84

4.9K 330 148
                                    

Hij keek me met open mond aan en ging bijna kwijlen. Bijna wou ik daar iets op zeggen, maar ik hield me in. "Kom in" zei ik droog. Hij liep naar binnen en volgde me naar de woonkamer. Ik voelde zijn blik branden op mij, maar schijt, today is slayday!

De woonkamer zat vol. Ik ben gelukkig in Amel haar plaats. Dit wil ik ook op mijn verloving, iedereen waarvan ik hou rond me heen. Ik ging tussen mijn ma en mijn tante zitten en keek naar Amel en mo die hand in hand in het midden van de woonkamer zaten. Oh wat zijn ze toch schattig mashallah 😍

Ze brachten de taart en de 💍💍... jullie kennen die traditie wel, no need to explain.

De ringen zaten om de vingers en nu zijn ze officieel verloofd. Ik had tranen in mijn ogen. Mijn zusje gaat trouwen... Mijn linkerarm, mijn steun, mijn alles. Ik ben nog niet klaar om 'afscheid' van haar te nemen.

Erna gingen de mannen naar een aparte salon en begonnen we te dansen. Ik liet me helemaal losgaan en begon samen met Amel te dansen. Mohim het was een top avond met alles erop en eraan. Iedereen heeft ervan genoten en vooral Amel.

2u30 :

Iedereen was weg. Alleen mijn tante Latifa bleef met Saliha. "Mohim ik ga slapen ben kapot" zei ik en liep naar boven. Ik was zo moe dat ik meteen in slaap viel.

~

De volgende morgen werd ik als eerste wakker. Ik bleef een uurtje in bed liggen en besloot daarna om naar beneden te gaan. Ik maakte ontbijt klaar voor iedereen en ondertussen werd iedereen wakker.

We ontbeten te samen en toen kwamen mijn oma en tantes langs. Ze bleven de hele dag bij ons en ik kan je verzekeren dat ik mijn moeder nog nooit zo blij heb gezien.

Volgende dag : Maandag

Ik stond op en maakte me weer klaar voor werk. Ja ja na een heerlijke weekend moet iedereen weer terug naar zijn routine.

Ik stapte mijn auto in en reed richting mijn werk.

Youssef :

Vandaag hoefde ik niet te werken, dus ging ik voetbal spelen met wat vrienden.

Iedereen stopte met spelen. "Wat is er?" vroeg ik. "Er is daar een meisje die je roept" Ik draaide me om en zag Yasmin. Ik ging naar haar toe en kuste haar. "Alles goed schat" zei ik.

🔁🔁🔁

Nee nee wow wow denken jullie dat ik dat echt heb gedaan? We spoelen weer terug 🔙🔙

Iedereen stopte met spelen. "Wat is er?" "Iemand roept je daarzo" Ik draaide me om en zag Yasmin. Ik zuchtte. Wat doet zij hier. Ik liep naar haar toe.

Ze gaf me een kus op de wang. "Wat doe je hier?" vroeg ik. "Ik verveelde me en dacht ik kom even langs" "ik ben aan het spelen nu" "maakt niet uit ik kijk wel" zei ze en ging zitten. Ik liet het zo en liep terug naar het veld.

Yasmin :

Damn Youssef 😍😍😍😍 Ik kan wel uren naar hem staren . Hij is mhayek knap. Ik wil hem voor mij en helemaal voor mezelf alleen.

Ik staarde hem de hele tijd aan. Hoe hij smooth zijn haren naar achter gooit en zijn lips likt 👅 Het meisje die met hem zal eindigen is gelukkig voor de rest van haar leven, maar dat word ik zeker weten 😏 Ik zal er alles voor doen om hem te krijgen.

Nieuwe stad, nieuw leven?Where stories live. Discover now