81

5.8K 343 135
                                    

Zaterdag :

Ilham :

Vandaag begin ik pas om 12 uur, dus had ik gerust alle tijd om me klaar te maken. Ik stond op om half 11 en sprong de douche in. Ik nam de tijd om mijn haren en huid goed te verzorgen en kleedde me daarna aan. (Omslag, maar je zag minder mijn decolette)

Ik ontbeet nog voor de tv en ging om 20 voor 12 het huis uit.

19u30 :

Ik was bezig met het alles intikken op de pc, toen mijn gsm rinkelde. Het was Yanis. Ik nam op. "Salam" "Walikoum salam" "Ben je nog op het werk?" vroeg hij. "Jup" "Wanneer ben je klaar?" "Uhm over een uurtje" "Oke ik kom je dan ophalen om naar de bios te gaan" "Is goed" "Tot straks dan" "Doei" Hij legde af en ik ging verder.

Uurtje later :

Er werd aangeklopt en ik wist meteen al dat het Yanis was. Komt goed uit, want ik was net klaar. "Ja!" riep ik. Hij kwam naar binnen en damn wat zag hij er goed uit. Hoe meer ik tijd met hem spendeer, hoe aantrekkelijker ik hem begin te vinden. Hij kwam naar me toe en gaf me zoals altijd 2 kusjes. Ik stond op en ruimde mijn bureau op. "Ben je klaar?" vroeg hij. "Ja ik ruim effe snel alles op" zei ik. Hij knikte van doe maar.

Ik nam mijn tas en wat papieren die ik aan mijn collega moest geven en deed teken dat hij me moest volgen. Ik deed mijn deur op slot. "Ik ga dit even aan mijn collega geven, blijf hier" zei ik. Hij knikte en ik liep snel naar het kantoor naast me.

Yanis :

"Ik ga dit even aan mijn collega geven, blijf hier" zei ze. Ik knikte en ze liep weg. Ik volgde haar met mijn ogen en als het aan mij lag, kon ik wel uren staren naar dit beeld. Ze is echt prachtig met alle vormen die een vrouw moet hebben en daarbij heeft ze nog zelfrespect en karakter, wat moet je als man meer vragen? Als ik een meisje zou zijn, zou ik jaloers op dr zijn.

Ze kwam 2 minuten later weer terug. "Ja nu kunnen we gaan" zei ze. Ik glimlachte en we liepen naar de lift.

Ilham :

We stapten elk ons auto in en reden richting de bioscoop. 10 minuten later kwamen we aan. We parkeerden de auto's en stapten af. We liepen naar binnen. "Welke film gaan we kijken?" vroeg hij. Ik hief mijn schouders op terwijl ik naar de posters keek. "Annabelle 2" zei hij. "Nee kapot eng" "Je hoeft niet bang te zijn, je bent met mij" zei hij met een smooth blik. Ik begon te lachen. "Ja nu, maar in de nacht ben ik wel alleen in me bedje" "Ik kan ook bij je kom..." Ik plaatste mijn hand voor zijn mond. "Beter maak je je zin niet af" zei ik. Hij begon te lachen.

Mohim uiteindelijk is het toch Annabelle geworden. Ik denk dat ik straks maar bij mijn moeder ga slapen. We gingen naar de kassa en meneer wou niet dat ik betaalde, dus betaalde hij maar. Erna liepen we naar de zaal. De film was al begonnen en het was redelijk vol. We gingen vooraan zitten, want vanachter was het vol.

Bij elke enge scene, duwde ik mijn hoofd tegen zijn schouder. "Yanis ik haat je echt, waarom luisterde ik naar je" Hij begon te lachen en sloeg zijn arm om me heen. Dat maakte het makkelijker voor mij om mijn hoofd te kunnen verstoppen en trouwens, hij had zo'n lekker parfum op, oh god.

23u28 :

De film was afgelopen en iedereen stond op. "Ik slaap deze nacht bij me ma" zei ik. Hij begon te lachen. "Je kan ook bij mij komen sla..." "HOU JE BEK!" riep ik. Hij begon weer te lachen. We liepen de zaal uit, richting de parking.

"Ik wil  nog niet naar huis" zei hij. "Wat wil je dan doen" "Iets gaan eten, heb honger eigenlijk" "Je hebt net een hele pak natcho's, chips en snoep gegeten en je wil nog?" Hij knikte. Jongens he... Ze eten altijd zoveel, maar verdikken geen gram. Ik? Als ik 1 aardbei eet, verdik ik 2 kilo lol.

Mohim we besloten om nog iets te gaan eten, in een restaurant om de hoek van de straat. "Wat vond je van de film?" vroeg hij. "Heb de helft niet gezien, was veel te eng" "Pusssy!!" riep hij. 2 oude dames keken onze kant op. "Hou je mond ezel!" zei ik en duwde hem. Hij begon te lachen en trok me naar hem toe. "Doe maar niet" zei ik en duwde hem weer weg. Hij keek me met een smooth blik aan en liep verder.

Yanis :

We liepen het restaurant in. Het was vol, maar is normaal want het is zaterdagavond, dus alles is vol. We namen plaats ergens vanachter aan een tafel van 4. De ober kwam naar ons toe en gaf ons 2 menukaarten.

Nadat we onze bestelling hadden gedaan, besloot ik om Ilham eventjes te irriteren. Want ze is zo sexy als ze boos is, damn. Alles aan haar is eigenlijk sexy.

Ilham :

Ik was bezig op me telefoon, toen meneer Yanis opeens besloot om mijn hand vast te nemen. "Wat doe je?" vroeg ik en fronste mijn wenkbrauwen, terwijl ik zijn hand wegduwde. Hij keek me nog steeds met die ene blik aan en raakte mijn been aan. "Wtf is jou probleem!" zei ik en schopte hem. Ik zag dat hij zijn lach inhield en hij ging verder.

"Wollah Youssef ik ga je klappen" zei ik. "Youssef?" herhaalde hij. Oeps, zei ik Youssef? Hij keek me met gefronste blik aan. Wie laatst lacht, lacht best.

"Ik bedoel Yanis" zei ik snel. "Uhu" zei hij droog en keek naar zijn gsm. "Oh niet boos zijn" zei ik lachend. Hij keek me amper aan. Oke dus hij is boos, kan me eigenlijk niet schelen. Ik wil eten en dan ga ik naar huis. En trouwens, hij heeft geen reden om boos te zijn, aangezien ik en hem vrienden zijn en niks meer

Het etentje verliep onder een gespannen sfeertje. Mijn honger was zelf weg, maar ik kan geen nee zeggen tegen eten, dus at ik lekker mijn bordje op terwijl ik appte met wat vriendinnen van me.

"Ik ga betalen" zei Yanis droog en stond op. Ik snap echt niet waarom hij zo gekwetst is, maar ja, ik ga me hoofd ook niet gek maken. Heb een lekker dagje gehad dus boeieeeee.

Hij kwam terug en we gingen naar buiten. We liepen naar de auto zonder iets te zeggen tegen elkaar. Je hoorde alleen mijn hakken weergalmen door de hele straat.

We kwamen aan in de auto. "Beslema, was gezellig" zei hij droog en liep naar zijn auto. Ik antwoordde er zelf niet op en stapte in. Ik startte de motor en schuurde de parking uit.

Yanis :

Vinden jullie dat ik te overdreven heb gereageerd? Snap ik wel, maar jullie gaan nooit begrijpen wat ik voel. Ik loop al bijna 4 jaar achter haar aan, doe veel moeite voor haar, zoveel keren dat ze mijn trots heeft geraakt, doordat ze me afwees, maar ik bleef tegen mezelf zeggen dat ze het waard was. Dat ze op een dag Youssef wel zal vergeten, net zoals hij haar is vergeten. Ik was er zelfs van overtuigd de laatste tijd, want we bellen elke avond en zien elkaar elke week, maar nee, voor haar ben ik alleen maar een middel om hem een beetje te vergeten en wat tijd te verdoen. Ik ben er zeker van dat als hij terug zou komen dat ze me weggooit als vuil. Maar ik ben een man en zoals elk andere man, heb ik mijn trots. Als een man zijn trots voor jou aan de kant schuift, dan moet je weten dat hij echt van je houd.





Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu