25

7.3K 380 72
                                    

Ilham :


Ik gaf hem een kusje en richtte mijn blik naar beneden. Wollah ik schaam me kapot nu. Dit is de eerste keer dat ik een jongen een kusje geef, besef. Ik had een raar gevoel. Kan het niet echt beschrijven. Mijn hart sloeg sneller en ik voelde een raar gevoel in mijn onderbuik.

Ik stond verlegen op. "Kom we gaan naar huis" zei ik. "Kifesh je vlugt weg" zei Soufiane. "Het is al laat" zei ik. Ik voelde me echt ongemakkelijk. "Kom zit zit weshmen je gaat weg" zei Youssef en trok me terug. "Ik weet dat je me gaat missen, maar dat moet nu eenmaal oke" zei ik sarcastisch. "Tuurlijk, maar hoe langer je bij me bent, hoe beter toch" Ik begon te lachen. "Hmar" zei ik hoofdschudend. "Hmara"

We bleven nog een uurtje en toen belde me ma. "Het is al donker, kom naar huis" "Ja ik kom" zei ik en legde af. "Zeed meisjes, nu moeten we echt gaan" zei ik en stond op. "We stappen wel met jullie mee" De jongens zette ons thuis af en gingen toen door naar huis.

We liepen naar binnen. Het rook er lekker naar frietjes. "Mmmh mama wat heb je gemaakt?" "Vandaag maken we durums" "Oh lekker!" zei ik en gaf haar een kusje. (Voor de mensen die vasten haha, we houden ons sterk!)

21u00 :

Ik lag in mijn bedje samen met de meisjes en we hadden het over Youssef. "Die kusje was echt cute omg" zei Amel. Ik bloosde en stak mijn hoofd weg. "Ja wollah ik ging foto trekken maar was te laat" "Gelukkig, anders ging je me voor de rest van mijn leven met die foto pesten" zei ik.

"Hoe voelde zijn wangen?" vroeg Nis. "Zacht eigenlijk" zei ik lachend. "Jij mag van geluk spreken meisje" Youssef belde me net op dat moment. "Subhanallah, elke keer als we over hem praten, belt hij" "Hij voelt ons aan" zei ik en nam op.

Ik : Salam

Y : Walikoum salam wollah heb gekke nieuws

Ik : Wat dan

Y : Ik heb auto gefixt van een vriend en we gaan morgen naar walibi komen jullie mee?

Ik : Uhhh weet niet?

Y : Wollah vraag aan je ma en laat me zo snel mogelijk weten

Ik : Safe ik bel je zo

Y : Is goed

"Wat zei hij?" "Hij heeft auto gefixt en wil morgen naar walibi" "KAPOT LEUK!" riep Amel. "We moeten eerst vragen aan mama, zou ze ons laten?" "Als we smeken wel" "Het is morgen al" zei ik onzeker. "We gebruiken Nisrine als excuus" zei Amel. "Ja wollah wel!"

Na gesmeekt, gezaagd en nog eens gesmeekt te hebben, zei mijn moeder ja. "OMG YESSS!" riepen we en sprongen alle 3 in haar armen. "Je bent de beste mama" "Dat weet ik" "Wollah i love youu!!" "Ja maar jullie doen wel de komende weken de strijk, de was en afwas" "Safe alles!" zei Amel.

We liepen terug naar boven en ik belde Youssef om te zeggen dat we mee mochten. Hij zou ons morgen om 9 uur komen halen.

"Wie gaat er eigenlijk mee?" vroeg Nisrine. "Souf, mo, Imran, Khalid en Youssef" "Chill" "Jup!" zei ik en nam mijn stijltang erbij. Ik zou mijn haren stijlen voor morgen, dat is makkelijker.

De volgende dag :

Met moeite stond ik op. Ben het echt niet meer gewoon om zo vroeg op te staan. "Je hebt nog maar kwartiertje om je klaar te maken!" riep Amel. "Hou je bek, mama slaapt" zei ik en liep moeizaam de badkamer in. Ik waste mijn gezicht en poetste mijn tanden.

Ik trok een jeans broek aan met een zwarte nike trui. Mijn haren kamde ik en liet ik loshangen. Ik deed wat concealer en mascara op en nam mijn lederen vest bij de hand. "Youssef staat voor de deur!" zei Nisrine die mijn kamer inliep. "Ja ik kom zo" zei ik en trok mijn nikies aan. Ik spoot nog een lekker geurtje, deed wat babylips op en liep naar beneden.

Mijn moeder was ondertussen al wakker geworden. "Mama beslema" zei ik en gaf haar een kusje. "Hier" zei ze en duwde een briefje van 50 in mijn handen. "Ik heb, ik heb" zei ik. "Neem nou maar" "Awww love you" zei ik en gaf haar nog een kusje. Ik rende naar buiten en zag Youssef wachten in een golf7. Staat hem kapot mooi. De meisjes waren expres achteraan gaan zitten, dus stapte ik maar vooraan in.

"Mooi op tijd Ilham" zei hij. Ik rolde met mijn ogen en gaf hem een high 5 en box. "Salam mo" zei ik luidop. "Walikoum salam bolle" zei mo die achteraan zat, geleund tegen het raam. Youssef schuurde de straat uit. "Waar zijn de anderen?" vroeg ik. "Die zijn met Khalid mee" "Ah heeft hij ook auto?" "Ja van zijn vader" "Ah chill" Ik legde mijn hoofd tegen het raam en voor ik het wist, viel ik in slaap.

Youssef :

Ik was geconcentreerd op de weg. Nog 30 km en we zouden aankomen. Het was stil in de auto. Muziek stond op het zachtst. Iedereen sliep. Ik hoorde mo snurken haha. Ik keek naast me en zag Ilham ook slapen. Ze slaapt schattig. Ik bestudeerde haar goed. Ze had haar haren gestijld en dat stond haar verdomd goed. Ze zag er anders uit, maar nog steeds even knap.

Amel :

In de auto was het stil. Iedereen sliep. Ik sliep ook, maar werd telkens weer wakker. Ik staarde Youssef aan die geconcentreerd was op de weg. Samen met Khalid, reden ze bijna 170 per uur. Ze reden echt snel, maar dat vind ik leuk.

Youssef keek Ilham haar kant op en staarde haar even aan. Hij is echt smoor op haar. Ik moet ze echt koppelen, want ik zie dat Ilham hem ook echt leuk vind. Wie weet wat vandaag allemaal meebrengt...



Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu