115

6.2K 365 93
                                    

We namen plaats. Ik zag een paar mannen kijken naar ons. Sommigen knipoogden en glimlachten, maar dat was eerder naar Nawal bedoelt. "Omg die knapperd van gisteren is hier ook!!" zei Nawal blij. "Hmmm" zei ik met een valse glimlach. Ik keek zelf zijn kant niet op.

Ik genoot van de muziek, want de dj was echt top. "Kom mee dansen!!" riep Nawal. Ik schudde mijn hoofd. "Kom op is gekke muziek" zei ze en trok me de dansvloer op. Ik wou terug gaan zitten, maar ze nam me vast. "Je gaat dansen! Voor 1x ga je je laten gaan!" beval ze me. Het is waar dat ik me nooit laat gaan. Altijd bang van wat mensen denken en altijd beschaamd voor al die ogen. "Kom op!!" zei Nawal die helemaal los ging. Voor 1x besloot ik om me te laten gaan en trouwens, ik viel niet op want de dansvloer was vol.

Ik ging terug zitten na een goede kwartier. Ik had het dood warm. Nawal was nog steeds aan het dansen. Ik weet niet van waar ze die energie haalt, maar ik ben aller sinds kapot.

Ik keek een beetje rond. Mijn blik kruiste die van Youssef die me zwoel aankeek. Ik keek meteen weg. Mamie hij was zo mooi, damn! Hij zat met 5 andere mannen en een paar dames. Hij stond op en kwam naar me toe. Mijn hart begon automatisch sneller te kloppen.

Youssef :

Ik zag Ilham naar binnenkomen met haar hoerenvriendin. Ik zeg het nu al, die wijf brengt haar op het slechte pad. Ik staarde Ilham aan die me niet eens had opgemerkt. Ze zag er damn fine uit in haar strakke jurk en haar hoge laarzen, al was ik niet de enige die dat had opgemerkt, want bijna alle ogen waren op hun gericht en dat begon me stilaan te irriteren.

De hele avond heb ik niks anders gedaan dan haar aanstaren. Wijven kwamen naar me toe, maar ik gaf ze geen aandacht. Nooit geef ik hun aandacht eigenlijk.

Mijn blik kruiste die van haar. Ze keek meteen weg. Ilham, Ilham, waarom geef je gewoon niet toe dat je nog steeds gek op me bent. Ik stond op en ging naar haar toe. Ik zag dat ze nerveus begon te worden en glimlachte.

"Wat doe je hier?!" vroeg ik en ging naast haar zitten. "Wat?!" "Wat doe je hier??!" Ze kwam dichterbij met haar oor. "Ik hoor je niet!!" riep ze. "Kom eventjes naar buiten" zei ik in haar oor en nam haar arm vast. Deze keer ging ze gewoon mee zonder moeilijk te doen, wat ook al een wonder is.

We liepen naar buiten. Niemand was er gelukkig, des te beter. "Wat doe je hier" vroeg ik. "Waarom stel je altijd zulke domme vragen" zei ze geiriteerd. "Ik stel domme vragen?" "Ja" "Hmmm" zei ik en keek haar in de ogen aan. Ze keek meteen weg.

Ilham :

Hij kwam dichterbij staan. "Stel ik domme vragen?" herhaalde hij en deed een plukje weg van mijn gezicht. Ik zette een stap naar achter. Hij glimlachte. Zijn kuiltjes kwamen tevoorschijn. Ik keek hem in de ogen aan en hij in de mijne. Ik zag dat hij zijn lippen likte. Zijn handen plaatste hij op mijn heup. Nee ik mag hem niet weer laten doen!

"Youssef ga weg en laat me naar binnen" zei ik en duwde hem weg, maar hij verschoof geen centimeter. Wahlaaa kast. "Ga weg" zei ik. Hij zei niks, hij keek me gewoon lang in de ogen aan. Ik kan er niet tegen, ik kan zijn lange, zwoele blik niet verdragen. Het maakt me gek. Hij spande zijn kaaklijn aan, waardoor hij nog sexyer werd. Ik heb echt een zwakte voor hem, hij mag echt niet zoveel controle hebben over me.

Hij kwam nog dichterbij en kuste me. We zoenden lang en vol verlangens.

Nee denken jullie serieus dat ik me weer heb laten doen? Dan denken jullie verkeerd. Ik schopte hem in zijn middelste en liep terug naar binnen. Ik hoorde hem nog kreunen van de pijn, maar schijt! Girls power

Ik ging zitten en zag dat hij me achtervolgde. Hij keek me gewoon dodelijke aan en ik glimlachte om hem nog meer te doen criperen.

Nawal kwam naar me toe. "Ik ga even naar buiten, sigaretje roken" zei ze. Ik knikte en ze ging weg.

~

We zijn inmiddels al een uur later en Nawal is nog steeds niet terug. Ik keek naar het uur en zag dat het al half 1 was. Ik wil naar huis, ik verveel me en voel me niet op mijn gemak. Ik stond op en ging naar buiten om te zien of Nawal er was, maar ze was er niet. Ik belde haar een aantal keren, maar ze nam niet op. Oke dus hoe moet ik nu naar huis? Ik stuurde haar honderden berichtjes, but no antwoord. Ik zweer als ik haar zie, hang ik haar op.

Ik liep terug naar binnen. Een man stopte me. He schoonheid" "Bek dicht" zei ik. Ik was echt geiriteerd, niemand moet met me praten. Ik ging zitten en zag dat hij me volgde. Kijk als hij irritant blijft doen, geef ik hem een schop in zijn b*llen en hij gaat opdonderen.

"Ga je hard to get doen dame" zei hij lachend en kwam naast me zitten. Ik negeerde. "Je bent echt mooi, vanwaar haal je die schoonheid" "Van je ma" Hij begon te lachen. "Stoer, daar hou ik wel van" Ik rolde met mijn ogen. "Hebben ze je al gezegd dat je lekker bent" zei hij en raakte me aan. "EYYY WAT DOE JE?!" riep ik en gaf hem een klap.

In no time zag ik dat Youssef er al stond. "Vanwaar raak je haar aan?!" zei hij boos. "En wie ben jij?" "Ik vroeg je iets" zei Youssef rustig, maar boos rustig. De man begon te lachen en stond op. Ze stonden recht tegenover elkaar. Ze konden elk moment beginnen vechten. Ik keek naar Youssef die zijn kaaklijn weer aanspande en zijn handen balde tot vuisten. Beter grijp ik in voor er hier een bloedbad voor me ogen plaatsvind. Ik stond op en trok Youssef mee naar buiten.

"Rustig" "NEE WOLLAH IK GA ZIJN MOEDER UITHA..." begon hij hysterisch te roepen en wou terug naar binnenlopen, maar ik duwde hem tegen de muur en kuste hem.

Ik kan wel zeggen dat ik hem kuste om hem te kalmeren, maar diep vanbinnen deed ik het ook omdat ik er gewoon zin in had. Hij plaatste zijn handen rond mijn heupen en trok me nog dichter bij hem. Hij kuste mijn nek en liet een zuigplek achter.

"Youssef stop" zei ik en trok me weg. Hij keek me vol lust aan. Dit is geen goed teken. Ik gaf hem een klap, niet zo'n harde, maar wel een klap zodat hij wakker werd. "Kan je me voeren naar huis" vroeg ik. "Je geeft me een klap en wilt vervolgens dat ik je naar huis voer?" "Ik kan het ook vragen aan een man van daar binnen" zei ik uitdagend. Hij zuchtte en liep naar zijn auto. Ik glimlachte en volgde hem.

We stapten zijn auto in. Hij schuurde de parking uit. Hij is boos, maar kan me niet schelen. Als ik iets doe is het hele drama en als hij iets doet is dat de normaalste zaak? Lol nee zo werkt het niet.

Hij legde me thuis af. "Danku" zei ik en stapte af. Hij zei niks. Hij wachtte tot ik naar binnengaan en ik hoorde hem de straat uitschuren. Ik liep stilletjes naar boven, deed mijn pyjama aan en mijn make up af, dook in mijn bedje en in no time viel ik in slaap.



Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now