de metro" zei ik. "Azyy doe niet zo moeilijk" en hij trok me mee.





Nieuwe stad, nieuw leven?Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt