87

4.8K 316 81
                                    

Ik zag Yanis voor me staan. Hij liep zomaar naar binnen. Ik sloot de deur achter me dicht. "Wat doe je hier" vroeg ik. "Heb je gehuild?" "Ik vroeg wat je hier deed" "en ik vroeg of je hebt gehuild" "nee wil je nu weg gaan aub" "nee" Ik trok mijn wenkbrauwen op. "ik wil met je praten" zei hij en ging zitten. "Ben nu niet in de mood om te praten" "kan me echt niet schelen" "kan je aub effe normaal praten ja" "nee want dan begrijp je het niet" Ik keek hem raar aan.

"Ik hou van je Ilham, begrijp je dat dan niet?!" zei hij en stond op. Ik zweeg. "Ik ben geen hond om de hele tijd achter je te lopen, zeg me nu wat je wil" zei hij en bleef maar dichterbij komen. Ik kreeg tranen in mijn ogen. Ik heb mijn regels, dus ben extra gevoeliger dames, don't judge.

"Ik weet niet wat ik wil" zei ik en barstte in tranen uit. Hij nam me in zijn armen. "Sssht niet huilen" zei hij terwijl hij over mijn haren wreef.

Voor 1x voelde ik me geliefd, begrepen en beschermd. Waarom blijft mijn hart nee zeggen tegen Yanis?

Natuurlijk omdat Youssef al alle plek heeft genomen. Oh Youssef waarom kan ik niet verder!

"Het komt wel goed" "Nee het komt niet goed, ik voel me alleen. Niemand kan voelen wat ik voel en niemand gaat voelen wat ik voel! Ik wil gewoon..." Hij hield mijn hoofd vast en drukte zijn lippen tegen de mijne.

Ik duwde hem weg. "Uh... het spijt me...ik...ik..." stotterde hij. "Yanis... het is beter dat je gaat" zei ik. "Nee ik wil eerst mijn antwoord" Ik keek hem gewoon aan zonder iets te zeggen. Hij kwam weer dichterbij. Ik liep naar achter, maar de muur hield me tegen.

"Ilham ik weet dat je nog aan die Youssef denkt, maar zet hem nu uit je hoofd. Als hij echt van je hield, zou hij wel terug naar jou gekomen zijn. Stop met jezelf gek te maken. Ik ben serieus met je, ik wil met je trouwen. Ilham ik wil je hand komen vragen" zei hij. Mijn hart klopte 10x msneller. Hij heeft gelijk. Youssef is verder gegaan, ik dan ook.

Youssef :

Ik maakte mijn koffers klaar. Ja, ik ga morgen terug naar België inshallah. Naim heeft een ticket voor mij en Samir geboekt. Ik hoop dat de BXX'ers niet meer opzoek zijn naar ons en dat in mijn leven kan herpakken.

Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now